Şimdi Ara

Vodafone 0540'lı numaralar kullanıma açıldı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
11
Favori
11.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • deep_learning1 kullanıcısına yanıt

    peki özel numara rezerve ettik. Üzerinde ücrette yazmıyordu. Yani bu 6161 gibi değil bunlara 3000 tl yzıyor bi ücret yazmayanı rezerve ettik bayi bizden buda özel numara orda ücret yazmıyor olabilir biz alıyoruz dermi. Ve faturasız olarak rezerve ettik acaba hat ücreti bilginiz varmı. Yada rezerve numarayı faturadızolarak alan arkadaşlar varmı kaç tl aldılar sizden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla ilgili anasayfada başlık açtım, ancak süreci özetlemek isterim.


    Ben kampanya ilk başladığında özel numara rezerve ettirerek alan ilk kullanıcılardanım sanırım.


    Hattı kurye getirdi kimlik fotomu ve abonelik sözleşmemi yaptı ve hattı 5 gün sonra açtılar. 1 ay kullandım özel numara bedeli ilk faturama yansıtıldı ve ödedim.


    2. ayda kullanırken eksik evrak başlıklı sms almaya başladım ve hattım kısıtlandı. SMS geliyor sistemde eksik evrağınız bulunmaktadır. Çağrı merkezini arayın veya bayiiye başvurun şeklinde ancak çağrı merkezi hiçbir şekilde yardımcı olamadıklarını sadece bayii aracılığı ile işlem yapılabileceğini belirtiyor. Bayiiler ise mobil kanaldan yapılan başvurular ile ilgili işlem yapamadıklarını belirtiyor 15gündür bu süreçle uğraşıyorum ama bir türlü çözüm bulamadım. Vodafone netde bu kurnazlığı daha önce duymustum ama yeni mobil hatta ilk defa başıma geldi.


    Başvuru yapacak herkesin bilgisine,





  • Nudorean N kullanıcısına yanıt

    Hattınızı faturasıza geçirebiliyor musunuz,eksik evrak faturasızda çok kurcalanmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    En azından numarayı kurtarabilmek için cayma bedelini kabul ederek hattı başka operatöre taşımak istedim ancak 90 gün dolmadığı için taşınamayacağı bilgisini aldım. Zaten eksik evrak sorunu varsa hat taşınamıyormuş, reddediliyormuş. Hattı taşıyabilmeniz için ana mobil işletme firmasındaki evraklarınızın eksiksiz olması gerekliymiş. Faturasıza geçirmeyi düşünmedim ama oradada vardır bir açık yapılabileceğini sanmıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nudorean -- 13 Ocak 2024; 20:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nudorean N kullanıcısına yanıt
    Böyle saçmalık mı olur? "Bana yardım etmek zorundasınız" diyin peşine düşün. Ücretini ödediğiniz hattı hiçbir sebeple kapatamazlar. "Eksik evrağım ne söyleyin" diyin. "Evrak eksiği varsa ilk aydan bilgilendirecektiniz beni sizi şikayet ederim" gibi şeyler söyleyerek ısrarcı olun. Böyle bir saçmalık olamaz çünkü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

    Hocam maalesef oluyor, yapacak hiçbirşey yok. Arama motoruna vodafone eksik evrak yazarsanız örnekleri görebilirsiniz. 5 tane bayiiye gittim biz işlem yapamıyoruz diyorlar, vodafone çağrı merkezi bayii ancak işlem yapabilir diyor. BTK şikayet açıyorum vodafone arıyıp bu kanaldan yapılacak bir işlem bulunmamaktadır diyor vodafone bayii ancak işlem yapabilir diyor ama bayiilerde işlem yapmıyor. Bayiide çalışan eleman bile durumu kabullenmiş biz hiçbir kullanıcıya mobilden başvuruyu önermiyoruz diyorlar. En son btk şikayetime gelen yanıtta yasa gereği matbuu evrakların doğru şekilde vodafone iletilmesi gerekli diyor hattı getiren ve evrakları alan kurye firmasının umrunda değil onlarada ulaşamıyorsunuz. Kısacası çözümü yok. Yapacak birşey de yok. Avukat bir arkadaşım var bu süreçte tüm banka e ticaret uygulamaları numaramı değiştirdim onlarıda kullanamıyorum bu nedenle sırf ptesi günü adliyeye gidip şikayette bulanacağım yarattıkları mağduriyetten dolayı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nudorean N kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam da anlamadığım nokta evrak eksikse hat nasıl açılıyor? Mantıken eksik bir evrak varsa eğer hattın açılmaması lazım. Müşteri hizmetleri bayiye yönlendiriyor dediniz. Bayiye gidince de online olduğu için biz işlem yapamıyoruz diyorlar. Tam bir kısır döngü. Tahminimce müşteriyi başlarından savmak için böyle yapıyorlar. Yazıklar olsun ya güya global bir marka. Beş para etmezmiş zaten kapsama alanı olarak da çok şikayet var. Yine de bu işin peşini bırakmayın derim ücretini ödediğiniz bir hattı kapatma hakları yok çünkü. Vodafone eksik evrak şikayetlerine hemen şimdi bakıyorum hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğim gibi 15 gündür bu süreçle uğraşıyorum işin uzmanı oldum artık.


