Şimdi Ara

VECTRA B HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
9
Favori
200.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak. 2.0 DTİ comfort kullanıcısıyım. Haziran ayında İstanbuldan memlekete gelirken Shell istasyonundan yakıt aldım. Yakıt tüketiminde bir sorun olmadı ama memlekete geldikten ve şehir içi sürüşe döndükten sonra motor arıza lambası yanmaya başladı. Ustaya gösterdim. Yakıtta su vardır o yüzden yanıyor dedi. Arada yanıp sönerken daha çok yanmaya başladı. Depoya katkı koymamı söyledi. Bende depoyu fullerken koydum katkıyı(herzaman euro diesel kullanırım) Ama bir değişiklik olmadı. Bir ayda normal diesel koy dediler onuda yaptım değişen yok. En son bu ay gene euro koydum bir katkı daha koydum. Şimdi yanıp sönmesi epey azaldı ama şöyle bir durum oluyor ;
    Araç 1500 devri geçinceye kadar arıza lambası yanıyor. 1500 devri geçtimi sönüyor. Devir düştükten 5-6 sn sonra tekrardan yanıyor. Motorda tekleme herhangi bir ses yada performans düşüklüğüde hissetmiyorum.
    Sizce ne yapabilirim acaba ? Ben Bayburt' tayım. Özel yada yetkili servis en yakın Erzurum-Trabzon.
    yardımcı olursanız sevinirim.




  • Konu hakkınd akimsenin bir bilgisi yokmu yahu ?
  • s.a bn 12bin tl ile 14 bin tl arasında bir araba için büycem var opel wectra b kasa almaya karar verdim ama cok sorun cıkarıo die dedikodu gezio peki ne tür araç almam gerek.yardımcı olur musunuz?
  • opel wectra b kasa ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
  • çok acil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican18

    s.a bn 12bin tl ile 14 bin tl arasında bir araba için büycem var opel wectra b kasa almaya karar verdim ama cok sorun cıkarıo die dedikodu gezio peki ne tür araç almam gerek.yardımcı olur musunuz?

    Arkadaşım ben konuyu açtığım tarihe bakınce 2009 yılını gördüm.Halen aynı aracıma sıkıntısız şekilde biniyorum ama ara sıra bişeyler çıkıyor.Örneğin ekantrik mil sensörü gibi.50 tl.Ortalama 40-50.000 kmde bir değişmesi gerekiyor.O zamanlar aracım ortalama 120-130.000 km civarındaydı ve şuan 205.000 kmde.Çok şükür bir sıkıntım yok ve beni bu şekilde bir kaç sene daha götürür diye tahmin ediyorum.
    Gelelim sizin konunuza.O fiyata vectra b bulabilirsiniz ancak tek dikkat edilecek husus,kazasız ve orjinal bir araba bulabilmekte.Boyasında yıpranma olabilir.Bendekinin bazı yerlerinde boya vernik yanıkları başladı.Sıkıntılı bir araç alırsanız,inanın burnunuzdan getirir.Temiz bir araç alabilirseniz,uzun süre keyifle binebilirsiniz.Alt takım ön takım korkunuz olmaz.Ben aldığımdan beri hiç ellemedim..İki sefer arka amartisörleri değiştirdim,birisi benim kendi hatamdan dolayı.İyisi gerçekten binilecek arabadır.
    Size kolay gelsin.




  • Ayrıca İstanbul Avrupa yakasında bulunan arkadaşlara,araçlarının arızalı olduğu durumda,iyi bir usta tavsiyesinde bulunabilirim,Hem işcilik kalitesi ve uygun fiyat vermektedir.
  • teşekkür ederim.birde bi tane çok güzel 1998 model 1.6gl opel astra var motoru %94 ama orta kasa 2001 ler gibi 16000 istiyor.arabada sorun olarak gaza otomatik geçmiyor.tavanda da cam filmi var tavanda ve direklerde bota yok diyor.tavanda boya var mı die cam filmini kaldırırım ama 80 tl cam filmi parasını alırım dio rengi mavi araçla ilgili bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi?nasıldır araç hatchbak.ya da ne tür bi araç almam gerek.
  • 1996 vectra b otomatik kullanıyorum 2007 yılında aldım. Bu araçla ciddi kaza geçirmeme rağmen sağlamlığıından ve motor gücünden dolayı araçtan vaz geçmedim son 6 aydıır altenatif aradım fakat bulamadıım(fiyat ve karşılığında alacağımı kıyasladım sonuç?)

