Şimdi Ara

Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İlk Öncelikle Merhaba,
    ilk başta neden 97 model ve piyasası olmayan bir araba yönelik işlemler yaptın gibisinden sorular olacaktır,
    Ventolar gerçekten ülkemizde kıymeti az bilinen araçlar listesinde, Parça v.s sıkıntısı en başta sebep olarak gözükebilir ama Maliyet/Fayda oranına baktığınızda kesinlikle tercih edilecek bir araç ayrıca artık parça sıkıntısını da kesinlikle yaşanmıyor, İlk Öncelikle motoru ve motorun çeşitlerinden bahsetmek gerekirse 1.6,1.8,1.9 TD ve TDi,2.0,2.8 VR6 ve 2.9 VR6 olmak üzere 6 çeşit motor tipi kullanılmış bi araç istersen asi istersen aile otomobili. Ülkemizde Golf 3 jenerasyonun sedan halini düşünürsek ve Golf3'lerde 2.0 GTİ'lerin efsane oluşunun yanında Amerika ve Avrupa'da halen kasa olarak tutulan bir araç nedenine gelecek olursak tabiki de vr6 motorları. Stock haliyle bu motorlardan yüksek performans alınmasının yanında dayanıklılığı,seriliği, deyim yerindeyse ateş etmesi bu araçların halen yurt dışında popülerliğini korumaktadır. Benim Aracım 1.9 TD, Ventoların yol tutuşu,motorların seriliği (1.8 Motor jenerasyonu hakkında bunu söyleyemem.) sağlamlığı vede ön önemlisi yakıtı da az yakması albeniliğini artırmakta. Bu Benim İlk Projem Olarak Aracım Üzerinde Biraz Değişikliklerde Bulundum.
    Sizinde Önerilerinizi,Fikirlerinizi veya Uygun Olmayan İşlemleri benimle paylaşmanızı isterim.

    Araçta Yapılanlar
    -Arka Lastiklere Kamber Açısı
    -BBS RS Gold Jantlar
    -Amerikan Park Modülü ve Xenon Far
    -Çift Çıkışlı Egsoz Ucu
    -Cam Filmi
    -Far içi Siyah Boyama (Sağ far henüz boyanmadı )
    -Tampon Lipi (Gti Orjinal Lip ile Değişim yapacağım)
    -Üzerindeki Stickerlar
    -Blow Off İptali
    -Pionner Ses Sistemi

    Araçta Yapacaklarım
    -İlk Öncelikle Araç 1.9 TD yani İntercooler sistemi yok İntercooler takılacak Tdi ve TD aynı stock motor olduğu için intercooler takmak mümkün motorda yeri hazır şekilde.
    -Yurt dışından Garrett GT40 Turbo getirtmeyi planlıyorum onun yanında - AFN Dizel Pompa vede İntercooler işlemi ile 130 - 140 Bg gibi bir güç alabilirim motordan tabi ondan önce benim için önemli olan tork ortalama 280 tork alabilirsem süper olacak .
    -Blow-Off tekrar kurulumu
    -Kristal Sinyal Takımı (Siparişi Hazırlanıyor.)
    -Golf 5 Vites Topuzu ile Körüğü (Çin'den siparişini verdim yollarını gözlüyorum )
    -3.5 Cm'lik Spor yay (Şahsi fikrim Avrupa ve Amerika'daki basık olmayan vento yok vede ayrı bir görünüme bürünüyor araç.)
    -Germany Style oluşturmak için Tavana Sepet bagaj içine de küçük altın sarısı renginde varil yanına eski bavul-çanta vede birde eski radio.
    -Panoramik Tavan Folyosu

    Evet arkadaşlar yaptıklarım ve yapacaklarım bunlar fikir ve önerilerinizi bekliyorum .

     Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerkavaMK4 -- 8 Temmuz 2015; 1:22:16 >







  • olmamış ,Jantlar ,Yazılar .Façalı şahın gibi .
  • Önü eski maseratiler gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MerkavaMK4 kullanıcısına yanıt
    Hocam araç güzel.Elinize sağlık.Ortada bir emek var.Kazasız belasız sürüşler.Hızlı ve öfkelideki kasadan sanırım bu jetta.
  • İlk iki madde de yalan olmuşsun,jant-lastik boyut olarak ufak kalmış.

    Minimum 225 taban lastik ve minimum 17" jant kullanman lazım. 3.5 mm eibach yayları koyduktan sonra kamber açısını ayarlıyacaktın. En son yapılacak işi hemen yapmışsın,yay takmadan.

    Araç ya fotoğraflardan dolayı yada renk'den dolayı boya pastel duruyor,güzel bir şekilde boya koruma yapılmalı. Tampon ve kapı plastik aksamı mat siyah boyatılmalı veya yıkamadan sonra mat parlatıcı kullanılmalı.

    Xenon farlar iptal edilmeli,gıcıklığımdan değil araca hiç yakışmamış zaten german style tarzında pek tercih edilen birşey değil.

    American park yaptığın yerlerdeki lambaların hepsini turuncu renk'e boyarsan bütünlük sağlar hoş olur.

