Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53.711
Cevap
456
Favori
3.639.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20302031203220332034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jesus2828 J kullanıcısına yanıt
    Amacı trollük değil. C4 almış ve maalesef amiyane tabirle kazık yemiş. Yazdıkları pişmanlığını bastırmak için. Kaçtır soruyorum bir satılık linki yollayamadı. Herkesin arabadan kar ettiği dönemde kim olsa 52 verdiği arabanın 40-45 civarına gidecek olmasına üzülür. O yüzden yazdıklarını hoşgörüyle karşılamak lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mk 7 en güzel golf hem içi hem gidişi ses yalıtımında o sınıfda araba yok. Git astra kullan eşim bile test sürüşünde astranın içine çok ses geliyor dedi :)
    Focusun içine girdik bu ne ya full harici hiç bir direksiyonu deri değil
    diğe araçları tek tek saymayacağım
    ayrıca golfü güzelce bir inceleyin arabanın her yeri o kadar ince düşünülmüş ki insna hayretler içerisinde kalıyor.torpido koltuk içler kol dayama motor kaputunun içene kadar incelik dolu bir araç lütfen bu aracı c4 karşılaştırma bile ......
  • jesus2828 J kullanıcısına yanıt
    dur tahmin edeyim torpido gözü kadife kaplı dimi şunun bir fotosu var mı cidden merak ediyorum şu kadife olayını
  • yav senin aracin daha kapıları tok sesi ile kapanamıyor tabiki zararına satacaksın elin mahkum
  • Alaycı soru şekline aynı şekilde cvp vermeyeceğim. Ne ustayım ne uzman sadece görüşümü söylüyorum...
    Soruna gelince Civic kullanmadım çünkü sedan hb de var deme onu pek beğenmiyorum. Benim için civic sedan kalacak hep :) güzel araba özellikle yeni kasası tr ve avrupada daha satışa çıkmadı ama amerika versiyonları güzel. O da hala manuel el freni kullanırsa o gözümden düşer :). Duyduklarım çok yakar iyi kaçar derler birde hala hitler motoru kullandığını duymuştum :D neyse çok fazla bilgim yok kulaktan dolma haaaa focus kötü araba demedim sadece özenilmemiş yolsa yol tutuşu golf'den bir tık yukarıda aynı yada golf iyi demek zaten mantıklı değil çünkü bağımsız süspansiyon var yorumları iyi okursan sevinirim.....
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    sen bu kafayla daha çok merak edersin... Yürü git cıvık formunda takıl.....
  • jesus2828 J kullanıcısına yanıt
    çakma Jesus senin rütben bana emir vermeye yetmez haddini bil...
  • Bir çok aracı sahip olarak veya kiralayarak kullandim. Golf şimdiye kadar kullandığım ilk vw grubu araç ve aynı zamanda kullandığım en zevkli araç. Yeni model ford Mondeo kullandım bi 4 5bin km kadar. Onun yol tutuşu gerçekten çok guzel, yani raydan giden bir tren gibi. Ama mesela direksiyonu daha sentetik, sanki biraz bilgisayar oyunu oynar gibi yada aslında aracın içinde değil de sanal bir aracı kullanır gibi. Bir de aracın içi resmen dar. Kesinlikle aileye uygun degil, arka koltuklar bu boyda bir araba için inanılmaz dar.Ama mondeodaki o araç içi sessizlik beni benden aldı, yani bu böyleyse bir Mercedes s serisi nasıldır bilemiyorum.

    Mondeoya bakarak golf de çok iyi bir araba. Genişlik, sessizlik, yol tutuş falan bayağı yakın mondeoya. Yani bu sinif arabada daha iyisi mumkun degil bence. Focus sürmedim ama heralde Mondeo kadar iyi olamaz, bu durumda da golf ten iyi olmasını kesinlikle beklemem.

