Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (438. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.803
Cevap
113
Favori
650.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,


    2014 model dizel otomatik v40 aracım var. Uzun süredir akü azaldı uyarısı alıyorum. Yaza girmeden değiştirmek istiyorum. Serviste sadece aküye işçilik hariç 3115 TL diyorlar. Araştırdığımda genellikle varta önerilmiş. Yakın zamanda değişim yapan birileri var ise marka, model ve İstanbul Avrupa Yakasında öneri bir servis olursa çok sevinirim.


    Teşekkürler.

  •  Volvo V40: Ve O Sensin

    low battery charge uyarisi alan var mi, aracta su an da start stop da calismiyor.


    Araci yeni aldim, 2017 model 16.5k milde gecen aylarda cok fazla kullanilmadigi icin bu uyari olabilir mi ? bugun yaklasik 1 saat kadar surdum ancak uyari hala devam ediyor.

  • aliemree A kullanıcısına yanıt

    Geçen süre içerisinde sanırım bir yol bulmuşsunuzdur. Yazabilirseniz sevinirim.

  • volvo badge i nasıl alıyoruz arkdaşlar forumda?

  • servis ücretleri nolmuş arkadaşlar öyle?

  • Rabbit4110 R kullanıcısına yanıt

    değiştirme ben volvo sweden a sordum bunu onlar ellemiyormuş ama ben değiştirmiş bulundum sömürücü yetkili ye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythogenic -- 21 Haziran 2022; 22:25:43 >
  • daydkiss kullanıcısına yanıt

    abi süspansyonlara napabiliriz ya ayarı var mıdır? 5 yıldır böbrek taşım kalmadı

  • beyler 5 yıldır düşmeyen böbrek taşım kalmadı, benim araç r-design ama hepsi böyle mi? napçaz bu işi çözebilir miyiz fazla para harcamadan?

  • 2014 r-design a carplay takabilir miyiz?

  • mythogenic kullanıcısına yanıt

    Hocam ekran küçük ekransa takılmıyor, ancak 7 inçlik ekransa ve internet işareti varsa takilabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, V40 1.5 T3 inscription aracım var. Uzun yolda çok yol sesi alıyor, premium c segmenti ama ben bir d segmenti konforunda olsun istiyorum. Sizce tekerlek arkalarına izolasyon yaptırsam geçer mi? Başka ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. V40 2014 model aracımı 1 yıldır kullanıyorum. Aracı aldığımdan beri start stop devreye girmiyor. Alırken de satan kişi akün zayıf diye bilgilendirdi beni. Fotograftaki durumu dün yaşadım ve marş basmıyor. Sanırım aküyü değiştirmem gerekiyor ancak ne almalıyım sizce?

     Volvo V40: Ve O Sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    V40 2018 aracı 2019 yılında sıfır olarak satın aldık. İş yerim yaklaşık 15 dakika uzaklıkta. Aracın hiç çalışmadığı gün sayısı 2-3ü geçmez. 50000 kmde.
    Yaklaşık 2 hafta önce 1 kez, geçen hafta içinde de 2 kez düşük akü voltajı uyarısı verdi araç ancak zorlanarak çalışma ya da elektronik aksamda herhangi bir aksaklık yaşatmadı henüz. Son uyarı sonrasında 120 km bir yolu 1 kez gidip geldim. Tekrar uyarı vermedi ancak tedirginlik oluştu park ettiğim bir yerde çalışmaması gibi. Daha önce benzer durum yaşayan, ölçüm&değişim yaptıran arkadaşlarımın tecrübelerini öğrenmek isterim.
    Kitapçıkta ve araçla ilgili volvo internet sayfasında gördüğüm kadarıyla 2 akü mevcut. 2 aküyü de değiştiren oldu mu özellikle merak ettiğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrHasan D kullanıcısına yanıt

    Mrb, benim V40 da 2015 yılından beri sadece 1 kez akü değişti son 1,5 yıldır özellikle soğuk havalarda akü zayıf uyarısı veriyor ama çalışmamazlık olmadı hiç biraz kullanınca geçiyor hatta bu kış İstanbuldaki kardan nerdeyse 2 hafta araç yerinden kıpırdamadı yine de çalıştı ilk zamanlar bende acaba aküyü tekrar değiştirsem mi diyodum ama dert etmiyorum artık takmayın hocam sizde saygılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette biraz araştırdım ancak net bilgiye ulaşamadım. Makyajllı v40 lar için momentum inscription ve r-design donanım farkı tam olarak nedir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hunbal kullanıcısına yanıt

    Hocam inscription en üst paket momentum giriş paketi. R-Design ise spor paket, ona da en üst paket diyebiliriz. İncriptionda momentumdan farklı olarak hayalet ekran, bej veya taba deri koltuklar var. Çoğunda da cam tavan var, cam tavan olmayan inscription çok az. Ortadaki ekran da 7 inç, momentumlarda ise 5 inç diye biliyorum. R-Designda ise koltuklar siyah alcantara deri karışımı, süspansiyonu daha sert, jantlar daha büyük ve sportif. Bir kısmında opsiyonel olarak alınmış ses sistemi görebilirsiniz. Bende inscription var, açıkçası alcantara koltuk tercih ederdim ama sert suspansiyondan dolayı r design tercih etmedim. Ama bana her zaman r-designlar daha dolu gelmiştir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drdouble D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ayrıntılı cevap için teşekkürler ederim. Momentumu direk eledim o zaman. Diğer iki pakete yoğunlaşıyım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bilgi amaçlı yazıyorum.

    2015 v 40 d2 otomatik aracımın iki aküsünü Ankara Arkas Samsun yolunda değiştirdim.Küçük ve büyük akü için toplamda işçilik dahil 4600 tl ödedim.

    Alt (kartel)koruyucu 1450 tl

    Periyodik bakım,1900 tl(mazot ve polen filtresi değişmedi.)

    Toplamda 7922 tl ödedim.

  • Arkadaşlar 2013 Advance D2 kullanıyorum ve araca dıştan far temizliği yaptırdıktan bir süre sonra far üstü led kaşlardan birisi yanmaz oldu.

    Ne olmuş olabilir, bir fikri olan var mıdır acaba? Sigorta vb arızası olsa diğer taraf da yanmazdı herhalde. Yedek parçası nedir onu da bulamıyorum aratınca.

  • Arkadaşlar merhaba, V40 WhatsApp grubunda daha aktif ve güncel bilgi paylaşımı yapıyoruz. WhatsApp grubuna katılmak isteyenler özel mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.