Şimdi Ara

VESTEL ŞÜPHESİZ “ PİŞMANLIKTIR ” (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
8.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar incinmeyin hemen ya! Şahsına değil genel olarak ortalıkta dolanan söyleme yazdım. Türk malı rekabetçi değilse zorlamanın anlamı yokta. Beyaz eşyada kesinlikle yabancı ürün almak biraz züppelik. Biz çocukken general motors gemi gibi bir buzdolabı almıştık. Kaç motor tamiri gördü, en son bosch motoru takılmıştı. Yerli beyaz eşya konusunda iyiyiz. 10 yıllık vestel tv çalışıyor. Phlips TV TLC panel aldım, 3 yılda tvnin panel gitti. Bizden kat kat be zengin avrupalı amerkalı f/P ürün kovalar 5 doların hesabını yapar. Bizim kıçıkırıklar(ekonomik oalrak) ay bir kere evleniyorum en iyisi olsun ayağına çok yolunuyor. Fransadan görüntü izledim geçen yollarda arabaların çoğu Peco ve Sitroooen idi. Almanya ile sınır. Serbest geçiş var. yakın paraya vosvo ,ford alır. Adamlar ağırlıklı kendi malını kullanıyor. Az buz tekstilin yok değil. tekstilde İtalyaya ,Fransaya yolunuyosan daha çok üzülürüz. Birde türkiyede bişey üretilmiyorcı yalancı tayfa var, baksan evinde tük malı malzeme bulmazssın. Bu halk var ya bu halk yok olmaya mahkumdur. Ahlaken, Değer, ideolojik olarak bitik durumdayız. Düşmanlarına aşık bu halk,düsşmanları tarafından parçalanarak yok olur. Dolar 50 de 100 de olur. bir iphone için kaç kamyon mandalina verirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 29 Temmuz 2022; 14:31:38 >




  • Vestel yerine gittim rowell tv aldım lg panel var iki senedir sorunsuz kullanıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel çin malından farksız bir marka

  • Vestel alanın kendisine saygısı yoktur.

  • Vestel bulaşık makinası televizyonum var ))) senelerdir tık demedi. Her zaman söylerim elektronik şanstır. Bir de tabi tedarikte ciddi sorun var. O yüzden öldürmeseydiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2017 yılında 16 adet 55" vestel 4k tv aldım kafeye. Bu 5 yıl içinde sadece bir tanesinin, ledleri kesti.Onunda beslemesi değiştirilip, kullanmaya devam ettim. Onun haricinde en ufak bir problemi olmadı. Yani abartıldığı gibi çokta kötü bir marka değil.

  • tv ler icin led paneli ureten bir kac tane firma var . LG, Samsung, Sharp, Sony vs gerisi bunlardan alip tv yapiyor. Vestel de bildigim Lg den aliyor. o yuzden ghost-screenproblemi Lglerde oldugu gibiVestel de de oluyor

  • Ayni sorunu bende bugün yaşadım 55 inç 4k curve var bendede. Tvde ses var görüntüde var ama mavi tonlar cok fazla arkadaki ledler belli oluyor. Servis aldi götürdü panel değişecekmis. Tabikide panel yok ellerinde. 5500 tl istediler 55 inc baska televizyonla değiştirmek için. Yarın fabrikayı arayıp konuşacağım bakalim ne diyecekler böyle gereksiz bir firma görmedim ben hayatta

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt

    Çok yanlış politika izliyor Vestel. Sizde aynı duruma düşmüşsüznüz. Vestel ancak bize daha makul fiyatlar verirse deriz ki adamlar sorunumuzu çözüyor ellerinde parça olmasada deriz ama firmanın artık gözü kimseyi görmüyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YardımSeverr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle tamir yapmayip ugrasmiyorlar hicbir şekilde. Almam birdaha asla zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maury kullanıcısına yanıt

    Zamanında o woon'un (atmaca elektronik garantisi altındadır, bildiğiniz sunny'nin markası) 32 inç lcd'sini 380 liraya almıştık forumca. Ailemin evinde hala çalışıyor, günde 5-6 saat kadar.

  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle değil . Birine kaliteli kompresör takılıyor . Diğerine yan sanayiden tedarik edilen takılıyor . Bunun gibi parça farklılıkları oluyor .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt

    Aynı model marka Arçelik buzdolabından 300 lira daha ucuzdu aldığım Grundig. İçine dışına baktım. Herşeyi aynıydı. Arcelik grundig i satın aldı. Sen eski Grundig ile karıştırıyorsun bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar, öyle yapar yapamaz ... vs kısmına girmiyorum, sizlerde girmeyin çünkü umrunuzda olmasın.

    Bunlar üreticinin derdi bizleri neden gersin?


    İster stoklar, ister yeni eş değer bir ürün teklif eder ama problemini çözer.