    Golfün başardığı şey şu ki her disiplinde mesela 10 üzerinden 9 almayı başarıyor. Belki diğer araclar bazı kategorilerde 10 alabiliyor dur ama çoğu diğer kategoride vasat kalıyorlar. Yani golfün 8 dahi aldığı kategori yok diyebilirim, hepsi en az 9. Bir tek belki dış tasarım çok tutucu bulunabilir. Ama inanın o boyut ve tasarım özellikleri hem optimize bir iç hacım hem de aracı sürerken aracın her tarafına hakimiyet sağlıyor. Önü nerde bitiyor, yok arka cam çok ufak arka gorunmuyor, yok yan ayna çok ufak vs. gibi hiç bir problem yok. Bu araca park sensörü hiç gerekli değil mesela bence. Hem şehir içinde hem dışında her konuda optimal bir araç. Ha biraz daha geniş olsa içi elbette daha iyi olurdu ama bu sefer de aracin boyutları çok büyürdü.

    Bazı konularda çok aşırı tutkulu degilseniz, bu özelliği 10 puan olmazsa binmem o araca demiyorsanız golf biçilmiş kaftandır. Ben aynen böyle düşünüyorum ve daha önce başka bir arkadaşın dediği gibi bu arabaysa biz daha önce at arabasına biniyormuşuz birader

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dostlar bu baslik golf sevenler ve sahiplerinin yardimlasma ve paylasma basligi, trolleri besleyip gereksiz mesajlara sebebiyet vermeyelim olu taklidi yapin cevap vermeyin. kim neyi tartisacaksa zaten bol bol troll basligi mevcut forumda.
  • arkadaş yönetici diye bir şey yok mu bu sitede golfü olmayanların saçmalamasından başka bir şey konuşulmaz olmuş
  • Selamın Aleyküm, bah ne buldum kendileri sayfa sayfa yazınca sorun yok biz yazinca problem heyya heyya

    http://forum.donanimhaber.com/m_57167186/mpage_7/tm.htm
  • hadi golfün yok anladık da arabadan da haberin yok ama en çok yazan sen ve citroenci. işte bu yüzden insanlar tepki gösteriyor. fotosunu isteyeceğine git bir bayiye, önce içine otur, sağını solunu kurcala, yumuşak plastik ne demekmiş gözünle de bir gör. sonra bir test sürüşü yap, yol tutuş, direksiyon hissiyatı, yalıtım ve konforun tadına var, ondan sonra gel burda yaz düşüncelerini. ikinizde hariçten gazel okuyorsunuz sürekli. honda araba değil golfün yanında, çok değil 20-30 km golf kullansan bunu sende anlayacaksın. citroen için cümle kurmak anlamsız bu ülkede. herkesin kar ettiği bir dönemde 52'ye aldığın arabanı 40-45 civarına vermek çok acı, kabul ediyor ve acını paylaşıyorum. ne okuyorsun bilmiyorum ama piyasayı sadece satıcı belirlemez, sen fiyatı yükselttikçe diğerlerinin de yükseltmesiyle fiyatlar yukarı çıkıyor gibi görünsede hiç kimse o fiyattan alıcı bulamayacağı için ilerleyen zamanda fiyatlar tek tek düşer. fiyat alıcı ve satıcının kesiştiği noktada belirlenir. birde arabayı almadan önce satışını düşünürüm deyip gidip citroen almışsın ya tebrikler doğrusu. heralde rahat satıldığı, prim yaptığı düşüncesiyle citroen alan senden başka kimse yoktur. golfe gelince, golf rahat satılıyor, değerinde satılıyor ve prim yapıyor. ama insanlar golfü bu nedenlerden önce sınıfının en iyi arabası olduğu için, arabaya binmek için tercih ediyor.




