Şimdi Ara

Veteriner Hiç Güven Vermiyor, Aşı Karnesi Bile Vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, sokaktan sahiplendiğim 4-5 aylık kedimi ilçemdeki sayısı veterinerlerden birine götürdüm. (veteriner mi yoksa nalbur mu anlamadım, her yer her yerde mekan bile güven vermiyordu) Sonrasında ilk olarak karma aşının birinci dozunu yapacağını söyledi, ikinci dozunu iki hafta sonra yapacağını söyledi. iğneye baktığımda tam göremedim ama ilacın koyulduğu yer sanki çok küçük açıktı belki de paranoya yapıyorum ama boş gibi geldi sanki içi. boş aşı yapmış olabilir mi? Sonrasında aşı karnesi istediğimde vermediğini söyledi. Ne aşı karnesi verdi, ne de bir yere bir şey not aldı. Bu pisiciğin aşılarını nasıl takip etmeyi düşünüyor bu adam. Ayrıca suratsızın biriydi. Küçük pisiciğe hiç sevgi bile göstermedi. Sorum şu aşı karnesi neden vermedi. Aşı karnesi ve kedi kimliği zorunlu bir şey değil mi bir kediyi ilk defa aşıya götürdüğünde verilmesi gerekmiyor mu? veterineri değiştireceğim ama ilk aşının yapılıp yapılmadığından emin değilim. bu anlaşılır mı yeni iyi bir veterinere götürsem? Ne yapmalıyım yardım edin lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aşı karnesi mutlaka verilmeli, veti değiştirin.
  • Aşı karnesi almalısınız mutlaka tekrar uğrayıp isteyin bence. O an elinde karne kalmamış olabilir ama sonrasında karneyi vermek zorunda.
  • Tarihi geçmiş aşı bile yapabilir. Bir aşıyı yarım yarım iki kediye bile kullanabilir. Aşının etiketi o aşı karnesine yapıştırılmak zorunda. Bir daha o veterinere gitmeyin ve muhattap da olmayın. veriyorsa versin vermeyecek işi yokuşa sürecekse direkt yasal işlem başlatacağınızı söyleyin ve çıkın.

  • Aşı karnesi olmazsa olmaz. Mutlaka isteyin. Yoksa değiştirin gittiğiniz yeri.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.