Şimdi Ara

Vodafone Net i Tek Yumrukta Defetmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
54.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Neti iptal etmek istiyorum.

    Formdaki İnternet hizmet no tam olarak ne oluyor.

    Ayrıca tel no kısmına cep telefonu numarası mı yazılacak.(Yalın internet kullanıyoruz.Ev telefonu hattı yok.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 1 ay da zor kutuldum, rezalet bir firma.

    Benzer oyalama taktikleri, faks koyu çıkmış, okunmuyor, dilekçe güncel tarihli değil vs vs.

    BTK şikayet ettim ama bi sonuç alamadım, BTK şikayetleri sadece firmaya gonderiyo o kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sivri228

    ben de 1 ay da zor kutuldum, rezalet bir firma.

    Benzer oyalama taktikleri, faks koyu çıkmış, okunmuyor, dilekçe güncel tarihli değil vs vs.

    BTK şikayet ettim ama bi sonuç alamadım, BTK şikayetleri sadece firmaya gonderiyo o kadar

    abi aynısını bana dediler. BTK da bi boka yaramıyor.senin mesajını Vodafone a cevaplatıyor. aynısını ben de e posta ile yapabiliyorum.

    hükümet denen yapı Türk Telekom'dan nemalandığı için onun haksızlıklarına para getirdiği için ses çıkarmıyor.
    Vodafone'da madem Türk Telekom istediğini yapabiliyor ben de yaparım mantığında..
    bunlar ortak çalışıyor emin ol.. vatandaşı soymak için çete olmuşlar.

    VATANDAŞIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?

    CHANGE.ORG da kampanya başlattım 4 kişi imzalamış sadece..
    konuyu okuyan imza atsa şu an 1000 kişi olmuştuk.
    timur ile nasreddin hoca nın hikayesi gibi aynı..




  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında herkes. adam şuan sorun yaşamıyorsa hayatta onu imzalamaz ta ki sorun yaşayana dek o zaman bütün forumu galyana getirmeye çalışır şöylede böylede kapatmıyolar zart zurt felen. bBen türknete geçtim vodafone net ten kurtulmak için iptali benim yerime türknet iki günde yaptı. şuan türknette de sorun yaşıyorum gerçi vdsl yerine adsl çakmışlar max 16mbit alıyorum ama şikayetçi değilim vodafone net 9 mbit verebiliyodu max. vdsl geçişimde bikaçgüne yapılır. vodafone hattıda türkcell e geçerek kapatmıştım spotify paketini iptal etmiyorlar zorla para kesiyorlar diye. Allah a şükür vodafone ile hiç bi işim kalmadı bidaha hayatta bulaşmam. darısı herkesin başına ne diyelim.
  • yukarıda anlatılanların hepsi bizim de başımıza geldi. aşağıda bimer'e yazdığımız dilekçe var. BTK'ya da bildirimde bulunduk. ne çıkacak bakalım.



    aşağıda başımıza gelenleri uzun uzun anlattım. şunu söyleyebilirim ki SAKIN OLA VODAFONE'A BULAŞMAYIN. VODAFONE NET'E BULAŞMAYIN. üstüne para bile verseler uzak durun. başınıza iş alırsınız. hayattan insanlıktan soğursunuz. bu süreçte firmayla kurduğumuz her temasta, böylesine uluslararası bir firmanın 300 400 tl için bütün marka itibarını nasıl yerle bir edebileceğiniz, tüm personeliyle nasıl organize bir yalan şebekesi yönettiğini ağzımız açıkta kalarak izledik. onlarca ses kaydı olmasına rağmen her personel birbirinden farklı konuşuyor, süreçte olanları çarpıtıyor. kendileri hizmet veremeyip bizi iptale mecbur bırakmışken "pardon ya iptal yapamayız nakil yaptık size" diyip iptal için ceza bedeli talep ediyorlar. ve bunun için 2 ay bekletiyorlar.



    insan gibi muamele görmek istiyorsanız kapısından bile geçmeyin bunların. merdiven altı bir firmadan daha iyi hizmet alırsınız. en azından onlarca kanıta ses kaydına rağmen bir yalan makinası gibi ruhsuzca sizi yıldırmaya, kandırmaya çalışan müşteri hizmetleri personelleri yerine haksızlığından dolayı yüzü kızaracak, utanacak, vicdan azabı duyacak bir insan bulursunuz.



