Şimdi Ara

Vestel'den teknik servis atağı; Yeni Merkez Servisler ve detayları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
8.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Geç cevap için kusura bakmayın.Bağlantı elemanları üretiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shazneci

    Geç cevap için kusura bakmayın.Bağlantı elemanları üretiyorlar.

    Tasarlayıp kalıba mı döküyorlar?
  • Vestel'in uydu alıcısı ve Zeta Tv sini aldım ve aldığıma bin pişman oldum. Şimdi bana, değil bedava üstüne para verseler evime sokmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sama

    Vestel'in uydu alıcısı ve Zeta Tv sini aldım ve aldığıma bin pişman oldum. Şimdi bana, değil bedava üstüne para verseler evime sokmam.

    kardeşim o kadar yazdım buraya alınmaz sokulmaz şans işi vestelde bütün ürünler boşuna demiyorum iade et bak malına güvenseler sevseler geri alırlar dene yaz sende millet görsün iki paralık vesteli8 sene önce ne cektim sokarmıyım bu malları sağlam cıkıyorsa şanslarına bunuda unutmasınlar ve kalite durumu garanti bittikten sonra çogu başlıyor tak tak arıza yapmaya ah nerde 2000 yıllarından önce vesteller ..
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Vida kalıp ile olmaz. Zımba ile vida makinalarında üretilir.Basit bir iş değildir.
  • Kesinlikle Vestel Venüs almayın.

    Hatta mümkünse Vestel almayın.
    Ben bu kadar kalitesiz bir telefon görmedim. Eşime 6 ay önce almıştım. Özelliklerine baktığımda diğer telefonlardan hiçbir farkı yok gibi fakat kamera berbat, şarjı tam dolmuyor, arayanlar ulaşılamadığını söylüyor.
    Şimdi de eşim çantasından çıkartıp baktığında, ekran çizgi şeklinde bölüm bölüm olmuş. Servise gönderdik, ekranı içten kırmışız. Çerçevede çatlaklar varmış. Telefon bir kere bile düşmedi. Nasıl olurda çatlaklar oluşur anlamadım.
    Hatta telefonda bile telefonu görmeden çatlamıştır demişler. Bence problemli olduğunu zaten biliyorlar. 170 tl değişim ücreti istediler. Bir daha Vestel markalı çöp bile almam.
  • Milliyetçi duygularla Türkiyede üretilen beyaz eşyalar kullanmaya özen gösteriyordum. Vestelden çamaşır makinesi aldım anneme, daha kurulduğu andan itibaren azer bülbül gibi titriyordu. Şu anda kapağı kapanmıyor. Daha bir yılı doldurmadı...

    Almayın, aldırmayın!
  • Vestel çöptür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster Türkiye ekonomisinin bel kemiği ister dünyanın en kaliteli markası olsun, ister arge öncüsü olsun.
    "Yerli üretimi desteklemek" adı altında vatandaşa ekstra vergi yüküne sebep olan yerin dibine giresice vesteli evime sokmam. Minareyi çalan kılıfına uydurur tabi. Yıl olmuş 2015 hala yerli montajı yerli üretim sayıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik iyi markadır 16 senelik buzdolabı var ışığı haricinde tıkır tıkır çalışıyor maşallah çok iyi bir cihaz fakat çamaşır makinesi son zamanlarda kafayı yemişti.

    Vestel'i tavsiye etmem. Ek vergi olayından ve bazı HD televizyonlarda başlangıçta ilginç bir görüntü gösterip açılmasından dolayı diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.