Şimdi Ara

Vestel, yeni göz bebeği Venus Z20 akıllı telefonunu tanıttı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
11.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VESTEL markası sana ne etti neden düşman oldun?
  • Vestel olmasa 1000-1200 TL arasinda verilebilirdi. Vestel diye BIR TL bile verilmez.

  • Bu fiyata oneplus 5T alırım, fiyatın saçmalığına bak, sen kimsin ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Hocam, öncelikle telefonun özellikleri iyi, o konuda bir problem yok. Ama fiyatı o özelliklere göre çok fazla. Çok daha ucuza aynı seviyede telefonlar var, aynı fiyata daha iyi donanıma sahip telefonlar var. bunu almak mantıklı değil. Destek olmak istiyorum ben de ama hiç bizi düşünmüyorlar, halkını düşünmüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Vestelin geçen sene ki faciasını hatırlayalım lütfen.
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Ederi 1200 Tl bence Sp630 için fazlası verilmez, zira 1700-1800 liraya Sp835 li 6G ramli Mi6 bulunabiliyor.
  • Bende dedikleriniz yönüyle hep eleştiriyorum hatta kendilerine mail bile attım.Ancak Ahmet zorlu kendi dedi biz telefondan bir şey kazanmıyoruz sadece üretmemiz gerektiğine inandığımız için üretiyoruz dedi.Ayrıca zaten ben demiyorum ki telefonları 10 numara eksiksiz sorunsuz elbette eksikleri var misal ben arayüz olarak microsoft launcher kurdum mükemmel oldu arayüz.Androit sisteminin geldiği nokta artık belli zaten. Son olarak ürettikleri cihazlar sadece temel işlevler sosyal medya vs. yetinenler için .

    garanti konusunda ise iyiler çok tanıdığım bazı sorunlardan gönderdi yeni cihaz verdiler.
  • Vestel=çöp.



    2 sene önce aldığım televizyonu sorun yaşayıp 1 sene önce görüntü kalitesi ve çerçevesi daya kötü bir televizyonla değiştirip üstelik o televizyonla da hala sorun yaşadığım için kimse beni aksine inandıramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

    VESTEL markası sana ne etti neden düşman oldun?

    Dolar ortalama 3.8 tl iken , bu yerli telefonun parçaları yurt dışındın geliyorsa yerli kısmı nerde ?



    Yerli mal dediğin uygun olur ucuz olur yerli olduğu için.Sanki işlemci ram ekrankatı yazılım üretip satıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Z20 yi yerli yapmış , fiyatı ithal etmiş maşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear


    quote:

    Orijinalden alıntı: muroooo19

    adam distrübütör felan yazmış. Kardeş telefon ya genpa ya delta yada kvk garantisi ile satılıyor. Bil halttan çaktığın yok yazı yazıyorsun oraya.

    Ya sen nasıl bir dünyada yaşıyorsun? Nerde KVK, Genpa? Bazı ithalatçı firmalar Mi note serisi için KVK Garantisi verdi onun dışında bir şey yok. Sen Delta'ya garanti mi diyorsun? Başka telefondan çıkardığı bozuk anakartı farklı bir telefona takan bazende hiç işlem yapmadan geri yollayan bir firma?

    Kardeş Türkiye'de Xiaomi diye bir firma yok bunu anlamıyorsunuz galiba bununla beraber Resmi Distribütör diye de birşey yok bunu kafanıza sokun bir zahmet.

    Bilmemek ayıp değil bilmediğinin farkında olmamak ayıp

    100 lira fark verimce kvk ile alıyorsun kardeşim. ben 1939 liraya aldım delta benimki sen 2019 tl ye al kvk lı al. Ben delta ile aldım araştırıp soruşturdum. Bu delta senin dediğin kadar kötü bi firma değil. Şikayetvar a gir samsung iphone ile ne kadar şikayet var ne kadar karşında birini bulabiliyorsun bak hele bi. Firmanın adını unuttum mi telefonları sadece kvk ile satıyor ben ondan almadım sen alabilirsin istersen. Antutu da geekbanch te o venüsü topa tutacak ve daha ucuz daha sağlam bir telefon xiaomi mi 6. Sana tavsiyem hakettiğin telefonu al kazık yediğin telefonu alma




  • Mi 7 nin fıyatı 600-700 dolar arası olacak. Vergileri dahil edince Türkiye fiyatının yaklaşık 6.432 lira civarında olması bekleniyor. Üstelik Xiaomi Türkiye'ye özel olarak 15 Temmuz Temalı bir ROM üzerinde çalışıyor. İddialara göre Meclisten geçecek yasa ile 15 Temmuz temalı telefonlardan vergi alınmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet vestele tesvik vermeyi bırakmalı.karını artırmak için tesvik kullanıyor,ucuz ürün yapmıyor,kendini gelistirmiyor.
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    6432 tl civarı derken 6432.45 mi yoksa 6432.80 mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz millik yok o yüzden iphone samsung gibi değerlerimiz koreli nerde olursa olsun samsung ya da lg telefon tv kullanır daha iyisi alabilirken gider hyundai marka otoya biner devlet ve halk destek verse birşeyleri üretebileceğiz daha iyisi için tüketmek lazım önce casper sunny vestel gibi yerli firmalar desteklendi eleştrilebilir

  • vestel bu işi yapan malum rakiplerinin (apple samsung) iki katı donanımlı telefon yapsa ve bu telefonu rakiplerinin yarı fiyatına satsa yine de almam.

    gider general mobile alırım ama vestel almam.

  • Yine hunharca eleştirilmiş. Bu işe girişeli bir kaç yıl olmuş ve güncel isterlere uygun bir telefon çıkarmış tebrikler. Ben şahsen ne olduğu belirsiz, servisi olmayan telefonlarla fiyatını kıyaslamam. Ancak LG ve Samsung A serisi ile fiyat performans olarak kıyaslanabilir. Bu telefonu kendi mühendislerimiz yapıyor size kalsa Türk mühendisleri kapıdan içeri koymamak gerek bu yorumları yazanları da

  • İlk kez Vestel marka bir ürünü genel olarak cok beğendim. Taa ki fiyati görene kadar. Su cihaz 1500 civarı olsa cok tercih edilesi ama maalesef abartmislar. Kendi insanını kaziklamaya çalışan bir marka olduğunu ilan etmis sayın Vestel..

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    2100 tl fiyat marka algısı yaratmak için konulmuş.zira firma ilk defa yüksek seviye tabir edilecek tasarımsal anlamda olgunlaşmış cihaz üretti.Çok yakın zamanda 1500 tl hatta 1400 liralardan aşağıda fiyatla satışa sunulacaktır.Her firma böyle yapıyor.Tabi ilk alandalar dan ne geldi hoş geldi yapacaklar.Cihaz donanımı maliyeti belli 2100 lira asla etmez bu fiyata gider g6 alınır bir sürü seçenek var emin olun ki bunu kendileri de biliyorlar.1400 tl aşağısına sunulduğunda belki de daha aşağısına 5580 gibi yüksek satış rakamları elde edeceklerdir.
  • 2000li rakamlari gorunce bir geri cekilme geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.