Şimdi Ara

Uydunet whatsapp vb anlık bildirim sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altug_unver

    quote:

    Orijinalden alıntı: kadere61

    http://forum.donanimhaber.com/m_86953066/tm.htm

    deneyin beyler.

    kendim denedim sorun yok

    bende hala deneme sürecindeyim ilk denediğimde sıkıntı düzeldi gibi geldi.ama şimdi sıkıntı var gibi.hala deniyorum.teşekkürler yinede yorumun için :)

    ne demek.

    fakat işin garibi şuan note 3 terfi ettim onda sorun yok.dns yok sorun yok .

    kız arkadaşımda htc var evlerinde uydunet var onlardada sorun yok.

    ilginçlikler diyarı uydunet




  • Ben bir kaç farklı ayar denedim olmadı (wmm, n protokol vs)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi android telefonlarda sorun var? bu ara telefon almayı düşünüyorum da. sorun yaşamayım da. modem cbw-383z4 olan modem var. kardeşim de lumia var onda bir sorun yok. ama ben samsung düşünüyorum yani android sorun yaşamayım da.
  • S3 mini ve note 2 bende var, karşı komşuda note ve s3 var. Hepsinde bu sıkıntı mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski s. atlanta docsis2 modemim ile tplink router bağladım bildirinler anında geliyor modem sözleşmesinin feshi için başvuru yapacağım.

    Ayrıca çekim kalitesi berbat, arka oda (iki duvar ~ 4 metre) hız 5mbite düşüyordu. Bu router ile sıkıntısız 10mbit görüyorum. Netmaster kusura bakmasın ama modemlerinde iş yok, ya da uydunet anlaşmalı olan diyerek bu modeli kastetmiş olayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 9 Şubat 2014; 11:19:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    S3 mini ve note 2 bende var, karşı komşuda note ve s3 var. Hepsinde bu sıkıntı mevcut.

    note 2 s4 arasında kaldım . iyi ki almamışım. biraz daha bekleyeyim dedim. ya da ucuz bir model bulayım. telefona o kadar parayı yatırmakta istemiyorum. eski akıllı olmayan dokunmatik samsung'um var. şarjdan durdum şarjı iyi gidiyor da ama iletişim programı için de artık telefon almam lazım.(whatsapp,facebook gibi programlar için yoksa telefonda oyun oynayan biri de değilim) fotoğraf çekmek için bile 2 ya da 3 kez kullandım. ekitap olarak da kulanırım. bunlar da kasan şeyler değil. video belki de. burası yeri değil de telefon öneriniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    Eski s. atlanta docsis2 modemim ile tplink router bağladım bildirinler anında geliyor modem sözleşmesinin feshi için başvuru yapacağım.

    Ayrıca çekim kalitesi berbat, arka oda (iki duvar ~ 4 metre) hız 5mbite düşüyordu. Bu router ile sıkıntısız 10mbit görüyorum. Netmaster kusura bakmasın ama modemlerinde iş yok, ya da uydunet anlaşmalı olan diyerek bu modeli kastetmiş olayım.

    Sayın Kullanıcımız,

    Muhtemelen kullandığınız AP-Routeri'ın anten çıkış gücü daha yüksektir (modeminizink, 2dBi'dır). Yine de birtakım ayarlamalarla kablosuz performansınız artırılabilir. 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı arayarak yardım alabilirsiniz.

    Ayrıca, linkteki yazımızdan da konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz>>http://netmaster.com.tr/p/10/kablosuz-sinyal-katilleri

    Saygılarımızla,
    NetMASTER




  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    Bir kaç kere ayar yapıldı, fark etmedi. Fakat asıl konu bildirimlerin gecikmesiydi, rahatlıkla modem kaynaklı olduğunu söyleyebilirim zira yaklaşık eski modeme geçeli 3 gün oldu hiç sorun yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim iş yerinde ,okuduğum ildeki evde ve memletimde olmak üzere 3 yerde uydunet bağlı 2 sinde netmaster birinde motorola modem mevcut arkadaşlar,hepsinde de bildirim gecikmes mevcut bence uydunetin güvenlik sertifasıyla whatsapp arasında bi çakışma mevcut. eski symbian telefonumdaki whatsappta böyle bi sıkıntı yoktu ama androide geçince böyle oldu diğer arkadaşlarımdaki android cihazlarda da aynı sıkıntı var. ama router bağlayıp girme olayında olay çözülebilir sanki,tabi neden router alalımki hali hazırda tak die girmek varken o da işin yetkililerin buraları okuyup çözümlemesi gereken bi konu.

