Şimdi Ara

Uydunet Skype Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Benzer sorun ile karşılaşan oldu mu bilemiyorum ama yorumlarınızı alabilirsem çok memnun olurum. Sürekli olarak skype ile görüntülü görüşme yapan biriyim. Bir ay kadar önce Uydunet'e geçtim ve geçtiğimden beri görüştüğüm kişiler görüntümün sık sık donduğundan bozulduğundan şikayetçi. Farklı cihazlar ile denedim sorun aynı. Karşı tarafta sorun vardır diyorum, test için 3G üzerinden görüşme yapıyorum karşılıklı olarak hiç bir sorun yaşamıyoruz bu sefer. Daha önce TTNET kullanıcısı idim, 4-5 Mbit Download/0,6-0,7 Mbit Upload'um varken hiç bir sorun yaşamıyordum. Şimdi 15-16 Download'um, 1,5-2 Mbit upload'um var ama ne hikmetse hiç sorunsuz bir görüşmem olmadı.

    Sorun ne olabilir? İstanbul Bahçelievler bölgesinde oturmaktayım. Alakasız bir nokta ama Star, KanalD ve ATV gibi kanallarda da kurulduğu günden beri sürekli sorun yaşıyorum. Nasıl bir hizmet veriyorlarsa artık...

    Teşekkürler.







  • Muhtemelen problem uydu üzerinde ping süresinin daha fazla olmasından kaynaklanabilir normalde 2.5 mbit'le HD canlı yayın yapılabiliyor.Sana önerim bu siteye bir göz at istersen bende şuan bu firmadan hizmet alıyorum senin dediğin şekilde bir problemle karşılaşmadım bakmak istersenhttp://superuydu.com/ sık sorulan sorular kısmında bulabilirsin...
  • Ben Soğanlı'da oturuyorum böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Tarifem 1 mbit sınırsız. Bahçelievler'in neresinde oturuyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D. H. Lawrence

    Ben Soğanlı'da oturuyorum böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Tarifem 1 mbit sınırsız. Bahçelievler'in neresinde oturuyorsunuz?

    ömür ün arkasında oturuyorum. Sanırım sorun çoğu kişinin yasadığı gibi netMaster in wi-fi si kaynaklı. Kablo ile sorunsuz skype gorusmesi yapabiliyorken wifi ye gectigim anda sorun yasiyorum. Modem ile ayni odada yapiyorum testleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim1907 İ kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

    Sorununuzun giderilmesi için modem arayüz ayarlarında değişiklik yapılması gerekebilir. Cihazın yanındayken destek hattımızı ararsanız konuyla ilgili yardımcı olabiliriz.

    Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • ibrahim1907 İ kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzünden kontrol kanalını 1 yapıp deneyin. Başka değerler de deneyebilirsiniz.
    http://www.netmaster.com.tr/yukleme-merkezi
    Buradan modeminize ait en son sürücü yazılımını yükleyin, son güncellemelerle kablosuz performansı oldukça arttı. CBW-383Z4 kullanıyorum.
  • Uyduneti arayın sinyal seviyesini yükseltsinler yada düşürsünler tv de ki donmalar genelde bundan dolay oluyor, esliden bende skype ile görüşürken sık sık donma kopma oluyordu en sonunda modeme tplink router bağladım şimdi sorunsuz kullanıyorum mesajlarımı aratırsanız bulursunuz tp link wr1043nd router

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

    Tp-Link Teknik Destek DonanımHaber üzerinden Network kullanıcılarına destek vermeye devam etmektedir. Tp-Link ürünleri ile ilgili tüm sorularınızı PM yoluyla bizlere iletebilirsiniz.

    İyi günler dileriz.
    Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.