    Şehir içi 1000 km 400 tl aylık
    şehir dışı 1000 km 300 tl
    lpg tüketimi litre bazında (benzin+%20-30) fazlasına denk geliyor olmalı
    Aracım şu anda 270.000 km'de ben aldığımda 158.000 km'de idi.

    araç ışıklarda doluydu kalkmıyordu, stop etti, yokuşta geri kaçtı, uzun yolda doluyduda rampada yığııldı, debriyaş baskı balata değişti, tiptronik arıza verdi, bakımı pahalıydı. Ben bunları hiç yaşamadıım.

    Şu an tek eksiği esp olmaması, Ne kadar etkili tartışılır bu araç için.

    Opel bu aracı tekrar üretim bandına kaldırsın ve lpg'li olarak üretsin bir çok markada aracın satış rakamını geçer diye düşünüyorum

    Eksi yönü amortisörleri sert ama yol tutuş iyi.Lastikleri iyi olmalı

    Fiyat ve performans oranladığıımda 15000tl-20000tl'lik bir aralıkta. Değiştirdiğimde 2.el 30000tl-50000 tl arası araçlar (Corolla, Astra, focus, civic, fluance, P3008, Vectra c(2008), Mondeo(2008)) ne gerek var diye düşünüyorum.

    Otomatik şanzıman için:Aracıım daha bir kez platinleri tozlandığı için otomatik şanzıman bakımına girdi.
    Yeni nesil araçlardaki tiptronik sistemler bu araçlardaki kadar 300.000 km hiç arıza vermeden başarılı olabilicekmi???


    Sanırım bu araç bitinceye kadar bende kalıcak.




  • slm arkdaşlar bende 2001 vectrA 1.8 CDX (benzinli, 116bin km) alarak aranıza katıldım.
    İlk arabam 2002 focus comfort modeliydi.
    Kısacası eşşekten inip resmen atabinmiş gibi görüyorum kendimi.
    Aracım full, tek eksiği hız sabitleyici ve sanruff.
    Ancak konfor, hız, sağlamlık, yol tutuş mükemmel.
  • Femati arkadaşım, 2001 vectra'lar b2 kasa'dır birde cdx'in 1.8'i yok diye biliyorum yanılıyorsam daha iyi bilen arkadaşlar uyarsın beni.
  • beyler bende de 2000 model vectra cdx var yalnız teyip takmak istiyorum ne önerirsiniz hemde consolda sonuc almak istiyorum direksiyondan da control etmek yani aracta phılıps ccr 600 4 lü changer cdc var yalnız cd okumalarda sıkıntı yaratıyo birde kontağı kapatınca changer hala acık kalıyo yani aküden yiyor bilgisi olan varsa cevap verebilirmi teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gOkO

    Merhaba;

    Bende Eylül ayında Vectra b2 100. yıl aldım.Araçta cdx ten eksik olarak ön far yıkama yok.Bunun dışında bej deri döşeme, deri direksiyon, koltuk ısıtma, tc, abs, 4 hava yastığı, gibi standart donanımı var.Arabam aldığımda 98.000 de idi ancak şu an 110.000 e merdiven dayamış durumda :D .
    Aldığımda lpg takılmamıştı, ben brc marka lpg uygalamsı yaptırdım ve çok memnunum.Yakıtta, özellikle uzun yolda oldukça az yakıyor.Arabaya birazda masraf yaptım;

    -Debriyaj baskı-balata değişimi(Araç f23 spor şanzıman olduğu için fiyatı biraz pahalı)
    -Krank mili devir sensörü değişimi
    -Bujiler(çift tırnak) ve buji kabloları değişimi
    -Yağ kaçağından dolayı üst kapak contası değişimi
    -Fren balataları değişti, ön disk tornaya girdi
    -Termostatı bozulan tahliye bidonu kapağı

    ve ufak tefek değişimler oldu.