    cezai bedeli ödemek umrumda bile değil. bu adamlar herkese aynı muameleyi sistemli bir şekilde uyguluyorlar. internette birebir aynı hikayeden 100 lerce var. siz de salak gibi "ay faks silik çıkmış bi daha göndereyim" diyorsunuz. aman tarihi unutmuşum bi daha yazayım diyorsunuz. bu belge olmuyomuş işten izin alıp gideyim de şunu da çıkarayım diyorsunuz. uğraşıp duruyorsunuz. bildiğiniz SİZİNLE DALGA GEÇİYORLAR. ses gelmiyor diyip telefonu suratınıza kapatıyorlar. ta ki siz pes edene kadar. ben bu işin peşini bırakmayıp her yere başvuracağım ve bu durumu olabildiğince fazla insanın duyması için uğraşacağım.



    dilekçe buradadır;





    "Vodafone.net firması tarafından yaklaşık iki aydır mağdur ediliyor, çalışanları tarafından verilen her seferinde farklı ve tutarsız bilgilerle, yönlendirmelerle kandırılıyoruz. Vodafone.net firmasının bize ve aşağıda verdiğim linklerdeki gibi yüzlerce binlerce kişiye uyguladığı bu tutum kurumsal bir dolandırıcılıktan farksızdır.



    Vodafone net müşteri hizmetlerini 0006xxxxx no’lu internet aboneliğimin, yeni bir adrese taşındığımız için naklini yaptırmak üzere 11.10.2017 tarihinde aradım, adresimi sorguladıktan sonra alt yapının uygun olduğunu ve nakil işleminin başlatıldığını, işlemin 7-12 gün içerisinde gerçekleşeceğini söylediler. Fakat 12 gün sonunda herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmedi, tarafımıza kimse dönüş yapmadı. 12 günden sonra aradığımda bir sebep sunmadan, nakil işleminin durdurulduğunu söylediler. Bir hata olmuş olabileceğini, hemen yeni bir nakil kaydı açacaklarını 72 saat içinde nakilin gerçekleşeceğini söylediler. 72 saat sonunda gelen olmadıkça her seferinde müşteri hizmetlerini aradım ve aynı cevabı aldım , “sizlere 72 saat içerisinde dönüş sağlanacaktır”. Bu şekilde 72 saatlik periyotlarla yaklaşık iki hafta daha bekledim. İnternetsiz geçen 1 aydan sonra müşteri hizmetlerinden aradılar. Taşınacağımız adreste internet alt yapısının uygun olmadığını söylediler.



    Böyle bir şeyin mümkün olamayacağını, nakil işleminin başlangıcında adresimizi sistemden sorgulayarak alt yapımızın uygun olduğu bilgisini Vodafone tarafından kendilerinin verdiğini ve buna istinaden nakil işlemini başlattıklarını söyledik. Yapabilecekleri bir şey olmadığını, hizmet sağlayamadıkları için taahhütümüz olmasına rağmen herhangi bir cezai bedel ödemeden hattımızı iptal edebileceklerini söylediler. İptal işleminin yapılması için yeni ev adresine ait ikametgah belgesi, dilekçe ve nüfus cüzdan fotokopisini faks yoluyla iletmemizi istediler. İlki 7.11.2017 tarihinde olmak üzere aynı belgeleri güncel tarihleriyle 5 kez faks çektik, onlarca defa telefonda görüştük. Önce dilekçenizde tarih yok dediler, ki tarih vardı ve ilk dilekçenin fotoğrafı da tarafımızda bulunmaktadır. Sonra kimlik fotokopisi koyu renkli çıkmış dediler, defalarca kontrol ederek tekrar gönderdik. Faksınız gelmedi dediler, elimizde iletildi raporu vardı. Tüm bunların sonucunda 5 kez faks göndermiş olduk ve 5. Faksın sonunda müşteri hizmetleri 21.11.2017 tarihinde tarafımızı arayarak eksik ve hatalı belge olmadığını 7 gün içerisinde iptal işleminin gerçekleşeceğini söyledi. Müşteri temsilcisine ısrarla iptal sürecinde bir sorun olup olmayacağını sordum , farklı firmaların alt yapı sorunu olmadığını ve kesin iptal olacaksa farklı bir firmadan internet bağlatacağımı, sonradan mağdur olmamam için iptal işleminde bir aksaklık olmaması gerektiğini söyledim; “hizmet sağlayamadığımız için herhangi bir taahhüt bedeli talep etmeden 7 gün içinde iptal işleminiz gerçekleşecektir Özge hanım” cevabını aldım.



    Ancak 24.11.2017’ de tekrar aradılar ve altyapımızın aslında uygun olduğunu, sistemde alt yapı sorunu görünmediğini dolayısıyla taahhütümüz gereği cayma bedeli ödemeden iptalin mümkün olmadığını söylediler.



