Şimdi Ara

Vodafone 0540'lı numaralar kullanıma açıldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
11
Favori
11.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rezerve ettiğim numaradan bugün aradılar .
    1 özel numaralar kurye ile veriliyor , bayiiden alınmıyor .
    2 Faturalı hat veriliyor , Faturasız hat verilmiyor ..
    3 taahhütlü tarife olacak , taahhütü iptal ederseniz cayma bedeli çıkar ..
    Özel mumara ücreti ilk faturaya yansıtılıyor , elemanlar almıyor ..
    Bana söylenenler bunlar ...
    Bende faturalı ve taahhütlü olmasını istemediğim için iptal ettim ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 10 Aralık 2023; 14:30:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam seçtiğiniz numara daha rezerve adımında ücret çıkan (yeni hat ücreti hariç) numaralardan birisi miydi? Ücret çıkmayan rezervr numaralardan birisini faturasız taahhütsüz olarak sadece yeni hat ücreti ödeyip almak mümkün müdür acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet 1000 lira olandı
    Bu ücret ilk faturaya yansıyor ..
    Ücretsiz olanlar ise
    Tarife nin dışında ve fatura vergileri dışında hiç bi ücret çıkmıyor ...
    Ücretsizler numaralardan Faturasız hat alınıyormu , onu bilmiyorum ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk üç ay sonrasında mı başka operatöre taşıyabiliyorduk? bir de faturalı alınca faturasıza ne zaman geçebiliyoruz 🙊




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katz. -- 10 Aralık 2023; 23:28:4 >
  • Bayiden alınabiliyor. 2 hat aldım bu hafta özel numara 7500 tl ucreti olan. Evet direk sozlesmeli hangi tarifeyi sectiyseniz onunla teslim ediyorlar. Bir hat e-sim aldim digerini sim kart olarak. 5G kart yada e-sim olarak alinabiliyor ama illa ozel numara alacagim diye dusunceniz yoksa cok masrafli bir iş. :) mesajlarda baska tarifeye gectigimi yazmistim ama silmişler mesajlari sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayhankardas kullanıcısına yanıt

    Yukarda bende d 7500 çıkmıştı

    bende Eski 546464**** sonuda böyle numara var 10 binden fazla eder o zaman 😁


    Numarayla üye olurken tüm kutucukları işaretleyip ticari elektronik ileti izni vermeyin

    güle güle kullanın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayhankardas kullanıcısına yanıt

    musteri hizmetleriyle görüştüm de sadece hat geliyormuş faturalı ya da faturasız olmuyor dedi... o işi sonra mı hallediyoruz anlayamadım, yarın tekrar arayacağım ama sizi bulmuşken sorayım, tarife seçerek mi alıyoruz seçmeden mi? faturalı ya da faturasız kararı bize bırakılıyor mu?

  • On numara duruyor;


    Vodafone 0540'lı numaralar kullanıma açıldı.

    Vodafone 0540'lı numaralar kullanıma açıldı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Kendi ismimin baş harfi + sevdiceğin ismiyle numara aldık. Çok teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 sim kart 500de özel numara parası istediler, kalsın dedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katz. K kullanıcısına yanıt

    Hocam online alırken tarife seçiyorsunuz o hat size teslim olunca o tarife ile açılıyor. Online basvuru yapip tarife secip sim kart teslimi bayiden alacagim diyince gittigim 1.bayi hangi tarifeyi isterseniz onunla verelim dedi oyle aldim. Diger hatti alirken yine online basvuru yaptim teslim e-sim istedigim icin bayiden e-sim aktivasyon istedim onlarda illa hangi tarifeyi sectiysen onunla vericez diye tutturdu oyle verdi.


    Rezerve yaptigim baska bir numara var. 1 haftadir 0 (850) 549 05 42 bu numara arayip onu da size verelim işte alın geldikten sonra dondurun hatti telsiz vergisi ve birsey odeyin sadece sonra istediğiniz tarife varsa kullanirsiniz diyip duruyor. Diyorum ki hic bir bayiniz istedigim tarifeyi nerdeyse vermedi bana olur mu öyle şey faturasız haric istediginizi kullanin kafaniza yatmiyorsa dondurun diyor. Anladim ne nasil oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün öncesinde ben de kendime göre tam istediğim gibi 540 lı bir numara buldum. Açıkçası numaralara verilen paraları çok doğru bulmasam da fiyatı 1000 tl olduğu için razı oldum. çünkü aynı numarayı özel numara satan telefoncular 100.000 tl gibi inanılamayacak paralar istiyorlar. Tamam buraya kadar çok güzel. Numarayı ayırtmadan önce Vodafone müşteri hizmetlerini aradım ve faturasız olarak hattı açabiliyor muyuz dediğimde evet cevabını aldım. Bu yüzden de işlemleri tamamlardan faturasız tarife seçmeye çalışıyorum olmuyor olmuyor. Sonra foruma baktığımda sadece faturalı olarak açıldığını gördüm. İşlemi yarıda bıraktım. müşteri hizmetlerinden geri arandım. Durumu anlattım. Özel numara olduğu için faturalı olarak açılabildiğini söyledi. Ben zaten bu numaraya para ödeyerek bedelini ödediğimizi sanıyordum kalsın dedim. çat suratıma kapattı haha. Vodafone yarım iş yapmış. Doğru düzgün durumu anlatan hiçbir bilgi web sitelerinde olmadığı gibi müşteri hizmetlerinin de bilgisizliği hala eskisi gibi devam etmekte. Bir kere daha ne kadar eksikleri olsa da Turkcell dedim yani. Durum bu





