Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.196
Cevap
115
Favori
540.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arakdaşlar ortalama 1 ay kullandım vodafone neti. Fast. Com 10mbit cıkıyordu ama netflix android tv uygulamasında hız testi var kendi resmi uygulamasında orada rahat 100ü görüyordu. Merak etmeyin yani kısıtlama olsa kendi resmi uygulamasında o hızları vermez. fast.com olayı biraz garip yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce0 0542 542 00 00 aradılar ve 100 mbps ve limitsiz olan paketimin bu ayki kullanım eşiğini geçtiğim için başka paket önereceklerini ve tekrar arayacaklarını söyleyen bir sesli yanıt sistemi konuştu ve kapattı. Bu ayki downloadım bugun itibariye 810 gb olmuş. Hadi bakalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinözd -- 28 Ocak 2019; 15:27:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinözd

    Biraz önce0 0542 542 00 00 aradılar ve 100 mbps ve limitsiz olan paketimin bu ayki kullanım eşiğini geçtiğim için başka paket önereceklerini ve tekrar arayacaklarını söyleyen bir sesli yanıt sistemi konuştu ve kapattı. Bu ayki downloadım bugun itibariye 810 gb olmuş. Hadi bakalım...
    Hani eşik yoktu böyle bir saçmalık olur mu bu konuda bende bir konu açtım ;
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-dan-arandim-asiri-internet-kullanimi-uyarisi--136899514




  • herkese merhaba
    TP link c50 modelini aldım.
    kullananlar yardımcı olabilirler mi?
    tek olarak yani Hg 255s olmadan kullanma şansım varmı

    yada verimliliği artırmak gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnCfNrLi -- 28 Ocak 2019; 17:39:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100mbps ilk 12 ay 82 sonraki 12 ay 97tl. olan tarifeden bağlatmıştım bu 31 aralıkta ve bu ayın 7 sinde de kurulum yapıldı yanlış hatırlamıyorsam ama telefondakı vodafone yanımda uygulamasında ekran görüntüsündeki gibi ibare var nedir bu olay ? ayrıca sözleşme de gelmedi bize henüz , hiç gelmeyecek mi ? Bir de benim 10 tl ödediğim bir vodafone hattım var yedekte tuttugum sanırım onu da sıstem kendi algıladı ve telesekreter aradı ve 74 lira ödeyeceksiniz tarzında birşey dedi ama henüz fatura çıkmadı ( sanırım bu ay fatura hedi tuqoo hocanın dediği )

     VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 29 Ocak 2019; 10:38:11 >




  • Akn kalktıktan sonra akşamları hız dalgalanması olmaya başladı aynı sorunu yaşayan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bir şey var..
    Ben Superonline kullanırken 250 gbyi sadece 1 kez aştım o da 320 GB falan oldu.
    Yine deli gibi dizi film netflix vs. izlerdim.
    Bu ay 740 gb ye ulaştım..
    Nasıl oluyor aklım almadı
  • Vodafone fibermax abonesiyim. Kendi verdikleri dışında bir modem kullanmak istiyorum. Ancak bağlantı yapılamıyor. Wan ışığı yanıyor ancak internet ışığı yanmıyor. Kullanıcı adı ve şifreyi mesajla istediğim ve girdim. Ancak hala bağlantı sağlanamıyor. Eski modemi ping sorunu yüzünden, iptal başvurusu yapıp geri yollamıştım. Genel müdürlükten arayıp sorunumun çözüleceğini söyleyip ikna ettiler. Bir aydır yeni modemi yollayamadılar. Ben de kendi temin ettiğim fiber çevirici ve modem taktım ama çalışmıyor. Acaba mac adresine göre engel mi var? Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. Hayatımda böyle dandik bir firma görmedim. En az 30 tane kayıt açtım. Bir ayda bir modem gönderemediler.
  • Artik delirtme noktasina geldi.
    SOL uyeligim bitince Vodafone`a gectim.

    Modem her 10 ila 30dk arasinda susuyor.paket gelmiyor.Mesela oyun oynuyorum ve ayni anda discord/teamspeak de konusuyorum; direk oyundan kopuyor baglantiniz kesildi diyerek ve haliyle discord/teamspeak de ses de kesiliyor.Klasik verdikleri HG255s modem.Ilk sene duzgundu ama son 2 aydir boyle. burnumda geliyor.
    Bu sorunu yasayan baska biri var mi online oyunlarda bu operator ve bu modem ile?

    Not: yarin evde ki cat5 kabloyu yeniden yapicam , yaklasik 3 yildir kullaniyorum aynisini.belki bi yerde ezilme kopma vardi ama sanmiyorum.eth kablosu cikti demiyor kisa sureli susuyor ve yeniden calisiyor modem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozparcasi -- 31 Ocak 2019; 3:34:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GnCfNrLi

    herkese merhaba
    TP link c50 modelini aldım.
    kullananlar yardımcı olabilirler mi?
    tek olarak yani Hg 255s olmadan kullanma şansım varmı

    yada verimliliği artırmak gibi
    yardımcı olacak varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toytonum

    Aynı sorun bende de var Vodafone İzmir'i seçtiğiöde bağlanmıyor başka sunucularda da 25.ping üstü veriyor

    Alıntıları Göster
    Bu sorunu yaşayan arkadaşlar, son durum nedir acaba?

