Şimdi Ara

VESTEL ŞÜPHESİZ “ PİŞMANLIKTIR ” (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
8.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2011'de Mediamarkt'dan 1080p Hisense televizyon aldım 11 yıldır çalışıyor.


    Şimdi yazdık ya, haftaya bozulur bu arada.



    Bence ülkeye giren ithal elektronik cihazlara da ekstra %10 vergi getirilmeli, sonuçta vestel sadece telefon üretmiyor di mi?


    Sonra Nazif ağam bizi daha nasıl sksin?


    mee mee

  • samsung led tv aldım 17 yıldır hergün 8 saat açık tık demedi bu adamlar nasıl beceriyor acaba burayı görmeden 65UA9090 Qled Vestel tv aldım henüz gelmedi umarım pişman etmez bir kere 17inç monitor almıştım vestel tüplü kanser etmişti çekiç, koydum kafasına attım bir daha vestel aılrsam diye inş.pişman etmez bu tv yoksa son nefesime kadar vestelden uzak dururum tüm evim profilo tık yok bu 2. oldu vbakalım kısmet...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 28 Temmuz 2022; 23:12:36 >
  • Benimde şey yan çarı markası 1 senede şase su yandı. En dandik componentlerle bu kadar. En kötü Philips alıp gecilmeli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle...


    Bu örnekte de firma, cüzi bir fiyatla üst versiyon, model vereyim demiş zaten.


    Bu örnekteki tek sıkıntı, sorunun gerçekten panelde olmaması(benim fikrimce). Bence t-con denilen parçada veya bağlantılarında sorun var.

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    İşte cezası ne ise katlanırlar. Elinde yüzlerce gereksiz yedek parça tutacağına (ki bahsi geçen yedek parça da ürünün %80 değerinde) kanunen sorumluluğu yerine getirmediği için ne ön görülmüş ise onu yapar. En en en olmadı, bir başkasının iade edeceği aynı model TV'nin panelini söküp takarlar. Kullanıcıdan da bir TV parası alırlar:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 29 Temmuz 2022; 0:15:2 >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Alkışlıyorum sizi… firmaya bunu söylediğimde umurlarına gelmiyor. Türk milleti olarak bunları öyle zengin etmişiz ki gözleri artık kimse görmüyor. Forumda yetkili olarak üyelik açmışlar teknik destek diye ama ne fayda… hiçbir işe yaramıyorlar. Bir daha ASLA ! herkes de iyi düşünsün artık para önemli kolay kazanılmıyor. İyi marka alamıyorsak alana kadar bekleyeceğiz bunların ürünlerine düşmeyeceğiz el sürmeyeceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm firmalar benzer politikalar izliyor. LG olsa da aynı şeyleri yaşayacaktın. Bilip bilmeden yazmışsın. Millette laf söylemek için yer arıyor. Ne meraklısınız lan b.k atmaya.

    Müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar. Servisler yetkiyi aldıktan sonra tüketiciyi öpmeyi deneyebiliyor malesef. Siz hakkınızı arayın ama yeri burası değil.

  • ahmetkep kullanıcısına yanıt

    Bence buraya bu kadar yorum yapan kişilere saygılı olmalısınız. Bu konuda gerçekten herkes güzel ve bilgili yorumlar yapıyor. Sorun yaşayanlar da katılmış. Diğer firmalar ellerinde parça yoksa daha makul fiyattan müşterisini mağdur etmeyeceği şekilde halleder bu belli olan birşey.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce Vestel yüzünden yurtdışından ithal edilen cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve televizyonlara ciddi oranda ekstra vergi geldiğini hatırlatırım. Bu vergiler hala devam ediyor. Bu yüzden bu firmadan çöp bile almam.

    Bu haberi inceleyin:
    https://www.donanimhaber.com/Vestelin-ek-vergi-istegi-kabul-edildi--71322



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 29 Temmuz 2022; 1:1:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaNCeR91 R kullanıcısına yanıt

    global çapta dediğin çöp samsung türkiye'de atmaca elektronik yani sunny fabrikasında üretiliyor. samsung ile alakası yok yani alayı etiket.

