Şimdi Ara

Vestel mobil telefon ithalatına karşı korunma önlemi talep etti (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
12
Favori
44.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vestel canı gönülden bir yerlere gelmesini istediğim bir firma idi yerli üretime destek amaçlı Vestel'i destekliyordum. Ama bu yaptığında sonra hiçbir şekilde Vestel ürünleri almam ve kimseye almasını önermem. Tekelleşme yönünde verilen bu çabayı kınıyorum. Ne amaçla ve nasıl olursa olsun tekelleşme çok kötü birşeydir. Ayrıca büyük firmalar daha doğrusu büyük düşünen firmalar bu tarz davranışlara girmezler. Rekabeti ürünlerinin F/P oranını yüksek tutarak ve satış sonrası servis kalitesini yükselterek sağlamak isterler. Vestel bu hareketi ile bize ''Ben iyi ürünler çıkarıp piyasadaki rekabete dahil olamıycam fakat benim ürünlerim ithal ürünlere göre ucuz ve kalitesiz olacak.'' dedi. Bir yerli girişim daha hatalı bir hamle sonucu tüketici desteğini kaybetti.

  • Nefretımı kazanan bır sırket halıne geldı. Ustelık Vestel urunler evımde kullanıyorum. Elımden gelse camdan asagıya fırlatacagım. Ne kendım nede cevreme vestel aldırmam artık.
  • Bırak vestelmiş yani kendi parçalarının hepsini yurdumuzda üretiyormuş gibi gidip bunu mu talep etmişler siz nerden alıyorsunuz anakartını,ekranını kime ürettiriyorsunuz bu kadar para açlığı olmaz arkadaş sen bi g3,mx4,z3 üret bunları 1000-2000 tl arasına sıkıştır herkes senden alsın ben bir vestel televizyon aldım 2007 senesinde 6 sene bi sıkıntısı olmadan kullandım ozamanda 1900tl gibi bir para verdim 2013 son aylarında televizyondan bir patlama sesi bir koku sonra mefta gitti kampanyadan LG aldım 42" bir ay sonra elektrik faturam geldi 48TL bi şaşırdım sonraki ay 51TL bu aralıkta gelmeye devam etti vestel zamanında bu faturam 65-75 tl arası idi yani bizim vestel 6 senede kendi fiyatı kadar ekstradan elektrik yakmış havaya giden para ben vestele nasıl niçin neden güveneyim...

  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    kimin attığı ortaya çıktı fabrikayla büroyu karıştıran kişi birde senin yabancı kelimelerini ben anlamıyor anlamakta istemiyorum lümpen ne? sana zahmet ama TÜRKÇE konuşursan belki anlatırsın meramını. daha büronun kapandığında haberin yok boşboş sallıyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_seri -- 25 Aralık 2014; 14:04:37 >
  • Vestelle ilgili cakalliga isyan edenler ve yiyecegimiz zamlarin miktarlari..





    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100836903





    Vestel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinli Snapdragon 200'lü telefonlar ortalama 85 dolara (195 TL) satılıyor Vestel bize 600-700'e iteliyor.. #VestelAlmaAldırma

  • Vestele pahalıya patlar bu iş! Hiç bir cacık olmaz "Vestel alma Aldırtma" kampanyaları açıldı bile, zaten kim alıyor ki? Yurtdışına gidiyor çoğu ürün.

  • Bir daha evime asla ama asla VESTEL ürünü sokmam!! yazıklar olsun böyle yerli üreticiye.. Tüm ürünleri çinden getir sonra biz yaptık de!

  • Bu iş yerli telefonlara vergi indirimiyle olur, zaten yüksek vergi alınan ürünlerin vergisini daha da artırmakla olmaz. Bu tasarı bu haliyle yerli ürünlere ve Vestel vb. gibi markalara tepkinin doğmasına ve kaçak elektronik ürün satışına neden olur.

