Şimdi Ara

VINN Alternatifi 4G Lte USB Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    USB girişili routerımda kullanmak için turkcell Vınn tarzı bir usb modem arıyorum. Ne yazik ki Türkiye'de satılan bir ürün bulamadım hiç. Yurt dışında bir çok alternatif var aslında ama ürün sim kart girişli olduğu için imei numarası vardır muhtemelen. Usb modeme 20bin tl imei kayıt ücreti vermeyeceğimden, sanıyorum mevcut kısıtlamalarla 90 gün içinde kapatılır getirteceğim cihaz.

    Türkiyede bulabildiğim sadece 2. el Vınnlar var ama onlar da 3g destekli ilkel cihazlar. Bazı forumlarda superbox demişler ama birebir alternatif değil onlar. Bana "Glinet Beryl" seyehat routerıyla kullanmak için usb formunda dongle modem lazım.

    Bilgisi olan arkadaşlar deneyimini paylaşırsa sevinirim. Türkiyede satan imei kayıtlı var mıdır 4g USB modem veya yurtdışından getirtsem 20k tl ödemeden kayıt ettirmenin veya telefon olmadığı için muafiyet almanın bir yöntemi var mıdır?


    Yurt dışından getirtilebilen alternatifler:

    - Huawei Surfstick

    - D-link DWM-222

    - ZTE MF833V








  • Türkiye'de taşınailir 4g modemler olacaktır. 2.el bulabilirsin Turkcell-Vodafone çıkması. Fakat dikkat et imei ' si klonlanmış olmasın. Bu bir risktir ve o cihazlar tahminim 400-500TL'den aşağıda değildir. Belkide 1000TL bile olmuştur.



    Keneetic 4G modellerine bakabilirsin. Taşınabilir değildir. Powerbank ile çalıştırdığımız zamanlar oldu. (Tabiki uzun süreli kullanım tavsiyesi olarak algılamayın bunu.)


    Runner 4G boyutu çantaya rahatlıkla konabilir şekildedir.


    Zamanında şöyle bir video çekmiştim.






    ᴋʏᴛᴇᴄʜɴɢᴀᴍɪɴɢinstagram
    Artık gittiğim her yerde internet erişimi için tek ihtiyacım bir mobil servis sağlayıcı SIM kartı ve bir Keenetic Runner 4G! Pazar lideri 4G antenleri ve Qualcomm Snapdragon X5 LTE modemi ile Runner 4G ülkemizde büyük yer edeceğe benziyor. Kısa bir kutu açılımı yine ilk kez KY Tech & Gaming'te. --- Telegram Grubumuz: https://t.me/keenetic_tr Facebook Grubumuz: https://www.facebook.com/groups/keene... @keenetic.tr @keenetic.ru #keenetic #keenetictürkiye #oyuncumodemi #4x4lukinternet #gamingrouter #keeneticherodsl #keeneticextradsl #keeneticgigase #keeneticgiga #keeneticviva #keeneticrunnger4g #ltemodem --- Background music via Flippin Galaxy - HIGH ROAD
    https://www.instagram.com/p/CUVoxLelw_1


    ᴋʏᴛᴇᴄʜɴɢᴀᴍɪɴɢinstagram
    Geçen yine çatıdayız ama bu sefer yıldız kayması seyretmiyoruz; Keenetic Runner 4G tutturdu Band 38' de bağlantı yapacağım dedi. Sonunda yakaladık ~5 km. ötedeki sinyali. 📶✅🌐
    https://www.instagram.com/p/CVIwqL7tw6V



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 18 Ağustos 2023; 11:5:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.