  • Vestel panel mi üretiyormuş? Nerde üretiliyor 😁

    Bilmeden cahilce yorum yapmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YardımSeverr kullanıcısına yanıt

    Zenginlikle alakalı değil bence kurumsal iş hayatını doğru değerlendirememek, doğru okuyamamaktan kaynaklanıyor bence ve biz toplum olarak bu konuda küçük, orta, büyük çapta işletme demeden aynı hatayı çok yapıyoruz. Şirketler, firmalarda zamanla bir marka değerine, prestije, saygınlığa sahip olurlar ve bu saygınlık, değerden sadece çalışanlar değil hissedarlar, şirket yöneticileri de dahil o şirket bünyesindeki herkes yaptığı, ettiği, düşündüğü ile o şirketin değerini, prestijini, marka değerini korumak ve yükseltmek ile sorumlu olduğunu unutuyor.


    Küçük bir dükkanda da, büyük bir fabrikada da, birinin işten kaytarması veya iş yerini veya pozisyonunu sevmemesi, müşteri profilini sevmemesi gibi gibi bir çok şey firmanın, markanın değerine zarar verici şeyler. Küçük ölçek olup kağıt üzerindeki anonim şirketlerde dahi "Patron" kavramlarının varlığı bile aynı zararı oluşturuyor esasında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 29 Temmuz 2022; 1:55:27 >




  • Uzun süredir bedava olsa Vestel evime sokmuyorum 5 ay önce tv alacaktım bana F/P olarak en iyisi TCL geldi gidip aldım gayet memnunum vestel'mi Allah korusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz memnunuz açıkçası. Teknoloji biraz da şans işi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Televizyon konusu gerçekten sıkıntılı. O kadar firma üretim yapıyor ancak iş almaya geldiğinde sorunsuz bir ürün bulmak tamamen şans işi. Led yanığı bulutlanma vs neredeyse tüm televizyonlarda mevcut. Hepsi kendi ürününü yeni bir teknoloji adı altında pazarlamaya çalışıyor sadece. Örneğin bir araba almak istediniz. Gidip parası ile sağlam, güzel, size hoş gelen bir modeli seçip alabiliyorsunuz. Sorunsuz da binebiliyorsunuz. Televizyonda bu durum niyeyse yok. Neredeyse tamamında kronik sıkıntılar var ve üreticiler bunları üstlenmiyor. Led yanığı diyorsun olur öyle diyor. Işık hüzmesi diyorsun bulutlanma diyorsun ona da aynı şekilde. Yahu kardeşim ben parasını verip adam akıllı ürünümü almak istiyorum. Bu konuda üreticilere ciddi yaptırımlar getirilmesi gerekiyor anladığım kadarıyla. Bir çamaşır makinesi ya da ütüde böyle bir şeyi göremezsiniz ama televizyonlarda nasılsa böyle oluyor.





  • Elektronik eşya şans işi birazda bütün Beyaz eşyam Arçelik uzun yıllardır kullanıyorum çokta memnunum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öğrenciyken arkadaşlarla ortak para koyup eve sıfır Vestel çamaşır makinası almıştık, garantisi bittikten hemen sonra makinanın beyni arızalandı ve tamir edilemedi. Vestel’in pişmanlık olduğunu o zaman anladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Misterr -- 29 Temmuz 2022; 9:1:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Sen bırak bana rajon kesmeyi de yazdıklarımi g.tünle deģil aklınla oku varsa tabi 😉


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Croft kullanıcısına yanıt

    Aldığın markaların hepsi burada yapılıyor. Avrupada türk beyaz eşyaları iyi satıyor. Saçma sapan basma kalıp cümlelerden çıkın. 6 yıl önce ev dizdim. Buzdolabı Altus, Çamaşır Makinesi Vestel, Bulaşık Makinası Arçelik, Klima Airfel, Phlips TVyi 3.5 yılda elimize aldık. 3 yıldır LG var. Beyaz eşyada ihtiyacınızı karşlıyacak kadar programlı ürünü alın, bozulunca gidin yeniden ucuzunu alın. 3k çamaşır makinası yerine 7k lık makina alıp ben bunu 20 sene kullanırım demeyin. Üretim bandı artık o kafada değil ,hiç bir markada. Sonra paramız neden değersiz diye ağlarsın. Her ürün çinde ürüteliyor. Marka değeri karı ,işçilik ücreti vergisi bu ülkede kalsın. İthala giden her kuruş paranı değersizleştirir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 29 Temmuz 2022; 11:20:44 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.