Şimdi Ara

Vestel 65FA8500 Genel Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
9.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Hocam birde teni gelen tvninde karanlık odada bir fotosunu çekip yollayabilirmisiniz eskisiyle arasındaki farkı görmek için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu tv ye uygun bir adet sound bar alaağım ama hala uygun fiyata düzgün bir cihaz bulamadım piyasada öyle çok cihazda bulamadım belliki çok tutmamış kimse tercih etmiyor.
  • Bence de hocam yeriniz varsa ve sese önem veriyorsanız, avr ve hoparlör alabilirsiniz.
    Bende pioneer vsx 529 amfi ile magnat2002 hoparlörler var ps4 oyunlarda ve filmlerde çok iyi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim tv de cızırtı başladı



    Bazı yayınlarda çok daha net belli oluyor



    Çözmek için ses ayarlarından



    Balans -50 yaptım



    Ekolayzir ayarlarından hepsini +12 sadece 500hz yi -12 yaptım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 18 Ağustos 2016; 0:30:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksileri var mı?

    -Aksiyon sahnelerinde nasıl? görüntüler üst üste biniyor mu?

    -Kanal geçişleri hızlı mı?

    -işlemcisi nasıl? Menüsü düğmeye bastığı gibi hemen tepki veriyor mu yavaş mı?

    -3D-2D ve 2D-3D geçişleri var mı?
  • arkadaşlar bende az önce bu tv yi hepsiburada üzerinden 5 taksit 3.649,00 tl ye aldım. ışık sızması mevzusu beni çok rahatsız etmiyor, olsada pek umrumda olacağını sanmıyorum. hem geceleri bişey izlemediğinizde, odayı aydınlatıyor işte ne güzel :) şaka bi yana başka bir sıkıntısı olmasında nazarlığı olur oda. pcden hdmi ile bağlayıp genelde film izlicem, yada yine aynı şekilde pcden hdmi ile bağlayıp fifa 17 oynucam. onun dışında tvde yapılacak şeyler klasik karasal yayınları izlemek olacak. umarım tv beni üzmez.
  • maybe22days kullanıcısına yanıt
    Üzmez hocam hala kullanıyoruz bizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koreaatom

    Üzmez hocam hala kullanıyoruz bizde

    kutudan gözlük çıkıyormu acaba? eğer çıkmıyorsa nerden temin edebiliriz, her markanın gözlüğü alınabilirmi yoksa vestel marka gözlükmü olmalı? bu konuda beni biraz aydınlatabilir misiniz?
  • maybe22days kullanıcısına yanıt
    Kutudan 2 adet çıkıyor hocam, alırken yine teyit ettirin. Servislerden temin edebiliyorsunuz. Aktif gözlük kullanılıyor panelde. Başka marka modeli hiç denemedim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv geldi kurulum yapıldı harika bi tv bence ve gercekten devasa :) tivibu ya basvurdum bugun bi kac gune kurulum icin gelecekler ama anlayamadıgım bi konu var, tv içinden tivibya direk erisim saglanıp tek kumanda ile yonetilebilecekmi. yoksa tivibu kutusu icin ayrıca kumandamı olacak. cift kumanda olayı sıkıntılı cunku biraz.
  • Arkadaşlar herkese slm,
    Ben de bu tv ile samsung'un 60" lik bir modeli arasında kaldım. Bir süredir araştırıyorum ama araştırdıkça insanın kafası karışıyor iyicene. Şöyle özetleyeyim, salonum geniş yani izleme mesafem 5 metre civarında. Daha önce hiç Vestel tv veya başka bir ürününü kullanmadım (Bu tamamen şansa, marka takıntım, önyargılarım vs. kesinlikle yoktur) Gözleri çok hassas birisi değilimdir. Yani çok bariz bir sorun olmadıkça farketmem bile hassas kullanıcıların takıldığı şeyleri. Ama bir yandan da bu kadar para vereceğiz aldıktan sonra pişman olmak istemem. Büyük ekran benim için önemli, uzaktan da izleyeceğim için. Siz bu ürünün kullanıcıları olarak şimdi bana "düşünmeden al büyük ekranda keyfine bak" mı yoksa " 5" küçük olsun ama Samsung ve UHD olsun" mu dersiniz? Kullanım şekli de genel tv izleme, film ve ps4 olacak. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Sizin önerilerinize göre aşağıdakilerden birinden siparişimi geçeceğim.