    Vermiş olduğum link vestelin kendi web sayfasından ve de kitapçığından bir cümle.


    Sizler haklarınızı bilmez ve hakkınızı aramazsanız kimse size tutupta bir şey vermez.


    Buna benzer bir durumu Arçelik Buzdolabımızda yaşamıştık. Garanti süresi bitmiş, iç kısmında bir yeri çatlamıştı. Servis geldi, raporunu tuttu, yedek parçası yok ama neler yapabileceğimize bir bakalım dediler.

    Daha yüksek lt'ye sahip bir buzdolabı ile değiştirmişlerdi.


    Process Enstrümanlarından da buna benzer örnekler verebilirim. Gayette güzel değiştirebiliyoruz.

  • YardımSeverr kullanıcısına yanıt

    Ses var görüntü yok ise kondansatörler de yanmış olabilir. Vakti zamanında başımıza geldi 5 kondansatör yanmış, kendimiz değiştirdik üstünden 3 seneden fazla zaman geçti hala çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    Valla bilmiyorum cof yanmış yollar yanmış gibi şeyler dedi servis. Onarım olur ama solda çizgi kalır dedi. Yenisi ile değişim yapalım dediler ama sıfır fiyatına denk geliyor indirim yapılmadı. Eski tv mide alacaklarmıs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YardımSeverr kullanıcısına yanıt

    Hocam bizde şöyle bir durum oldu; televizyonu açıyoruz ses var görüntü yok. Keyfine göre 2 dakika veya 20 dakika sonra görüntü geliyor. Sorduk soruşturduk derken internette Samsung marka televizyonda aynı sorun için kondansatör yanması diye bir blog okudum. E dedim Samsung ile Vestel arasında nasıl bir teknoloji farkı olabilir ki ikisi de aynı işi yapan aletler. Babamla giriştik televizyona, bir baktık 5 tane kondansatör şişmiş, yanmış, patlamış. O kondansatörleri internetten sipariş verip kendimiz evde değiştirdik ondan sonra sorunsuz kullandık.


    Yani televizyonu gözden çıkardıysanız ya da yapacak daha iyi bir alternatifiniz yoksa açıp muayene etmekte fayda var. Açması zor bir şey değildi.


    Televizyon da 2012 yılında aldığım Vestel. Babamlar hala onu kullanıyorlar. VESTEL ŞÜPHESİZ “ PİŞMANLIKTIR ” 

    VESTEL ŞÜPHESİZ “ PİŞMANLIKTIR ”




  • Hiçbir televizyon markası 2015 model televizyonun panelini stokta tutmaz Bence size verilen teklifi kabul edin.Öteki tv markalarında bu teklif bile omayabilir.

  • Beyaz eşya olsun elektrikli ev aletleri olsun zihnimizde kaliteli/sağlam algısı olan hiç bi marka artık kaliteli ürün üretmiyor. Bilindik yabancı markaların da Türkiye pazarı için ürettikleri modellerde bile aynı modelin yurtdışında kullanılanına göre kalitesi düşük olduğunu düşünüyorum.


    Yıllar öncesi elektronikte Sony-Philips, beyaz eşyada AEG-Siemens, vantilatörde Raks-Yumlu...vs kalite göstergesiydi. Arçelik'in kalite mevzusu ise orijinal (beyaz eşyada) siemens ürünlere arçelik etiketi yapıştırılarak satışı ile oluştu.Bunun en iyi örneği 80 li yıllarda efsane arçelik ikibin serisi çamaşır makinaları idi.


    1992 de aldığım tüplü philips tv yi, 1990 da aldığım Profilo buzdolabını 2008 de emekli olup ev eşyalarımı yenilediğimde çalışır vaziyette hiç bir tamir görmeden sitenin kapıcısına ücretsiz vermiştim.1993 de aldığım AEG çamaşır makinasını 2012 de su akıtma problemi başladığında birazda eşimin artık bıkmış olduğundan yine hiç bir tamir görmeden ve çalışır vaziyette iken bi hurdacıya sattım ve yine AEG marka çamaşır makinası alıp halen kullanmaktayım.2010 ya da 2011 yılında aldığım AEG bulaşık makinasını halen kullanıyoruz.2008 yılında aldığım 32inç philips lcd tv geçen yıl klimadan su akması nedeniyle bozuldu, oğlum birkaç elektronik kompenant değiştirdi çalışır vaziyette ama salona 55 inç başka bi tv aldığımızdan yedeğe çıkardık.1990 yılında aldığım raks ayaklı vantilatörü 32 yıl sorunsuz kullandık kendi hatamızla 2 ay önce motorunu yaktık ayrı...

    Vestel markası hiç bir ürün almadım şimdiye kadar, çevremde özellikle vestel kullananların arızalarla başının derde girdiğine yakinen biliyorum (en başta eniştemler).





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.