    ama whatsappa geç bağlanma sorunu MOTOROLA modemde yok bunu buradan netmaster yetkililerine diyorum telefonda konuşurken motorola modemlerini kötüleyeceğine kendilerine baksınlar.30 saniye kadar whatsappa bağlanma süresi geçiyor ve iki netmaster modemde farklı birisi docisis 3.0 birisi şu önceki 11glerden. ama motorola onlardan 3 sene önce benim elimde olmasına rağmen toplamda 5 senedir aralıksız kullanıyorum taş gibi modem çıktı ve onda dediğim gibi öyle bir sorun yok. hatta bildirimin geç gelmesi de evin büyüklüğünden dolayı modemin benim olduğum yerlerde az çekmesidir diye düşünüyorum yani arkadaşın dediği doğru netmasterın modemler zaten sıkıntılı artı uydunetin güvenlik sertifikaları ile ilgili bi sıkıntı mevcut gibi görünüyor.çok can sıkıcı inş en kısa zamanda çözülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 12 Şubat 2014; 2:26:13 >




  • Sorunun androidle falanla alakası yok. Iphone 5s im var. Aynı sorun bendede var. 15 dakka sonra geliyor bazen bildirimler.
  • https://productforums.google.com/forum/#!msg/nexus/fslYqYrULto/lU2D3Qe1mugJ

    android kullanmiyorum ama Push Notifications Fixer varmis, modemin baglantiyi zamanasimina ugratmasini engelliyormus.. bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 23 Şubat 2014; 23:29:22 >
  • Başka modemlerde sorun yaşamamamız telefon değil netmaster sebepli oldupuna işaret eder.

    Bu arada şöyle de bir gerçek var, router sürekli modemi çalıştırıyor (bildiğim kadarıyla), belki netmaster üzerine router bağlansa sorun çözülür. Fakat mantıksız olur zira modem wireless'ını kapalı tutacaksam neden aldım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorn kullanıcısına yanıt
    Sorun cihazinizin aktif oldugunu sunucuya belirten "heartbeat connection" in atis araliginin ile cihazinizin herhangi bir tcp baglantisini zaman asimina ugratma suresinden uzun olmasi.

    Gorunuse gore bilinen bir sorun

    http://stackoverflow.com/questions/19560448/how-to-avoid-delay-in-android-gcm-messages-change-heartbeat

    Google sorunu cozene kadar mesela bu program atis araligini kisaltip modem timeout etmeden once atis yaparak baglantiyi aktif tutuyor.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer.noroot




  • Ttnette veya superonlineda neden sorun yoktu ? Bunu aciklayin once. Ben androidden kaynaklandigini dusunmuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye aciklama borcum yok :D

    netmaster modemin timeout ayari daha kisa demekki.. ya da uydunet ya da birinden biri.. normalde kotu birsey degil kisa timeout.. ama android 28 dakikada bir (sanirim) kalp atisi gonderince, ve timeout 28 dakikadan kisa olunca (30 farzediyor) GCM cihazi mefta saniyor, mesaj gecikiyor..

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elotro.pushheartbeat&hl=en
    https://play.google.com/store/apps/details?id=at.pansy.droid.gcmWifiFix&hl=en

    bunlar gibi bir ton app cikmis.. sorun netmaster olsaydi sadece emin olun kimse app falan ugrasmazdi.. Google ya sureyi kisaltacak, ya kisaltilabilir yapacak, ya da otomatik adapte olur sekilde yapacak (otomatik yapilabilir mi emin degilim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 24 Şubat 2014; 14:23:20 >




  • Geciniz, iOSda da sorun var. Sorun uydunet kaynakli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp problemi uydunet ve modemiyle ilgili degil, telefonlar wifiyi sleep moduna aliyor belirli araliklar ile modeme sinyal gonderiyor. Bende iphone umda yasiyorum. Telefonu elime alip tus kilidini acinca aninda geliyor ama dokunmasam bir kac dk gec geliyir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :SworD: kullanıcısına yanıt
    eskiden adsl de kullanıyorken böyle bir problem yok,şimdi işyerinde fiberin wifisinde sıkıntı yok ama eve gelince uydunette sıkıntı var.ve okuduğunuz gibi sırf benim değil bir çok arkadaşın durumu aynı benim gibi.telefonla alakası yok kesinlikle uydunetin saçmalığı
  • Arkadaşlar ingilterede yaşıyorum ve virgin media tatafından sağlanan kablonet(uydunet)kullanmaktayım maalesef aynı sorunla bende uğraşıyorum vdsl ve 4g de problem yok ama kablo net problemli eşim ios ben android kullanıyorum ikiside aynı işin garibi bu konu ile ilgili başvuruda bulunursanız virgin media problemin kendilerinde olduğnu hemen kabul edip size yeni bor modem veya 3 aylık ücrtesiz kullanım veriyorlar Tr de tabi uydunet asla kabul etmez bunu ama modem degistirmekte bir ise yaramadi hızım 100mb 20 ve 50 ikende aynı sorun vardı bazen whatsapp bi 5 dakika falan hiç yanıt vermiyor


    ingilterede kullanmış olduğmuz modem markası netgear

     Uydunet whatsapp vb anlık bildirim sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bırgungeridonecegim -- 4 Mart 2014; 15:56:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sıkıntı Netmaster'da var iken s.atlanta + router'da olmamasının sebebi ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.