    İlk başlarda bende bayiilerin başlarından savmak için önemsemediklerini düşünmüştüm ama öyle değil.


    Öncelikle Vodafone ait hat aktifleştirme birimi var, hattı teslim alana kadar muhattap olduğunuz, 0850 399 3 026 numaralı telefon.


    Mobilden başvuru yaptığınızda süreç bu birime aktarılıyor.


    Jetlogi isimli kurye firması eve sim kart getiriyor, ve telefonla kimliğinizin ve ikametgah belgenizin fotoğrafını çekiyor, ek olarak abonelik sözleşmesi imzalatıyor ve bu işlemleri kendi iletişim kanallarından vodafone iletiyor.


    Vodafone ve bahsettiğim 0850 399 3 026 numaralı birim bu dijital evraklara istinaden hattınızı açıyor ve kullanmaya başlayabiliyorsunuz


    Vodafone ilettiği bilgiye göre sadece dijital olarak iletilen belgeler yeterli değil ilgili belgelerin matbuu yeni fiziksel olarakda kendilerine iletilmesi gerekiyor.


    Jetlogi firması bu belgeleri muhtemelen vodafone'a iletmiyor yada kasıtlı şekilde bu şekilde bir sistem kurulmuş, çünkü bana söylemiyorlar. Böyle bir sorun varsa tekrar eve kurye yönlendirip sözleşmeyi tekrar imzalatabilirler ama böyle bir süreç yok.


    Tüm bunların sonucunda vodafone size sürekli bahsettiğim mesajı atıyor ama dediğim gibi muhattap bulamıyorsunuz, tüm ödemeleri kabul ettiniz ve parayı aldılar ondan sonrası yok.


    Bayii kısmını gelirsek samimiyetine güvendiğim bir vodafone ana bayiisinde kullandıkları ERP programından ekranı kontrol ettim, sadece dijital olarak profilime girdiklerinde Eksik evrak bölümü var ve oraya tıklıyor, abonelik sözleşmesi eksik ve yükle yazıyor yükle butonuna basınca dijital olarak yüklenecek ekran açılıyor ve yenibir sözleşme ile yükleme yapıyoruz. Ama yine kabul edilimiyor çünkü aslında sorun sözleşmenin fiziksel olarak olması ile alakalı.


    Peki bayii fiziksel olarak sözleşme gönderemiyor mu? kenidisi açtıgı hatlar için nasıl gönderiyor? sorusu gelecek evet gönderiyor ama mobilden başvurulan hatlar için gönderemiyor çünkü sözleşmede başvuru kanalı vb alanlar var. kendilerinin yapamadıkları konu bu aslında.


    Tüm süreci ben detaylı bir şekilde anlattım, bir gelişme olursa yazarım ama olacağını sanmıyorum.





  • Nudorean N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de rezerve ettim bi numara şuan bekletiyorum haftaya almayı düşünüyorum.
    Alırken direk bayiden alayım ozaman , online başvuru bu şekilde sıkıntı yaratiyorsa ilerde başımız ağrır.
    Rezerve ettiğimiz numarayı bayiden alabilirmiyiz ? Bu konuda bilginiz var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

    Bunu bende sormuştum, kuryeyi beklememek için bayiiden gidip hemen işimi halledeyim istedim ama kabul etmediler.


    Zaten burada bile bir oyun olabileceği anlaşılıyor, para vermeyi kabul edip ayaklarına gitmeyi kabul ediyorsunuz ama yok bayiiden veremeyiz diyorlar.


    Yinede sizi yanıltmak istemem isterseniz bir araştırın hat çok geç geliyor zaten 20gün bekleyenler olduğunu biliyorum.

  • Nudorean N kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok karmaşık bir olaymış gerçekten şaşırdım.