    Onlarca ses kaydımız var. Tüm ses kayıtları dinlensin. Firma yetkilileri naklimizi yapmayıp bizi iptale mecbur bırakıp ve ücretsiz iptal olacağını söylemelerine rağmen bir buçuk ay süren bir sürüncemeden sonra ücretsiz iptal olamayacağını, olursa cezai bedel ödeyeceğimizi söylüyorlar.



    1- İnternet altyapısı uygunsa neden bizi 1 aydan fazla sürede internetsiz bırakıp nakil işlemini bir türlü gerçekleştirmediniz?

    2- İnternet altyapısı sağlayamadığınızı ve iptal etmek zorunda olduğunuzu söyledikten sonraki iptal sürecinde “alt yapı uygundur” diyerek nasıl cezai bedeli bizden talep edersiniz?



    Vodafone.net firması aşağıda linkini paylaştığım, internette daha yüzlercesi olan tüm hikayelerde olduğu gibi organize bir şekilde müşterilerini kandırıyor, dolandırıyor, haksız gelirler elde ediyor, verdiği taahhütleri yerine getirmiyor. Aşağıdaki tüm şikayetleri okursanız hepsinde aynı şekilde vodafone.net firmasının hizmet sağlayamadığı, iptal edelim dediği hatlar için türlü bahaneler uydururak cezai bedeller elde ettiğini görebilirseniz. Faks silik çıkmış/gelmemiş yalanını bile tüm müşterilere, personelleri tarafından sistematik bir şekilde yıldırma taktiği olarak uyguluyorlar.









    https://eksisozluk.com/entry/58531935

    https://www.sikayetvar.com/vodafone-net-kapatilmayan-internet-hatti

    https://www.sikayetvar.com/vodafone-net-iptal-talebimi-yerine-getirmiyor

    https://www.sikayetvar.com/vodafone-net-iptalde-surunduruyor

    https://www.sikayetvar.com/vodafone-net-ten-tarafima-yansitilan-haksiz-tazminat

    https://www.sikayetvar.com/vodafone-net-altyapi-olmayan-yere-neden-internet-bagliyorsunuz-o-zaman

    https://www.sikayetvar.com/vodafone-net-sirketi-ile-yasadigim-sorun

    https://www.sikayetvar.com/vodafone-net-aboneligimi-sonlandirmiyorlar

    https://www.sikayetvar.com/vodafone-net-insanin-akliyla-alay-etmeyin

    https://eksisozluk.com/entry/67774873



    Bu süreçteki mağduriyetimin giderilmesi ve komuoyunda benim gibi binlerce kişiye her gün bu kötü muameleyi ve hizmet anlayışını sunan vodafone firmasının gerekli gözetim ve yaptırımlara tabi tutulması ve caydırıcı cezalar almaları konusunda gereğinin yapılmasını arz ederim. "

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 20.11.2017 günü başlıkta belirtmiş olduğunuz tuzak formu doldurup, ücretsiz fax sitesi aracılığıyla Vodafone fax nosuna yolladım. 5 dk sonra arayıp geldi mi diye teyit aldım. Aynı gün telefonuma mesaj geldi. Hattiniz kısıtlanmıştır diye. 2 gün sonra tekrar mesaj geldi aboneliginiz sonlandırılmıştır diye. Kapatma sürecim 2 gün sürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    taahhüt süresi içindeyse hemen onaylayıp cezayı da bindiriyorlar. millet kan ağlıyor..

    ben tabi bunları her yere şikayet ettim. belki namuslu rolü oynamaya başlamış olabilirler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikail13

    taahhüt süresi içindeyse hemen onaylayıp cezayı da bindiriyorlar. millet kan ağlıyor..

    ben tabi bunları her yere şikayet ettim. belki namuslu rolü oynamaya başlamış olabilirler..

    Taahhüt bitiminde iptal ettirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nike35

    20.11.2017 günü başlıkta belirtmiş olduğunuz tuzak formu doldurup, ücretsiz fax sitesi aracılığıyla Vodafone fax nosuna yolladım. 5 dk sonra arayıp geldi mi diye teyit aldım. Aynı gün telefonuma mesaj geldi. Hattiniz kısıtlanmıştır diye. 2 gün sonra tekrar mesaj geldi aboneliginiz sonlandırılmıştır diye. Kapatma sürecim 2 gün sürdü.