    http://www.hepsiburada.com/vestel-65fa8500-65-165-ekran-full-hd-800-hz-uydu-alicili-3d-smart-led-tv-p-EVVES65FA8500?magaza=%C4%B0nce%20hesap&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla.utu&gclid=Cj0KEQjwnKzABRDy2pb7nPSazdsBEiQAI4lZQDH-BNw-cd85rZYVyKbbilLna0ero367a25Us3ZLfYUaAhUe8P8HAQ

    http://www.hepsiburada.com/samsung-60ku7000-60-152-ekran-4k-uydu-alicili-smart-tizen-led-tv-p-EVTVSAM60KU7000?magaza=Do%C4%9Fuhan%20Elektronik




  • robin_cc R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ama kesinlikle 5'' küçük olsun Samsung UHD olsun. UHD bir tv ile fullhd olan bir tvyi nasıl karşılaştırabilirizki zaten. Fiyat farkı çok fazla değilse kesinlikle Samsung. Tamamen kendi fikrim bu televizyonu aldığım için hani derlerya ifty fifty aynen öyleyim. Büyük ekranların heleki UHD büyük ekranların bu kadar ucuzlayacağını bilseydim gerçekten bu televizyonu almazdım. Tercih karar sizindir. Eğer imkanınız varsa mutlaka televizyonu inceleyin ve myle alın derim.
  • Hocam 2 ürünüde izleyin ve öyle karar verin derim. 4k avantajını ps4 de ve harici oynatıcıdan film izlerken görürsünüz. Özellik olarak aynılar sadece görüntü kalitesini görmek için inceleyin hocam derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 4K tvlerin FHD ve Sd yayınları Full HD Tv'lere göre daha kötü görüntülediklerini okumuştum. Ülkemizde de daha 4K yayınların yaygınlaşmasına çok var gibi göründüğü için kararsız kalmıştım.
  • robin_cc R kullanıcısına yanıt
    fiyat baya inmiş bu kadar fark olacğaını bileydim bende vestel alırmıymım bir düşünürdüm gider mağazada bakardım. menü ve kanal geçişlerine çünkü böyle ürünlerin menüsü yavaş kanal geçişleri cile oluyor.

    şuan vestelimden çok memnunum nazar değmesin kanal geçişleri olsun menüsü olsun netflix veya youtube olsun şahane ve hızlı yetiyor yani ben 3200 tl ye almıştım 6 ay önce.

    yan komşumda philips var yan yana koysan philips daha hoşuna gider aldanırsın. ama komşuma sorduğumda camdan aşşağı atasım var kanal değiştirmeye korkuyorum . geçmiyor diyor menüsüne giremiyorum bekleki gelsin diyor.
  • maybe22days kullanıcısına yanıt
    hocam selam tivibu go alıp kullanıcı adı şifre girersen direk tek kumanda ile kullanırsın ben öyle yaptım arada bir tivibu kullanıyorum. şimdi sen muhtemelen tivibu ip tv aldıysan kutu gelecek 2 kumanda kullanacaksın falan filan.
  • Koreaatom kullanıcısına yanıt
    lg 750 soundbar aldım memnunum.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    tivibu uydu aldım ama tivibu go paketide hediye ettiler. o halde hem kutudan hemde go ile tv den izleyebilicem. akşam bir deneyeyim, teşekkürler.
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Üstad yazınızı okudum gayet aydınlatıcı yazmışsınız. ben yanlızca ps4 performansını merak ediyorum. şuan 42 inç bir samsung kullanıyorum tatmin edici. bu tv nasıldır ps4 de hızı akıcımı biraz daha bilgi verirseniz çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar bu ay televizyonun led barları komple değişti. Allahtan Garantisi bitmemişti. Baktım 1 ay var.
    :-(
    Televizyonun sol alt köşesinde kararma ve görüntü kaybı meydana geldi. Korka korka televizonu kullanacağız artık.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.