    Ben yakın zamanda Turkcell'den bir hat aldım evraklar tablet üzerinden imzalatıldı aynı şekilde kimlik fotoğrafı da tablet üzerinden çekilip sisteme yüklendi. Fiziksel bir kağıda imza atmadım yani ama dediğiniz gibi bayi sonradan o belgeleri fiziksel olarak ilgili operatöre gönderiyordur yoksa bende de eksik evrak uyarısı verirdi.

    O zaman Jetlogi firmasının sorumsuzluğu bu hocam evrakları fiziksel olarak Vodafone'a göndermemiş belli ki eğer gönderseydi eksik evrak uyarısı vermezdi. Jetlogi'yi şikayet edin diyeceğim ama bu tarz kurye firmalarında da muhattap bulunmuyor dediğiniz gibi. Umarım çözersiniz bu durumu hocam peşini sakın bırakmayın.

    Eksik evrak nedeniyle hattınız iptal olursa eğer şunu sorabilirsiniz bayilere. Bildiğim kadarıyla hat iptal olduktan sonra 1 yıl içerisinde aynı hattı geri alabiliyorsunuz ama bu durumda yeni hat ücreti ödeyeceksiniz tekrardan 600-700 TL civarı. Bir zahmet o parayı da almasınlar yani sonuçta müşteri kendisi kapatmamış hattı Vodafone ve kurye firmasının sorumsuzluğu nedeniyle hat kapanmış.

    Sizinki özel numara olduğu için özel numara ücretini yeniden de talep edebilirler o derece yüzsüzler bu tür firmalar. Bayi size hattı geri verebilir mi iptal olduktan sonra bunu da bilemiyorum işlemi online olarak yaptığınız için. Çok geçmiş olsun umarım halledersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 13 Ocak 2024; 20:50:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Nudorean N kullanıcısına yanıt

    Eksik evrak saçmalığı Turk Telekomda da yaşanıyor. Mesaj geliyor 30 gün içinde eksik evrak tamamlanmazsa hattınız aramaya kapatılacaktır diyor mesajda. Arıyorsun musteri hizmetlerini,hiç bir birim eksik evrak hangisi bilmiyor göremiyor. Numarayı taşıyan bayi bile bilmiyor ogrenemiyor hangi evrak eksik. Hiç bir şey yapılamadığı için hat önce aramaya kapatılıyor,2 hafta içinde eksik evrak tamamlanmazsa hat aranmaya sonra da tamamen kapatılacak nesajı geliyor. Koşturuyorsun,TT Ilçe müdürlüğüne gidiyorsun,orada da eksik evrak hangisi bilinmiyor.

    Çözüm sağlanmazsa hat gerçekten de kısıtlanıyor,sonra kapatılıyor. Taahhütü yananlar var hat kapandığı için. Sikayetvar da şikayet çok.

    Turk Telekom sanırım artık çözüm bulmaya başlamış, evrakmobil@turktelekom.com.tr gibi bir emaile yeni hat alırken ne kadar evrak lazımsa hepsini istiyor hangi evrak eksik bilinemedigi için.

    Artık ne yapıyorlarsa tüm evrakları,çözüm sağlıyorlar son 2 aydır.

    Eksik evrak kimisi diyor ikametkah istiyor BTK,kimisi diyor BTK evrakları kontrol ederken kimlik fotokopisinin resminin iyi çekilmedogine karar veriyor operatöre eksik evrak bildirimi yapıp uyarı veriyor saglanmazsa hattın kapanacagina dair. Yani eksik evrak olduguna karar veren BTK.

    Operatore bir hat hakkında eksik evrak bildiriminde bulunuyor,evrak belli degil.

    Duyduguma gore TT artık sorunu çözüyormuş tüm evrakları tekrar isteyerek.

    Bayiler bisey yapamiyor boşuna bayilerle zaman kaybetmeyin. Müdürlüklere gidin,inat edin,ısrar edin.

    Kesinlikle ısrarla BTK ya yazın,operatore de email atın,hukuki durumlara başvurursanız tazminat alırsınız bu girisimleri yaparsanız,çözüm saglanmayip magdur oldugunuz için.

    Biri magdur olmuş,dava açmış 24 ay limitsiz prime tarifesini ücrersiz tanimlamislar,her ay 0 TL fatura geliyormuş.

    @phoenix3434




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 13 Ocak 2024; 21:51:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

    Sağolun umarım hallolur ama ben bu süreçte suçluyu jetlogi firması olarak görmüyorum, vodafone evraklarınız kurye firması tarafından teslim edilmemiş demiyor çünkü. Zaten kurye firması ile ilgili bir sorun olsa tekrar kurye çıkartıp evrak imzaltırlar ama direkt evrak yok bahanesinin arkasına sığınıyorlar. Vodafone araya böyle bir aracı kurum koymuş ve işi karmaşıklaştırmış sadece.