    Ayrıca araca pasta cila yaptırdım.Sonrasında boya koruma yaptırdım ama beğenmedim ve kendi aldığım bir ürünle yeniden boya koruma uyguladım.Jantlara jant temizleyici uygulandı.

    Gelelim yorumlara; araçtan çok memnunum.İşin açıkçası vectra b2 hastalığı var bende gençlikten kalma.Araç hakkını veriyor.2.0 lt motor oldukça güçlü ve beni hiç mahçup etmedi...

    Yaklaşık üç yıl önce bu yorumu atmışım, gelelim bugüne.Araç hala bende hala çok memnunum 162binde şu anda.Aracımı yaklaşık 60bin km lpg de kullandğımdan dolayı içim rahat etsin diye sübap lastikleri ve iticileri değiştirip kurum temizliği yaptırdım.Gel gelelim motor açıldığında pırıl pırıl çıktı.Pistonların üstünde tortu şeklinde çok ince bir kurum tabakası dışında motor tertemiz çıktı.Ustam bile şaşırdı.Zaten aracımın yağı hiç kararmaz ve çok nadir yağ eksiltir(2 defa yarım litre yağ eklemiştim). Aracımın yağ değişimini 7000km de yaparım ve her seferinde filtreleri değiştiririm.Kısacası motora ufak bir bakım yapıldı ve segmanda aşınma olmaması beni çok sevindirdi yani sadece sübap lastikleri, iticiler ve silindir kapağı contası değişti ve motor adeta sıfırlandı.Bunun dışında arabanın peryodik bakımları hariç neredeyse masrafı olmadı.Arada yanan airbag lambası sorununu ise elektrikçim çözdü.Dediğim gibi 4 seneye yaklaştı araç bende ve hala severek ve güvenerek biniyorum.




  • arkadaşlar 98 modellerin 1.6 gl var hiç lpg takılmamış arabaya sizce bunların çekişi nasıl birde buna 15tl istiyor edermi 1.6 kullananların yorumlarını bekliyorum.yakıt , + yönleri - yönleri nelerdir alınırmı. ben hızı seven biri olduğum için bu 1.6ların çekişlerini merak ediyorum yada 15 tl gibi bi fiyata güzel seri oturaklı ne alabilirim.fiat brava ,laguna,magane1, carizma, VECTRA mantıklı olan hangisidir yakıt,konfor,yol tutuşu ,serilik gibi.saygılarımlar hayırlı günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzmantk

    arkadaşlar 98 modellerin 1.6 gl var hiç lpg takılmamış arabaya sizce bunların çekişi nasıl birde buna 15tl istiyor edermi 1.6 kullananların yorumlarını bekliyorum.yakıt , + yönleri - yönleri nelerdir alınırmı. ben hızı seven biri olduğum için bu 1.6ların çekişlerini merak ediyorum yada 15 tl gibi bi fiyata güzel seri oturaklı ne alabilirim.fiat brava ,laguna,magane1, carizma, VECTRA mantıklı olan hangisidir yakıt,konfor,yol tutuşu ,serilik gibi.saygılarımlar hayırlı günler

    Madem hızı seviyorsunuz 1.6 motor vectra sizi tatmin etmez, kesinlikle 2.0 alın.(CD modeli olsun ki donanımıda yükseltmiş olursunuz)

    + ları konfor, motor gücü (2.0 olanlar) yol tutuşu, malzeme kalitesi, donanımları.15tl lik araçların arasında en iyisi diyebilirim.

    - leri bakımsız bir vectra alırsanız gerçekten sizi üzer.

    Eksilere ekleyebilecek bir şey bulamadım, çıksa çıksa bir kaç tane çıkar onlarda mühim değil zaten.