    Ben vmh ile görüştüm ve durumu belirttim. Serverinizi Vodafone olarak güncelliyoruz dedi. Lakin gene değişen birşey olmadı. Ping gene 30 larda ve gene otomatik olarak Türk Telekom ya da Türksat kablo net üzerinden test yapıyor. (Hız da stabil değil)

    Sizde son durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler salı günü vodafone net çağrı merkezinden aradılar şuan kullanmakta olduğum internet'in nisan'da taahhütü bitiyor. Bir ocak tan itibaren yeni kotasız yasa kapsamında 100 mbps lik internetimde akk filan yok ve 70 tl fatura ödüyorum. Bana çağrı merkezindeki temsilci 1 ocaktan itibaren uygulanan yeni bir kampanya varmış bu kampanyada mevcut hız ve fatura ücretinden değişiklik olmadan 2 yıllık kullana bilecekmişiz üstelik onay verdikden sonra eski taahhüt de otomatikmen cezasız iptal olacakmış ve yeni kampanyaya geçiş olduktan sonra kapmanyadan ücretsiz cayma hakkı ile birilikte kullandığımız internetin faturaya yansıtılan indirim bedelini ödemen cayma hakkımın olacağını söylediler ve beni ileri ki günlerde arayacaklarını söylediler ama aramadılar aklıma takılan şey böyle birşey varmı yoksa yeniden telefonda onay alarak taahütlü paketlere geçirmeyemi çalışıyorlar.
  • ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir engelleme yok.
    En güzeli çalışan modeminizin kontrol paneline girip kullanıcı adı tam nasıl yazılıyor kontrol edin, büyük ihtimalle hata sebebi odur.
  • tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    ben dün evime vadofone 24 mbps fiber bağlantı yaptırdım. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde olduğum için fiber bağlantı bulduğuma dua ettim. Bulunduğum bölgede sadece 24'lük varmış sadece. Neyse asıl sormak istediğim fiber bağlantı cat5-6 kablo ile yapılıyor sanıyordum (çünkü Ankara'da eskiden kullandığım fiber cat kablo ile bağlanmıştı, evimin odasına kadar cat kablo çekilmişti) Şimdi bu mevcuttaki fiber bağlantı anam babam rj -11 (normal telefon bağlantısı) ile yaptılar. Ben dayanamadım sordum cat olmayacak mı diye, yok abi bu bağlantı daha iyi dedi, çıktı. Ama hız testi yaptığımda hiçte iyi bağlanmadığını gördüm (resimler ekte). Şimdi kafam karıştı, rj-45 (cat) bağlantı yapılması ve hat çekilmesi için bastırayım mı?
    edit: şu anda HG658c V2 model modem verdiler onu kullanıyorum


     VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nqs -- 31 Ocak 2019; 14:46:24 >




  • ben zamanında vodafonefibermax a geçtiğimde ping sorunu yaşamıştım o kadar uğraştım ama kimse sorunu bulup çözememişti bu gün bir test yapayım dedim kayseriden vodafone ankara sunucusuna 17 ping aldım kayseriden turkcel kayseri sunucusuna 30 ping aldım ne iş anlamadım tekrar bozulursa diye korkuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emirism

    Herhangi bir engelleme yok.
    En güzeli çalışan modeminizin kontrol paneline girip kullanıcı adı tam nasıl yazılıyor kontrol edin, büyük ihtimalle hata sebebi odur.
    Merhaba dostum defalarca denedim. Olmuyor. Ont cihazında opticall ışığı sürekli yanması gerekiyor sanırım. Yanıp sönüyor. Yaptığım araştırmada yanıp sönünce "yetkilendirilmemiş" oluyormuş.




    @Emirism
  • nqs kullanıcısına yanıt
    Bağlantınız VDSL, fiber değil.
  • GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    Tek olarak kullanabilirmişsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 1 Şubat 2019; 16:53:3 >
  • Beyler az önce vodafone sesli mesaj sistemi aradı. Diyorki bunu çok fazla internet kullanmışsısınız diğer müşterilerimizin menfaatini düşünmek için diger ayda bu şekilde kullanırsanız tarifenin ve tarife paketiniz güncellenecektir dedi. Bu nr saçmalık ya. Dizi de arayıp böyle birşey dediler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • condemned890 kullanıcısına yanıt
    Ocak ayı kullanımı ne kadardı?

    Terabayt'a yaklaşan kullanımlar görüyorum. Böyle bir durumda bence haklılar. Terabayt nedir ev kullanıcısı için, anlamak mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 1 Şubat 2019; 15:42:13 >
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.