Şimdi Ara

FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
3
Favori
9.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    pes etmek yok bende senin gibi 5-6 yıldır uğraşıyorum asıl başvuruları arttırmanın tam zamanı seçim yaklaşıyor + yılbaşında fiber projelerin onaylanması daha kolay her yerde yağdır şikayetleri FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ 

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    pazartesi itibariyle TT GPON aktif edildi binamda SOL de kapıda bir arka sokakta eksik yerleri tamamlıyor darısı başınıza.

  • Bizim iki alt sokağa kadar şu kutudan koyuldu. Artık fibere mesafem 100mt. Bu ara çalışmalar hızlandı diye düşünüyorum, bastırmanda fayda var.
    FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizin bulunduğunuz semtlere Fiber geldiği için çok mutluyum, yüksek hızların ve düşük pingin keyfini bol bol çıkarın. Fakat ben bıraktım peşini, istemiyorum Fiber falan, gelmeyecek zaten, boşuna uğraşmanın bir anlamı yok. Bu yüzden başvuru yapmıyorum, hayatta başka meşgaleler buldum, oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, geziyorum, askere gidiyorum, işe giriyorum, bunun gibi vaktimi daha yüksek ve stressiz şeylere harcıyorum, gelmeyecek Fiber için 2 sene uğraştığım yeter.

    Bundan sonra Fiber falan istemiyorum ben, gelirse de almayacağım, VDSL ile devam edeceğim. Firmalar Fiber kablolarını alıp başlarına çalabilirler.

    Hepinize iyi akşamlar.

  • bizde yapacaklardı vazgeçtiler maliyet yuksek olur evler birbirine uzakmış


    kullandığımız internet den olduk nakil talebi bekliyor




    FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ
  • @smart0201 Bana Fiber gelse bile ADSL aboneliğimi iptal ettirmem, internetimden olmayı istemiyorum

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Hocam size özel proje kaç gün içinde çekilip fiyat bilgisi verildi, ben de müdürlüğe girip özel proje için pazartesi başvurdum da pazartesiden beri bekliyorum 3 gün oldu. Bir an önce fiyat çıksa da ödemeyi yapıp rahatlasam.

  • milk0 kullanıcısına yanıt

    Haftalar sürdü, bir gün kapım çalındı ve elinde kağıt olan Telekom görevlisi geldi. ''Kağıtta yazan meblağ'yı bankaya yatırdığınız anda ertesi gün gelip çekeriz Fiberi'' dedi. Ben yatırmadım tabii ki, 7 ay geçti üzerinden artık.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hadi ya özel proje kapsamında planlama ve fiyat çıkarma bu kadar sürmüyor diye biliyordum. Konudaki tüm mesajları okudum nerdeyse ama siz sanırım başından beri ücreti ödeyip özel proje kapsamında fiber çektirme gibi bir şeyi kabul etmemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • milk0 kullanıcısına yanıt

    Evet ben sırf gıcıklık olsun diye fiyat çıkarttırdım, uğraşsınlar işleri ne😡. benim bölgemde uzun sürdü fiyat vermeleri, 2-3 hafta bekledim diye hatırlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 22 Haziran 2023; 1:46:50 >
  • bence kızdığın için böyle yazmışsın. fiyat yüksek geldiği için de kabul edemedin tabi. FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ  ama şikayetinde haklısın. bizde işler nedense hep ters yürür. ters adamın düz işi mi olur? yataktan bile ters kalkar. FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ  ya karpat dağlarına fiber kablosu çekiyorsun ama evlere gelince, hipernet gerçi hipernet ne ki, bu amanda mesafeden dolayı adsl ile yetinen de var hala. bizde ne alt yapı var ne üst yapı var. bu tabi bir dezavantaj. hizmet verenin de hizmet alanın da çalışma şevkini kırıyor.

  • smart0201 kullanıcısına yanıt

    Güncel bilgi vereyim. Geçen gün evin önünde TT elemanını gördüm. Evin önünde hem tip7 hemde oFSD var.



    FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ

    Tip7'yi açmış birşeyler yapıyordu. Bu oFSD ne olacak dedim. Merkezde hat çekim olayı mı ne varmış, onu hazırlıyorlarmış. Ardına FTTC kabin iptal olacak ve herkes bu kabine geçecekmiş, bölge peyderpey ftth olacakmış. Direk benim bina önünde kabin, işim kolay. Acelem yok zamanla olur elbet. 100Mbit download ve 15bit upload bana fazla fazla yetiyor zaten. Ftth gelince de en fazla 2 3 MS ping düşer o kadar.


    Konu sahibi gibi kafaya taksam kafayı yerdim herhalde.FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Haziran 2023; 9:28:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Benim asıl amacım Proje çizdirmekti, eğer ücreti öderim dersem belki proje çizerler, hazır çizmişken çekelim bari derler diyr düşündüm.

    Zaten benim Fiber için verebileceğim max 1000-2000 liradır, 20000 lirayı verme şansım yok.

    Bu arada hani dediniz ya mesafeden ADSL alanlar var, benim köyde aynı durum var, pazar günü köye gidiyorum ve ADSL kullanmaya başlıyorum. Zenginlere gitsin Fiber, ben yılda 9 ay VDSL, 3 ay da ADSL kullanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 23 Haziran 2023; 9:27:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Upload işini ne yapacağız? Ben şu an max 8 alabiliyorum, pazar günü max 0.7 alabileceğim.

    0.7 Mbit upload ile WhatsApp yedeklemesi bile bitmiyor, sabah kalktığımda yedekleme bitmemiş olarak buluyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 23 Haziran 2023; 9:29:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Bilemiyorum vallahi. Benim evde hem TT hem de TurkNet internetlerimin ikiside 1er gün arayla 15mbit oldu ve epeydir de öyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milk0 kullanıcısına yanıt

    TT'da hangi birime başvurdunuz hocam?


    Biz de 1 aya internet altyapısına el atmayı düşünüyoruz ama çevrede fiber kullanan yok. Hatta çevredeki tüm mahalleleri, sokakları evleri aradım en babası 100 mbps vdsl kullanıyor. Daha yeni 200 metre (kuş uçuşu) kadar uzağımıza vdsl kabini koydular. Sanırım bir tane de bizim evin yakınına kutu koyacaklarmış ama ftth pek mümkün değil gibi.


    Yine de başvurmayı düşünüyoruz. En kötü gelsinler vdsl koysunlar.

  • Twitter'dan Ümit önal'ı etiketleyip özel proje ile fiber istediğinizi söyleyin, onlar sizi arayıp adres alacaklar ve sorduracaklar, 1-2 hafta sonra fiyatı size bildirirler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 23 Haziran 2023; 9:40:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Benim Türknet hattım halen 8, kankamın Türknet hattı halen 8. Siz şanslıymışsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Bunun şansla ne alakası var? Bütün yayıncı arkadaşlarımın yanı sıra, tanıdığım ve sorduğum herkeste bu upload arttı. Bu şanslı olmaktan çok sizin şanssızlığınız olması daha muhtemel. 100 kFİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ işiden 90 kişide artıp 10 kişide artmıyorsa bunun ardında başka birşey aramak lazım.


    2 farklı iss kullanıyorum diyorum, ikiside artmış vaziyette diyorum ama buna şans diyebiliyorsun.. Böyle bir uygulama var, kabul etsen de etmesen de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Haziran 2023; 10:33:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Türk Telekom müdürlüğüne gidip güvenliğe "erişim planlama birimi", "altyapı birimi" dediğinizde sizi yönlendiriyor. Baktınız şu anda burada değiller vs. zırvalarlarsa veya erişim planlama birimi özel proje talebinizi kabul etmezse müdür yardımcısıyla veya müdürle görüşün. Bi sonuç alamazsanız CEO'ya yazın linkedin ve twitter üzerinden.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.