    Saydığınız araçlar arasında Vectra'dan sonra Megane1 tavsiye edebilirim.(Onunda 2.0 motorlusu olmak şartıyla)

    Ama kalite olarak tabiki alman arabası daha üsttedir bunuda unutmayalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzmantk

    arkadaşlar 98 modellerin 1.6 gl var hiç lpg takılmamış arabaya sizce bunların çekişi nasıl birde buna 15tl istiyor edermi 1.6 kullananların yorumlarını bekliyorum.yakıt , + yönleri - yönleri nelerdir alınırmı. ben hızı seven biri olduğum için bu 1.6ların çekişlerini merak ediyorum yada 15 tl gibi bi fiyata güzel seri oturaklı ne alabilirim.fiat brava ,laguna,magane1, carizma, VECTRA mantıklı olan hangisidir yakıt,konfor,yol tutuşu ,serilik gibi.saygılarımlar hayırlı günler

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-vectra-2.0-cd-113990029/detay/

    bende 2.0'ını tavsiye ederim. 1.6 bu arabalar için küçük kaçacaktır. yaşından dolayıda vergi problem değildir. (125 TL) yakıt olarakta uzun yolda 1.6'dan daha az şehir içinde biraz fazla yakar. tabi bu performans farkınada değer. hem performans hem yakıt ikisini bir arada aramamak lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    quote:

    Orijinalden alıntı: uzmantk

    arkadaşlar 98 modellerin 1.6 gl var hiç lpg takılmamış arabaya sizce bunların çekişi nasıl birde buna 15tl istiyor edermi 1.6 kullananların yorumlarını bekliyorum.yakıt , + yönleri - yönleri nelerdir alınırmı. ben hızı seven biri olduğum için bu 1.6ların çekişlerini merak ediyorum yada 15 tl gibi bi fiyata güzel seri oturaklı ne alabilirim.fiat brava ,laguna,magane1, carizma, VECTRA mantıklı olan hangisidir yakıt,konfor,yol tutuşu ,serilik gibi.saygılarımlar hayırlı günler

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-vectra-2.0-cd-113990029/detay/

    bende 2.0'ını tavsiye ederim. 1.6 bu arabalar için küçük kaçacaktır. yaşından dolayıda vergi problem değildir. (125 TL) yakıt olarakta uzun yolda 1.6'dan daha az şehir içinde biraz fazla yakar. tabi bu performans farkınada değer. hem performans hem yakıt ikisini bir arada aramamak lazım.

    Mehaba.

    Yanlış anlamayın ancak attığınız araba hiç düzgün bir araç değil.

    Birkaç ipucu veriyim.

    Eğer makyajsız kasa alacaksanız sinyal ve far birbirinden ayrı olmalı yani tek parça değildir makyajsızların far takımı 2 parçadır far ve sinyal ayrı ayrı olmak uzere.

    Panjur nikelajlı değildir yani araba ne renk ise o renktir.

    Tamponda siyah bir kısım vardır ve bu kısım plastik bir maddeden yapılır.Eğer komple boyalı ise tampon (araç rengine) makyajlı kasanın tamponunu takmıştır veya siyah yerleri boyattırmıştır.

    Bu söyleyeciğimi kesinlikle dikkate alın;

    Aracı almadan önce direksiyonuna oturun ve rolantide iken gazı yarıya kadar getirip hemen çekin ama devirin fazla yükselmesine izin vermeyin yai basıp çektiğiniz bir olsun.Eğer devirsaatinde düşüş yaşanıorsa aman diyeyim o aracı almayın.

    Daha aklıma gelmeyen bir kaç nokta daha var.Aklınıza en ufak ne takılırsa sorabirisiniz hatta yardımın dokunacaksa bulduğunuz içinize sinen ilanları bana danışa bilirsiniz..

    Saygılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ricardo 11


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    quote:

    Orijinalden alıntı: uzmantk

    arkadaşlar 98 modellerin 1.6 gl var hiç lpg takılmamış arabaya sizce bunların çekişi nasıl birde buna 15tl istiyor edermi 1.6 kullananların yorumlarını bekliyorum.yakıt , + yönleri - yönleri nelerdir alınırmı. ben hızı seven biri olduğum için bu 1.6ların çekişlerini merak ediyorum yada 15 tl gibi bi fiyata güzel seri oturaklı ne alabilirim.fiat brava ,laguna,magane1, carizma, VECTRA mantıklı olan hangisidir yakıt,konfor,yol tutuşu ,serilik gibi.saygılarımlar hayırlı günler

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-vectra-2.0-cd-113990029/detay/

    bende 2.0'ını tavsiye ederim. 1.6 bu arabalar için küçük kaçacaktır. yaşından dolayıda vergi problem değildir. (125 TL) yakıt olarakta uzun yolda 1.6'dan daha az şehir içinde biraz fazla yakar. tabi bu performans farkınada değer. hem performans hem yakıt ikisini bir arada aramamak lazım.

    Mehaba.

    Yanlış anlamayın ancak attığınız araba hiç düzgün bir araç değil.

    Birkaç ipucu veriyim.

    Eğer makyajsız kasa alacaksanız sinyal ve far birbirinden ayrı olmalı yani tek parça değildir makyajsızların far takımı 2 parçadır far ve sinyal ayrı ayrı olmak uzere.

    Panjur nikelajlı değildir yani araba ne renk ise o renktir.

    Tamponda siyah bir kısım vardır ve bu kısım plastik bir maddeden yapılır.Eğer komple boyalı ise tampon (araç rengine) makyajlı kasanın tamponunu takmıştır veya siyah yerleri boyattırmıştır.

    Bu söyleyeciğimi kesinlikle dikkate alın;

    Aracı almadan önce direksiyonuna oturun ve rolantide iken gazı yarıya kadar getirip hemen çekin ama devirin fazla yükselmesine izin vermeyin yai basıp çektiğiniz bir olsun.Eğer devirsaatinde düşüş yaşanıorsa aman diyeyim o aracı almayın.

    Daha aklıma gelmeyen bir kaç nokta daha var.Aklınıza en ufak ne takılırsa sorabirisiniz hatta yardımın dokunacaksa bulduğunuz içinize sinen ilanları bana danışa bilirsiniz..

    Saygılar.



    attığım araç benim aracım arkadaşım. Farlar yeni kasa farla ile değişyirilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 9 Şubat 2013; 8:44:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    quote:

    Orijinalden alıntı: ricardo 11


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    quote:

    Orijinalden alıntı: uzmantk

    arkadaşlar 98 modellerin 1.6 gl var hiç lpg takılmamış arabaya sizce bunların çekişi nasıl birde buna 15tl istiyor edermi 1.6 kullananların yorumlarını bekliyorum.yakıt , + yönleri - yönleri nelerdir alınırmı. ben hızı seven biri olduğum için bu 1.6ların çekişlerini merak ediyorum yada 15 tl gibi bi fiyata güzel seri oturaklı ne alabilirim.fiat brava ,laguna,magane1, carizma, VECTRA mantıklı olan hangisidir yakıt,konfor,yol tutuşu ,serilik gibi.saygılarımlar hayırlı günler

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-vectra-2.0-cd-113990029/detay/

    bende 2.0'ını tavsiye ederim. 1.6 bu arabalar için küçük kaçacaktır. yaşından dolayıda vergi problem değildir. (125 TL) yakıt olarakta uzun yolda 1.6'dan daha az şehir içinde biraz fazla yakar. tabi bu performans farkınada değer. hem performans hem yakıt ikisini bir arada aramamak lazım.

    Mehaba.

    Yanlış anlamayın ancak attığınız araba hiç düzgün bir araç değil.

    Birkaç ipucu veriyim.

    Eğer makyajsız kasa alacaksanız sinyal ve far birbirinden ayrı olmalı yani tek parça değildir makyajsızların far takımı 2 parçadır far ve sinyal ayrı ayrı olmak uzere.

    Panjur nikelajlı değildir yani araba ne renk ise o renktir.

    Tamponda siyah bir kısım vardır ve bu kısım plastik bir maddeden yapılır.Eğer komple boyalı ise tampon (araç rengine) makyajlı kasanın tamponunu takmıştır veya siyah yerleri boyattırmıştır.

