Şimdi Ara

Uydunetin verdigi kablosuz modem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uydu nete geçmek istiyorum acaba uydunetin kampanya ile verdigi kablosuz modem nasıldır yada kendim alsam daha iyi mi olur bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.



  • verdiği modem gayet iyi. motorola veriyorsa hala tabi. kendin almana gerek yok ama docsis 3.0 destekli bir modemde alabilirsin yüksek hız istiyorsan. Yüksek hız dediğim 15-20mb tarifeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patlayamamismisir -- 5 Kasım 2010; 11:36:35 >
  • kendi verdikleri modem standart kullanıcı için ideal bence.
  • 25/07/2010 - 15:10 tarihinde eklendi.
    Teknotel Bilişim Ürünleri Tic.Ltd.Şti. Temmuz 2010 tarihinde TÜRKSAT'ın açmış olduğu 85.000 Adetlik Ses portlu Kablosuz Kablo Modem ihalesini NetMASTER CBW-700V model ürünü ile kazandı.

    İhale şartnamesinde istenen Cablelabs onayına sahip tek Türk markası NetMASTER CBW-700V ürünlerinin son üretimleri Türkiye'de tamamlanarak Türksat'a sağlanacaktır.

    2008 yılında da NetMASTER 10.000 adet aynı tip modem'i Türksat'a sağlamış ve başarılı bir şekilde zamanında teslimatlarını tamamlamış idi.

    NetMASTER ;taahhüt altına girmeden abonelik yapmak isteyen müşterilerine de ,yaygın satış kanalları üzerinden ve en uygun şartlar ile kablolu,kablosuz Uydunet modemlerini sağlamaya devam etmektedir.
  • Anladıgım kadarıyla 2 senelik anlaşma ile bedavaya gelecek modem ile 175tl verip alacagım modem arsında çok fark olmayacak. Zaten 1 mb baglantı kullanacagım üstü tarifeler bana uygun degil. İlginiz için teşekkürler :)
  • sonuç olarak son durum nedir?
  • modem gayet güzel wireless zaten, ayrıca kablonet haricinde normal telefon hat girişide var. yani normal dsl olarakda kullanabiliyorsun istediğinde.
  • ben mart'ta bağlattırmıştım Motorola modem verdiler wireless oldukça memnunum
  • Geçme Kardeşim Uydunete Beşpara etmez pişman olursun..
  • şuan için uydu nete geçmeyi rafa kaldırdım anlaşılan baya proplemli ve bölgeden bölgeye farklılıklar var. Ttnet tamam pahalı ama şimdiye kadar download yada upload da sorun yaşamadım hiç. Tek sorun telefon gelince netin gitmesi, o da evin içindeki kablolardan sanırım. İlginiz ve alakalrınız için çok teşekkürler.
  • Şu şekilde açıklayabilirim sana. Umarım daha yardımcı olur. Sürekli download yapan birisiyim. Adslde kullandım Uydunetde Fiberi de deneme şansım oldu. Öncelikle kota problemin olmazsa Fiberi tavsiye edebilirim. Ama yok düşük hızlarda kulanırım dersen Adsl ve Uydunet arasında şu şekilde bi tavsiyede bulunabilirim.

    Adsl de aldığım hız çok oynaktı. Mesela 2mbit kullanıyorsun 220-240 arasında benim hattım hep dalgalanmakyadı. Ve bulunduğum bölgeden olduğunu sanmiyorum sanırım Adslin teknolojisinden ötürü. Uydunete geçtiğimde ise 300lere varan stabil dalgalanmayan hızlara çok rahat çıkabiliyordum. Şuan 5Mbit üyesiyim 2.5 hafta öncesine kadar downloadlarım 630 stabil bir hızda çok iyi gidiyordu. Fakat şu son zamanlarda hem Uydu hemde ttnet taraflarında altyapı yetersizliği konusunda çok sıkıntı var. Uydunet yani Türksat bu konuda hemen adım attı bu gece 12de güncelleme yapacaklar. Ttnet tarafında ise henüz bir ses seda yok. Özellikle yurtdışı çıkışlarında.

    Ama şuda var. Müşteri hizmetleri ilgisi ve bilgisi; Ttnetin müşteri hizmetleri bana daha çözümcül sonuçlar veriyordu. Sizi arıyacağız dediklerinde arıyorlardı. Gerekirse benim bağlı olduğum santralden beni aratıyorlardı. Türksatta bu problem var. Geleceğiz derler, gelmezler. Yapacağız derler, yapmazlar. 11 kere falan araman gerekir bi işlemi yaptırmak için. Özellikle sorun varsa kesinlikle inanmazlar sanki en kaliteli hizmet bundarda hiç bir sorun yok edasındalar. Türkiye çıkışlarında sorun olur pinglerim kötü diye ararsın, hiç bir bilgileri yoktur.

    Bana kalırsa 3-5 gün daha bekle bakalım Uydunetin altyapı çalışmaları nasıl sonuçlanacak. Ona göre kararını verirsin.

    Ama şu bir gerçeki, benim tecrübe edindiğim, kesinlikle taahhüt vermemek lazım. Adamlar size hizmeti veremediklerinde peşlerinden koşar durursunuz. Ama taahhüt yoksa kapatıyorum arkadaş dediğinizde. Efendim kapatmayın diye peşinizde havlarlar...




  • Yüksek hızlar benim bütcemi atar ben 1 mb ucuz diye gecmeyi düşünüyordum ama şu sıralar sıkıntı varmış dedigin gibi ama ben şuan adslde hiç bir sıkıntı çekmiyorum gece gündüz 100 kb ile rahat download yapıyorum upload da 20 -24- bazen 30 ve üstü verdigi bile olabiliyor. am şuan okuduklarımla birlikte bu riske girmek istemiyorum. biraz beklemekde fayda olacak sanırım. Müşteri hizmetleri konusunda sana katılıyorum ttnetin müşteri hizmetleri bencede gayet iyi 1 dk beklemeden ne zamn arasam biri çıkıyor. 3 ay önce bir cumartesi netim gitmişti. gece saat 2 de aradım 5 dk sonra netim düzeldi. Uydu nette bu durumlarda sıkıntılıymış okduklarım kadarıyla. şuan için beklemek en iyisi gibi. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)
  • taahhüt konusu gelince bende sevmiyorum ama sanırım taahhüt versemde vermesemde 140- 175 tl arası o para benden çıkacak gibi duruyor :D


    speed test sonuçu :)

     Uydunetin verdigi kablosuz modem hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 8 Kasım 2010; 22:02:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emertcan

    modem gayet güzel wireless zaten, ayrıca kablonet haricinde normal telefon hat girişide var. yani normal dsl olarakda kullanabiliyorsun istediğinde.




    Modemde telefon girişi var ama o voip görüşme için. ADSL'de kullanılamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.