  • Seçtiğim numara özel bir numara değil. Ek bir ücret yazmıyor üzerinde. Faturalı ve taahhütlü bir şekilde açmak istiyorum. Bu şartlarda yeni hat ücreti de ödenmesi gerekiyor mu? Turkcell’de geçen sene böyle bir şey istenmemişti.


    Müşteri hizmetlerini aradım. Bana her ne olursa olsun 750₺ yeni hat ücreti ödemem gerektiği söyledi. Biraz kafalar karışık galiba Vodafone’da. Alan arkadaşlardan bu ücret istendi mi hiç?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noluftu -- 17 Aralık 2023; 20:9:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telsiz kullanım ve yeni hat ücreti her hatta olduğu gibi bunda da mevcut. Yeni nunara seçeceksiniz seçtiğiniz numara özel ise ücreti yanında yazıyor 500-750-1000-5000-7500 gibi. Bazi ozel numaralarda ucret cikmiyor. Neyse numarayi isterseniz rezerve edin ben bunu pek tavsiye etmiyorum cunku sistemde rezerve edip daha sonra alamayan var. Rezerve numaranizla tarife secin ilerleyin kayit islemlerini yapin va hatti bayiden teslim olarak alın en temiz yontem bu. Daha sonrasinda secmis oldugunuz numa ucretliyse ilk faturaya onun ücreti eklenecek + tarife ucreti + 12 taksite bölünmüş hat telsiz kullanım yeni hat ucreti vs birseyler eklenecek. Ortalama 35 tl civari her ay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayhankardas kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Vergiler ve tarife ücreti hariç hat için satın alma ücreti yok. Doğru anlıyorum değil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noluftu kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, var yaklaşık 500 tl. Faturasiz alirsaniz bunu hatti alirken oduyorsunuz faturali alinca 12 aya boluyorlar. Vergi vs dedigim ucretlerin icinde. Bugunlerde yine zam gelecek hat ve vergilere. Ne kadar olacak bilgim yok. Faturasiz alirken bayiden bayiye degisiyor ucretler 385 tl ile 585 tl arasinda ucret talep ediyorlar. Belirlenmis sabit fiyat yok. Bunu operatörlere sorunca serbest piyasa belirlenen kosullar dahilinde istedigi fiyata satabilir diyorlar. Faturali alinca sabit ucret geliyor.


    mesala faturali aldiniz 2 ay sonra faturasiza cevireyim dediniz. 1-tarife cayma bedeli 2 - tarife bedeli 3-hat ucreti 4-vergiler son faturaya yansıyor.


    gecenlerde oyle bir islem yaptim telekomda. Yeni hat aldim 2.ayinda faturasiza cevirdim yaklasik 800 tl ye mal oldu. Bayii yanlis tarife acti yildizli gunlerde bir turlu duzeltemediler 40 gün ugrastik en son vergileri vs biz odeyelim dedilerde kurtulduk.


    faturasiz alip bastan odeyeceginize iyi bir tarife bulursaniz faturali alip taksitli odemek daha mantikli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bayhankardas kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hattımı üstüme alacaktım bayiide yok yeni hat yok bilmem ne yap devir ücreti vermezsin diyorlar tamam dedim bu numaraları görünce başvurayım diye 500 tl yine yeni hat ücreti varmış özel numara seçsem bi 500de öyle :D 12 aya bölüyoruz diyorlar e madem var böyle bir ücret yeni hat alırken paket fiyatını hat fiyatı dahil gösterin 2 aydır faturasız hata geçtim turkcell vodafone hepsinden illahlah ettim paketler fiyatlar her şey şaka gibi

  • Hattı aldıktan sonra aynı gün faturasıza geçirebilir miyiz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.