  • golf aldıktan sonra biraz araştırınca gizli özellikler diye birşeyler gördüm forumlarda. hepsi ilgimi çekmedi ama yağmurda camları otomatik kapatan özellik gibi bazıları gerçekten güzelmiş. bu gizli özellikleri ortaya çıkarabilecek ve izmirde ikamet eden bana yardımcı olabilecek birisi varmıdır? manisada olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4535 -- 11 Şubat 2016; 12:23:13 >
  • arkadaşımın aracında boya-hata yoktu. 2009 model benzinli manuel c4. 2012 eylülde aldı, 2013 kasımda sattı. üretimden kalkmış aracın, 2. el ilanı bile yok doğru dürüst. 52'ye astra, auris, coralla veriyorlar sıfır. geçtiğimiz aralıkta 50'ye veriyorlardı. sen kalkmış 2013 model benzinli manuel c4 55-56 eder diyorsun. şimdi de 47.500 lafı atmışsın ortaya, ilan linki yollarmısın diyorum, hiçbirşey yollamıyorsun. otomobil genel konusunda cebrail diye birisi var, anlıyor bu işlerden bir ona sorsana kaç edermiş senin araba. söylediklerin tutarsız. önce alırken satışı düşünürüm diyorsun, şimdi çile çektirir diyorsun. ne dediğin belirsiz. ikinizinde derdi belli bana göre. arabanızla olan mutsuzluğunuzu bastırmaya çalışıyorsunuz burada. ama yeter artık, forumu daha fazla kirletmeyin. gidin bayiye test edin, görüşlerinizi paylaşın, kıyaslayın ama desteksiz, olur olmaz atmayın burda. neymiş 260 gidiyormuş 1.6 hitler motor golf 5. kapı gergisiymiş, sıfır kokusuymuş. servisin 40 verdiği araba 55-56 edermiş. böyle devam edersen, nasıl yapıldığını bilmiyorum ama öğrenip şikayet edeceğim.




  • Trollere prim vermeyelim , konu madem golf golften devam:

    Golf Quality test(ic mekan)

    https://youtu.be/tCFj7yxvkWY

    El freni arizasi(Belki birgun birinizde cikar)

    https://youtu.be/zHLLH3DAr2I

    Gti kalitesi(mk7 ile karsilastirma)

    https://youtu.be/zV5HA8WeyJI




  • 5 sene önce bayiye gitmistim zaten içini gördümde torpido gözünde kadife kaplamayı hatırlamıyorum ondan sormuştum neden kızıyorsun ki sürüşü illa ki güzeldir ona birşey demedim ki ben zaten satış temsilcileri ilgilenmeyince bende alt kattaki Porche araclara bakmistim hatta foto bile çektirmistim o gün
  • arkadaşlar bişey daha sorayım sizlere, edirne mercandan almıştım aracımı ?.. telefonla görüşüp fiyat aldım ve satın almak için bayiye gittim. tabiki iyice inceledim ama bu aracn teşhir olup olmadığını nereden anlayabilirdim. veya yurda ne zaman girmiş, bayide ne kadar beklemiş onu görebiliyormuyduk ?..
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    golf forumunda golfle ilgili şeyler paylaşman gerektiğini söylüyorum ve herkes de bunu söylüyor. soru sormana niye kızayım, ama aracı daha doğru dürüst incelemediğin ortaya çıkıyor sorduğun sorudan. bak şimdide 5 sene önce henüz üretilmeyen golf 7'yi incelemeye gittiğini söylemişsin. kadife kaplamayı ondan hatırlayamamışındır. sürüşü illaki güzeldir diye birşey yok. sür, sende görüşlerini paylaş, herkes faydalansın. belki sen daha farklı bakış açısıyla yaklaşacaksın, bende yeni birşey farkedeceğim. buraya bu kadar yazdığına göre test edecek zamanında vardır muhakkak. mesela bende en kısa zamanda insignia, astra k ve focus dizel otomatik test etmeyi planlıyorum ama opel haftaiçi saat 16.00ya kadar test sürüşü yapabiliyormuş gaziemir bayisi. epey bi araba test ettim de bu kadar sınırlı imkan sunan marka görmemiştim. bu araçları test edenler varsa kıyaslama yaparsa, test sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini yazarsa güzel olur.




  • gokayozyer G kullanıcısına yanıt
    sorunuzun cevabını bilmiyorum ama bana kalırsa öğrenip de kendinize dert edecek birşey aramayın. olur ya çok beklemiş ve teşhir ürünü çıkar arabanız, durduk yere hayıflanırsınız. araba temizse, bir yerine çiziği göçüğü yoksa keyifli binin, gerisini önemsemeyin bence.
  • gokayozyer G kullanıcısına yanıt
    Ruhsatta yazan ilk tescil tarihi,olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 20302031203220332034
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.