  • Sifir numaralar diye ben de 1000 tl ucretli bir numara rezerve etmiştim.ama daha sonradan verilen yanlis bilgilerden dolayi bir süreliğine hatti bekletmistim. Sonrasinda da hat ihtiyacim kalmadi. Belki de bu olay benim de basima gelecekti. Cok aci bir durum Konuyu simdi okudum arkadaslar gecmis olsun cok uzucu bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut faturalı hat ile bu numaralardan almak mümkün mü? Bilen?

  • Arkadaşlar ücretsiz bir numarayı rezerve ettim. Bunu bayiden faturasız olarak açtırabiliyor muyum? Şu an siteden hattı aktif et dediğimde sadece faturalı tarifeler gözüküyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cycIone kullanıcısına yanıt
    Evet sadece faturalı olarak alabiliyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bugün 0540 lı ücretsiz bir numarayı rezerve ettim. Daha sonra gelen link üzerinden tarife secip kimlik ve teslimat bilgisi girdim ve başvuruyu onayladım. Bayiden teslimat seçmiştim. Bayiye gittigimde tablette 0545 li numaralar cikiyor. Size 0540 lı veremiyoruz diyor. Tıkla gel al falan dedim ama bir türlü çözemedik. Bayi teslimat seçenler ne yaptı nasıl yaptı yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cycIone kullanıcısına yanıt

    4 adet 0540'lı ek ücreti olmayan faturasız numara aldım. Rezerv aşamasında devam ediyorsun,sana kolay paket seçme seçeneğini sunuyor,seçip devam ediyorsun ama nedense sonraki aşamada paketi tanımlamadan devam ediyor,ikamet adresini giriyorsun. Adresi girerken sanki kurye ile adrese gelecek sanılıyor,devam ettiğinde 3 gün içinde bayiden almalısınız bildirimi geliyor.

    Bayiden alma seçeneği sadece faturasız ek ücreti olmayan) numaralar için.

    Ücretsiz faturasız numara derken Vodafone komisyon almıyor, bayiden alırken normal faturasız hat ücreti alınıyor.

    Ben 2 tane 0540'lı numarayı öğrenci ilk hattım kampanyası ile 299 TL'ye aldım.

    Hani şu fatırasız hat 199 TL 299 TL kampanyası var bazı bayilerde,işte 0540'lı numaraları da o fiyattan alınabiliyordu benim gittiğim bayide.


    Bu yazımda senin işine yarayacak asıl bilgi: 0540'lı numaraların satışı her bayiye sunulmamış,bazı bayiler verebiliyor.

    Başka Vodafobe bayisine de gidin.

    Ek ücreti olmayan faturasız numaralar cidden özel seri numaralar. Aynı numarayı NETGSM 17 Bin TL'ye satıyor özel premium numara diye

    Ben 299 TL'ye çocukların kimliğini vererek ilk hattım kampanyasıyla aldığım 0540'lı numaralarda 20 GB 750 dk 250 SMS hediyesi de vardı ilk hattım kampanyasıyla.

    Sonra 2 numara daha alacaktım,1 çocuk ilk hattım kampanyası olarak 299 tl'ye sadece 1 tane yeni numara alabilir denildi ve diğer 2 adet 0540'lı numarayı 699 TL'den alabileceğimi belirtti bayi.

    İçinde 20 GB 750 dk olur ama eğer 20 GB 750 dk olmasın derseniz 499,TL'den olur fiyatı dedi ve kabul ettim hemen aldım diğer 2 numarayı 499 TL'den.



    Vodafone 0540'lı numaralar kullanıma açıldı.


    Vodafone 0540'lı numaralar kullanıma açıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 4 Mart 2024; 17:47:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne zaman satın aldınız bilmiyorum fakat ben bugün numarayı rezerve ettim. İletişim numarama bir SMS geldi. Link üzerinden 1 ay içerisinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz diye. Bende linke tıkladım ama faturasız kısmı hiç yok. Faturalı paketlerden bir tane seçtim. kimlik ve teslimat bilgisi sectim basvuruyu onayladım. Bu seferde tıkla gel al kodu ile bayiden alamadım. Müşteri temsilcisi aracılığıyla tekrar başvuru yaptım fakat kuryeyle gelecek umarım eksik evrak muhabbeti olmaz.

    Hat gelince direkt faturasıza geçme talebinde bulunacağım. Vodafone sistemi kan ağlıyor. Sabahtan beri bayi bayi gezdim temsilciyi 13 kere aradım. Altı üstü bir hat alacağız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.