Şimdi Ara

Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇE


    Visage — Oynanış Fragmanı


    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇESadSquare Studioyoutube
    Visage is a surreal psychological horror game taking place in an old, gigantic house where unfathomable horror hides behind the banalities of a normal, but ever-changing house. You play Dwayne, a mysterious man haunted by malign entities of the past. As you venture in the surreal world, you learn of the stories that ties you to this horrific place. Your goal is to uncover the truth behind it all. Will you have the courage to dig deeper, or will you coward into oblivion? Visage is still in development and will be coming soon. It will be available on PC, Xbox One and PS4. -- Greetings from SadSquare Studio! If you want to know more and be kept up-to-date about Visage: Follow us on: Facebook: facebook.com/SadSquareStudio Twitter: @SadsquareStudio Kickstarter: kickstarter.com/projects/1058493022/visage-horror-game/updates Also take a look at the Visage website: visagethegame.com If you want to know a little more about the team behind the scene, visit us at sadsquarestudio.com. Come on in, we're cool people. We wear crocs and we eat cookies... So yeah, you know we're cool. *COUGH wereallyarentthatcool.
    https://www.youtube.com/watch?v=kc7q4jFSMRA

    -


    ÖNEMLİ NOT: Oyun, keşfe odaklanır ve daha derin ve daha anlamlı bir deneyim yaratmak için gerilimi yavaşça arttırır. Oyunun hikayesi, sürreal görüntüler ve hemen göze çarpmayan ortam detayları ile açığa çıkar. Bu oyunun alışılmadık şekillerde zor bir oyun olduğunu dikkate alın.


    Visage, birinci şahıs bir psikolojik korku oyunudur.


    Hem esrarengiz bir şekilde rahatlatıcı hem de korkutucu derecede gerçekçi ortamları bir araya getiren, yavaş, atmosferik bir dünyada sürekli değişen gizemli bir evi keşfedin ve tam anlamıyla dehşet verici bir deneyimin keyfini çıkarın.

    Ortam

    Oyun, dehşet verici şeylerin gerçekleştiği büyük bir evin içerisinde oynanır. Kasvetli koridorlarda gezineceksiniz, her ölü odayı keşfedeceksiniz ve bir zamanlar bu evde yaşamış olan ölü ailelerin hatıraları zihninizde canlanırken sonsuz labirentlerde kaybolacaksınız. Sizin dışınızda başka hiçbir yaşam bulundurmayan bu çarpık ortam, sizi hayal bile edemeyeceğiniz yerlere götürür.


    Oyunun konusu

    Bu ev, dehşet verici bir geçmiş ile lekelenmiştir. Geçmişte bu evde aileler, kendi aile üyeleri tarafından vahşice öldürüldü, insanlar aklını yitirdi, birçoğu intihar etti ve başka tüyler ürpertici olaylar yaşandı. Her odanın hikayesi, görünmez bir tuval üstünde resmedilmiştir. Oyuncu olarak bu karanlık geçmişin bazı kısımlarını yeniden yaşayacaksınız ve geçmişin her parçası uykunuzu kaçıracak ve sizi dehşete düşürecektir. Çok yakında cehennemde ölülerin arasında olmayı dileyeceksiniz, ama ölmek bu yerden kurtulmanıza yardımcı olmayacak. Kaçacak mısınız yoksa gölgelerin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya mı çalışacaksınız?


    Karanlık varlıklar

    Evde ölen aileler size musallat olacak ve sizi tedirgin edecek. Onlar her hareketinizi izleyecek, her köşeden size bakacak, sizinle zihin oyunları oynayacak ve size saldırmaya çalışacak. Size neden musallat oluyorlar? Siz ne yaptınız? Bunun cevabını kendiniz bulmanız gerekecek.


    Oyun akışı

    Visage oyununda savunmasızsınız, sonraki köşede, sonraki kapıda veya ayaklarınızın altında sizi sinsice izleyen korkunç varlıklardan sizi hiçbir silah kurtaramaz. Anahtar öğeleri kaldırabilir, ortam ile etkileşimde bulunabilir ve bu kabustan kurtulmanıza yardımcı olabilecek veya sizi kabusun daha da derinlerine çeken eşyalar arayabilirsiniz.


