Şimdi Ara

Uydunet whatsapp vb anlık bildirim sorunu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu sorunun telefonlardaki uzun batarya ömrü için kullanılan yöntemlerle alakalı olduğunu düşünüyorum. telefonlardaki yazılımlar kullanılmayan uygulamaları arka planda kapatarak güç tasarrufu yapıyor. bunu bazı telefonlar çok agresif yapıyor, güncellemeler geç geliyor veya hiç gelmiyor. 1-2 örnek vereyim:

    Yeni aldığım xiaomi mi 6x telefonumda fabrika çıkışı MIUI 9.6.6 (Android 8.1) işletim sistemi vardı. Netmaster modemimle bildirimler (Whatsapp dahil) anında geliyordu. Güncelleme geldi. Baktım güvenlik yaması tarihi çok eski. Hadi güncellemeyi yapayım dedim. Güncelleme sonrası MIUI 10.2.5 oldu işletim sistemi. Ama android versiyonu hala 8.1. Bildirimler yine anında geliyor ama baktım pil çok çabuk bitiyor. Hangi uygulamanın pili bitirdiğini bulup onu (xiaomi deamon) freeze (dondurdum) ettim. Baktım pil eskisi gibi uzun gidiyor ama bildirimler artık anında gelmiyor. Whatsapp'ı açarsam yeni mesajları görüyorum, açmazsam görmüyorum. Telefon aynı, modem aynı, tek fark yazılım.

    Bir başka örnek: Eski bir telefonum LeTV X600. İşletim sisteminin default ayarlarında uygulamaları arka planda kapatıyor ve bildirimler anında gelmiyor. Ayarlardan şu şu uygulamaları kapatma diye seçiyorsunuz, bildirimler anında geliyor. Ama telefon daha çok RAM kullanıyor, yavaşlıyor vs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir kaç gündür Whatsapp bildirim sorunu bende de var aramada çalmıyor bildirimler gelmiyor uygulamayı açınca görüyorum mesajları aramaları sinir bozucu olmaya başladı. Telefonum iPhone 6S modem CBW-383Z4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canmania C kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,

    Yaşadığınız problem, modem kaynaklı bir problem değildir. Daha ayrıntılı bilgi için Destek Hattımızı da arayabilirsiniz.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    Saygılarımızla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetMASTER_ -- 10 Haziran 2019; 9:16:9 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.