    Benimde iptal işlemim 2 günde halloldu. 17 kasimda sözleşmem bitti. 18 kasimda faks çektim. Hattiniz kısıtlanmiştir diye mesaj geldi. Aradilar 2 gün sonra iptali onayladim. Sonrasinda hattiniz iptal olmuştur diye mesaj geldi kurtulduk kazasiz belasiz.
  • Beni de bugün müşteri hizmetleri aradı. Şikayetiniz var mı falan dedi. Ne yalan söyleyeyim hiç sorun yaşamadım. Fakat başka bir servis sağlayıcıdan taahhütsüz bağlantı yapmıştım. Hiçbir ücret talep etmeksizin donduralım dediler. Arayan kişinin nezakatinden mi bilmiyorum kabul ettim. 10 ay içerisinde ne olacak göreceğiz.
  • hyilmaz99 kullanıcısına yanıt
    Yılın ilk günü golü yedik. Dondurma işleminden hiçbir ücret almayacağız demişlerdi faturaya 25 TL hat dondurma bedeli geçirdiler. Kapatmak için yeniden fax gönderdim. Öncelikle hat açılacak dediler fakat sisteme ulaşamadık diye oyaladılar. Tekrar tekrar arayıp fax çekeceğiz artık.
  • hyilmaz99 kullanıcısına yanıt
    https://sikayet.btk.gov.tr 25 liranın da peşini bırakmayın.
  • Hizmet iptali serüvenine bende girdim bakalım.
    19.03.2018 tarihinde faxı gönderdim. Az önce hizmet iptaliniz işleme alınmıştır. Hizmetiniz dondurulmuştur diye mesaj geldi. Müşteri hizmetlerini aradım iptal işlemine başlanmış hattınıza link gönderimi kesilmiş dedi.

    Jetfatura kısmından da iptaline ilişkin dilekçemi gönderdim.

    Bekliyoruz bakalım

    Ekleme; evet iptal işlemine başlanmış. Jet faturadan kullanım miktarını kontrol ettiğimde customer no bulunamadı diye hata verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 19 Mart 2018; 11:31:47 >
  • Allah bu Vodafone Net’in bin belasını versin. Ben böyle rezil böyle ahlaksız bir firma hayatımda görmedim.

    İptal etmek için şubeye gittik, yapmıyorlarmış. Faks çekecekmişiz. Hadi gittik faks bulduk. Faks çektik aradık, öyle bir faks yok dediler. Ertesi gün bir daha faks çektik. Faturalarda taahhüt bitişi olarak 13 Nisan yazmasına rağmen telefonda 19 Nisan diye tutturdular siz faksa 13 Nisan yazmışsınız dedi. Cayma bedeli çıkar dedi.Kapatın istemiyoruz bitişi 13 Nisan biliyoruz dedik. Talebiniz alınmıştır dedi. Abonelik annemin üzerineydi anneme dedim kesin kapattır istemiyorum de dedikleri hiçbirşeyi kabul etme dedim. Annem yaşlı diye laf cambazlığı yapıp kandırmışlar aboneliği sonlandırmayıp, dondurmuşlar. Sonra ben aradım, kapatın dedim yok dondurmuşsunuz kapatmak istiyorsanız hattınızı tekrar aktif hale getirip tekrar faks göndermeniz gerek dedi. Tepem attı, ee peki dondurunca bir ücret yok değil mi dedim. Bir de demesin mi 29 tl ücret var diye. 2 defa çektiğim faks boşa gitti, hem hattı iptal edemedim hem de durduk yere 29 tl daha borçlandım. Pazartesi bir daha faks çekeceğim. Sinirden çatlıyorum. Bir daha bedava veriyoruz deseler küfreder geçerim. Böyle rezillik olamazz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceh.meh -- 14 Nisan 2018; 16:34:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • sözleşmeyi imzalamamın üzerinden 5 gün geçti. henüz kurulum olmadan iptal etsem ceza öder miyim?



    nedensiz cayma süresi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorp17 S kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. aktivasyon olmadığı için cagri merkezinden de iptal edilebiliyormuş sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorp17 S kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:28:53 >
  • haklisiniz. tekrar sag olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bu kervana katıldım. 22 Mayıs tarihinde Vodafone fibere geçtim 7 gündür evde internet yok sürekli telefon ediyorum eve ne bir teknik servis geldi ne de bir çözüm ürettiler. Ben de superonline’a geçtim. Hızlı bir şekilde aboneliği sonlandırmak için nasıl bir yol izlemeliyim. Müşteri temsilcisi başka bir firmaya geçerseniz ceza ödersiniz dedi ben de siz bana 48 saat içerisinde çözüm sözü vermiştiniz 7 gündür internetsizim. Siz taahhüdünüzü bozdunuz ben de bozuyorum dedim. Modemi ve fiber terminali kargoyla göndermemi söylediler. Ayrıca Fax çekmemi istediler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.