    Ölmek oyunun bir parçasıdır. Ne pahasına olursa olsun dehşetten kaçınmalısınız, çünkü dehşet, karanlık varlıkları çeker. Akli dengenizi mümkün olduğunca korumak, ölülerin arasına katılmanızı önler. Bunu yapmak kolay olmayacaktır ve aklınızı yitirmemek için ışıkta durmak gibi yollar bulmanız gerekecek.


    -


    Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2020

    Tür: Hayatta Kalma - Korku, Psikolojik Korku

    Dağıtıcı: SadSquare Studio

    Geliştirici: SadSquare Studio


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/304307-visage

    https://www.metacritic.com/game/playstation-4/visage


    Resmi Site: https://sadsquarestudio.com/pages/visage.html


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇE
    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇE
    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇE
    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇE
    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇE






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Ekim 2021; 22:50:18 >







  • Visage — Çıkış Oynanış Fragmanı


    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇESadSquare Studioyoutube
    Visage is a psychological horror game developed by SadSquare Studio, and it is coming out on Halloween. There’s many-a-spooks ajar, so get ready for a terrifying experience. Available on: PC, Xbox One, and PlayStation 4 Want to know more? Steam page: https://store.steampowered.com/app/594330/Visage/ Official website: http://www.visagethegame.com Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/1058493022/visage-horror-game Facebook: https://www.facebook.com/VisageGame Twitter: https://twitter.com/VisageGame
    https://www.youtube.com/watch?v=dY8AVTFbR9o
  • Visage - Enhanced Edition Duyurusu (PS5, Xbox Series X & S)


    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇESadSquare Studioyoutube
    The scariest game of 2020, Visage, is coming back with an Enhanced Edition for Playstation 5 and Xbox Series X & S. Experience the same horrific journey, but in 4K 60FPS, with improved loading times for greater immersion. The Enhanced Edition is free for those who already own the game on last-gen consoles. Available on: PC, Xbox One, and PlayStation 4, Xbox Series X & S Available on Playstation 5 in November. Want to know more? Steam page: https://store.steampowered.com/app/594330/Visage/ Official website: http://www.visagethegame.com Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/1058493022/visage-horror-game Facebook: https://www.facebook.com/VisageGame Twitter: https://twitter.com/VisageGame
    https://www.youtube.com/watch?v=JuP2fftYE1A
  • Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇE
    Visage [PS5 / PS4 ANA KONU] | (P.T.'den Esinlendi) - TÜRKÇEPlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 Visage (PS5) 🟦 Download Size : 7.500 GB ⬜ PS5 Features : 🔸 4K/60 FPS 🔸 haptic feedback 🔸 improved loading times 🔸 Free Upgrade 🟥 Release Date : November 11th 🟩 #Visage #PS5 ⬛ @VisageGame”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1458406406323834883
  • Bu oyunun asıl zorluğu bulmacalar, bulmacalar olmasa bir zorluğu yok. Bazılarını anlayıp çözmek için müneccim falan olmak gerek.

    Atmosfer iyi korkutuyor da geriyor da, ama hikaye olmamış. Beş bölümden sadece birisi ana karakterin hikayesi. Diğer bölümler başkalarının başından geçenleri yaşayıp görüyoruz, açıkçası türdeşi olan MADİSON oyunu kadar etkilemedi beni.

    Evde dolaşmanın engeli, Elektrik odasının anahtarını bulup odayı açınca pek kalmıyor. Ama şartel komple attığında sıkıntı, etrafa mum falan ayarlamadıysanız ya da akıl sağlığı için hap kalmadıysa elde çakmak kesin öldünüz.

    Ama ölmenin çok cezalandırıcı bir yanı yok, oyun sık sık otomatik kayıt alıyor keza evde dolaşırken kendimiz de manuel kayıt alabiliyoruz. Ölünce öyle büyük bir kayıp yok.

    Lafın özü, türün meraklısına gider. Ötekilere zulüm olur bu oyun..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.