  • %10 değil %20 vergi bile koysalar millet yine vestel telefon almaz. gider yine ithal telefon alır. vestel bence kendi adına çok kötü bir imaj yarattı şu anda. hükümette nasıl bir vergi koysamda milleti biraz daha soysam hesabı yapıyordu zaten. olan vatandaşa oldu. vatandaşını korumayan aksine soymayı düşünen ve zengine devletin imkanlarını peşkeş çeken hükümet bu teklife balıklama atladı tabi. bunun adı hırsızlık. daha başka nasıl bir tabir kullanılabilir. düşünüyorumda nasıl bir küfür etsemde yüzleri kızarıp biraz utanıp sıkılsalar diyorum aklıma bir şey gelmiyor. küfür adamlar ninni gibi geliyor artık
  • aldığın elektronik eşyanın % 50 den fazlası vergi, akaryakıtın % 75 i vergi, sigaranın % 80 i vergi, yediğin içtiğin her şeyin yarısı vergi, aldığın paranın yarısı vergi. yemin ediyorum bu hükümet Allah kitap demesin, en büyük hırsız onlar. kazandığın paradan vergi kesiyor aldığın her şeyden bir daha vergi kesiyor. asgari kaç tl acaba. şimdi ulemalar oturur 1 ay düşünür ve asgari ücrete %3-4 zam verirler. hırsızsınız, ne bu dünyada nede öbür dünyada yatacak yeriniz yok.

  • Adam gibi yerli telefon çıkardınızda millet mi almadı. Arkadaş nerden çıkardılar şu dandik Venüs denen cihazı.

    Rusyanin yaptığı telefon gibi düzgün birşeyler koyun ortaya ne bilim
  • Bu işler basit ya toplama üretirsin ucuzdan dünyaya satarsın yada dünya sana satar. (üretmeme politikalarının sonu...)

    vestel-lg ilişkisi...
    1.Vestel-Goldstar
    2.Goldstar
    3.LG(Lucky GoldStar)

    Samsung, LG, Sony...haier,.. küresel firmalar. Hepsi toplama. Samsungun kendi chipi yok aslında. Devşirilmiş ARM lisansı. Birde chip basabiliyor. Memory chip basabiliyor. Panelleri kendinin.

    Vestel geri kalmış milleti yokluyor :))) Yanlış matematik dünyada tutunamaz. Genetiğiyle oynanmış.

    Şu telefon çinde bile üretilse amerika nasıl buna vergi bindirmiyor katlamalı? yada diğer ülkeler... o kafa olduğundan benzinde burda 5e gidiyor... bir de petrol yarı yarıya düşük şuan birde 3kat artarsa ne olur ?

    Bunlarda tanrı olabilecek gende yok... çünkü yapacakları matematikle dünya dönmez.

  • Vestel ile Goldstar birdi eskiden sonra ayrıldı. Goldstar Luck Goldstar oldu.

    Şimdi LGhttp://www.amazon.com/LG-Optimus-Unlocked-Quad-Core-Smartphone/dp/B00BLYTLC2/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1419534699&sr=1-1&keywords=G+PRO+F240 300$ bu telefon. Amerikada bu fiyat. Asgari ücret 2000$ dersen çekirdek fiyatına...

    Şimdik bizede böyle asgari ücret.. bölü.. 200tl ye satmaları lazım.

    El-aleme hayat lego oynar gibi... Hani Ne mutlu Türküm diyene !

    Bunlar öç alıyor her taraftan yer yandan öç alıyorlar !





  • Lg yani vestelin eski ortağı... belkide vestel bunun... cemaat bile olabilirler küresel cemaat.. illuminati
    http://www.aliexpress.com/item/LG-Optimus-G-Pro-F240-Mobile-phone-Quad-core-2G-RAM-32G-ROM-13MP-5/1907296412.html Çok alırsan 143$ diyor adetlide.

    Bu daha da ucuz !!! Bunu vestele göndermek lazım. Belki devletin de haberi yoktur. Devletede mail atmak lazım millete vestel kazık sokuyor hoplatacak diye...

    Yaw şu millet ihtilali bir türlü bitiremedi...

  • Hiçbir şekilde vestel almam aldırmam şerefsiz firma

  • Milletimiz bir kooperatif kurup parça parça getirtip içerde toplayıp az bir karla kendine satamaz mı?

    Hatta bu durum kendini aşıp ihraca bile kayabilir.


    İşte buna millet denebiliyor. 77 milyonun tek bir insan gibi bütün ve olumlu yönde hareket edebilmesi.

  • şu google project ara hemen gelişip piyasaya çıksa. Parça parça getirtiriz belki o zaman çinden ordan burdan telefonu.

  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.