    Bu söyleyeciğimi kesinlikle dikkate alın;

    Aracı almadan önce direksiyonuna oturun ve rolantide iken gazı yarıya kadar getirip hemen çekin ama devirin fazla yükselmesine izin vermeyin yai basıp çektiğiniz bir olsun.Eğer devirsaatinde düşüş yaşanıorsa aman diyeyim o aracı almayın.

    Daha aklıma gelmeyen bir kaç nokta daha var.Aklınıza en ufak ne takılırsa sorabirisiniz hatta yardımın dokunacaksa bulduğunuz içinize sinen ilanları bana danışa bilirsiniz..

    Saygılar.



    attığım araç benim aracım arkadaşım. Farlar yeni kasa farla ile değişyirilmiş.

    Araç düzgün değil derken farlarını görünce o yorumda bulunmuştum yanlış anladıysanız özür dilerim.

    Dediğim gibi arkadaşlara yardımcı olmak için ufak detaylar verdim bunu sizde onaylanıdız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ricardo 11

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    quote:

    Orijinalden alıntı: ricardo 11


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    quote:

    Orijinalden alıntı: uzmantk

    arkadaşlar 98 modellerin 1.6 gl var hiç lpg takılmamış arabaya sizce bunların çekişi nasıl birde buna 15tl istiyor edermi 1.6 kullananların yorumlarını bekliyorum.yakıt , + yönleri - yönleri nelerdir alınırmı. ben hızı seven biri olduğum için bu 1.6ların çekişlerini merak ediyorum yada 15 tl gibi bi fiyata güzel seri oturaklı ne alabilirim.fiat brava ,laguna,magane1, carizma, VECTRA mantıklı olan hangisidir yakıt,konfor,yol tutuşu ,serilik gibi.saygılarımlar hayırlı günler

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-vectra-2.0-cd-113990029/detay/

    bende 2.0'ını tavsiye ederim. 1.6 bu arabalar için küçük kaçacaktır. yaşından dolayıda vergi problem değildir. (125 TL) yakıt olarakta uzun yolda 1.6'dan daha az şehir içinde biraz fazla yakar. tabi bu performans farkınada değer. hem performans hem yakıt ikisini bir arada aramamak lazım.

    Mehaba.

    Yanlış anlamayın ancak attığınız araba hiç düzgün bir araç değil.

    Birkaç ipucu veriyim.

    Eğer makyajsız kasa alacaksanız sinyal ve far birbirinden ayrı olmalı yani tek parça değildir makyajsızların far takımı 2 parçadır far ve sinyal ayrı ayrı olmak uzere.

    Panjur nikelajlı değildir yani araba ne renk ise o renktir.

    Tamponda siyah bir kısım vardır ve bu kısım plastik bir maddeden yapılır.Eğer komple boyalı ise tampon (araç rengine) makyajlı kasanın tamponunu takmıştır veya siyah yerleri boyattırmıştır.

    Bu söyleyeciğimi kesinlikle dikkate alın;

    Aracı almadan önce direksiyonuna oturun ve rolantide iken gazı yarıya kadar getirip hemen çekin ama devirin fazla yükselmesine izin vermeyin yai basıp çektiğiniz bir olsun.Eğer devirsaatinde düşüş yaşanıorsa aman diyeyim o aracı almayın.

    Daha aklıma gelmeyen bir kaç nokta daha var.Aklınıza en ufak ne takılırsa sorabirisiniz hatta yardımın dokunacaksa bulduğunuz içinize sinen ilanları bana danışa bilirsiniz..

    Saygılar.



    attığım araç benim aracım arkadaşım. Farlar yeni kasa farla ile değişyirilmiş.

    Araç düzgün değil derken farlarını görünce o yorumda bulunmuştum yanlış anladıysanız özür dilerim.

    Dediğim gibi arkadaşlara yardımcı olmak için ufak detaylar verdim bunu sizde onaylanıdız.

    farın değişmesi arabanın düzgünlük ölçüsü değildir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.