    Ön cam açısından dolayı belki tavan folyosu hoş durmabilir,göreceli bir konu.

    Arka farları komple 1 numara siyah flimle kaplarsan güzel durur.

    Şimdilik bu kadar,araç hakkında baya bilgilisin zaten herşey bir anda olmaz hem parça tedariği zaman alıyor hemde bütçe meselesi. Kazasız sürüşler dilerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buyur eski aracim orjinal bbs oyle replikalarla olmaz bu is bi tane orjinal al keyfine bak.Cemberlere guzel bi polisaj tamam suanda jetta mk2 var onunda resimlerini ekliyim
     Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki jant 7.5 ofset arkalari cekmedim arkalar 9.5 ofset bi pasta cila yapip konusunu acarim yakinda
     Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerin için ilk önce teşekkürler. Jant-Lastik konusuna gelince bilerek küçük ebatlı jant ve lastik seçimi yaptım. ortalama 14-15 jant 17-18 janta göre daha çok performans-dönme çapı-ekonomik sarfiyat gibi avantajlara sahip ayrıca 225 taban lastik takmakta sadece görüntü açısından göz zevki sunuyor çünkü kamber açısından ötürü lastik içten yemeye başladığı için daha kısa ömürlü oluyor bu sebeplerden dolayı bu yola başvurdum. bütün işlemler bittiğinde boya-koruma cepten duruyor onu yazmamıştım mat parlatıcı aldım kullanmaya başladım aynı şekilde jant parlatıcıda var gerçekten harika gösteriyor kullandıktna sonra. Xenon olayı araçta far rölesi bulunmadığından gittiğimde elim boş dönmeyim diye taktırdım çünkü baya baya eskileri aydınlatmıyordu sokak lambalarının ışığında gidiyordum ya 4300 k xenon yada far rölesi yaptıracam. Tavan cam folyosunuda görüntü açısının yanında tavana yapılacak olan bagajın altına yaptırmak istediğimden normalde açık renkli araçlarda on numara uyum sağlıyor.
    Kristal sinyal takımı gibi aslında kristal stopta olabilir onu en son yapacağım işleme koyarım
    harici olarak bu parçaları söylediğin gibi tedariki hem zaman alıyor hemde bütçeme göre iş yapmaya çalışıyorum. aynı dileklerimle sizede kazasız sürüşler dilerim
     Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerkavaMK4 -- 9 Temmuz 2015; 11:57:31 >




  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Jant konusunda orjinal seçim konusunda haklısın hocam, ama ofset olayına ben pek gelemiyorum aile içinde kullanıldığı için, ayrıca aracınız on numara maşallah Aracın konusunu açmanızı bekliyorum yaptığınız işlemlerle
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Güzel dilekleriniz için teşekkürler Hocam sizede kazasız belasız sürüşler dilerim. aynen o kasa jettadan yalnız oo 2.9 VR6 motora sahip forumlarında hala takip ediyorum yaşıyor o araba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerkavaMK4 -- 9 Temmuz 2015; 14:17:11 >
  • MerkavaMK4 kullanıcısına yanıt
    Ah hocam ne varsa yurt dışında var.Her imkan var.Ülkemizde hayal bu araç ve motorları görmek. Bitmiş halini merakla bekliyorum.
  • Güzelim araba ne hale gelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu haliyle görsel olarak pek iç açıcı değil bana göre, ilk resimdeki yabancı plakalı, eskitilmiş görüntü katılan araç cok güzel olmuş yanlız.
  • derken güzel kardeşim ?
  • MerkavaMK4 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz vardır ama abartı olmamış mı ? Vento sevdiğim bir arabadır. Bu arada kazasız belasız yolculuklar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba çok hoş gözüküyor bir de tadında basarsanız on numara olur
  • güzel kardeşim düşünce ve fikirlerine başvurmasam bu konuyu açmazdım zaten abartı olmamış mı diyorsun ya misal bu abartı olan işlem ve işlemler nelerdir onu belirtmeni istiyorum sadece Ventonun yeri bende birbaşka



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerkavaMK4 -- 11 Temmuz 2015; 13:58:56 >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    inşallah yurt dışından getirme imkanım olursa coilover taktırmayı düşünüyorum. zaten Modifikasyon işlemi görüpte yere basılmayan Vento yok bi bendeki kaldı herhalde
     Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li. Vw Vento (Jetta mk3) Modifiye SS'li.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MerkavaMK4

    güzel kardeşim düşünce ve fikirlerine başvurmasam bu konuyu açmazdım zaten abartı olmamış mı diyorsun ya misal bu abartı olan işlem ve işlemler nelerdir onu belirtmeni istiyorum sadece Ventonun yeri bende birbaşka

    Hocam Vento'nun yeri bir başkadır demek de oldukça haklısın.

    Önerilerim şöyle:
    - Karlık olarak GTI yerine VR6 için olanı takmanı öneririm daha çok yakışıyor.
    - Ön Panjuru mat siyaha boyayabilirsin.
    - Ofsetli jant yerine de düz ve 15 inch jant takarsan daha güzel olur.(Vento için konfor ve görüntü için ideal ölçü 15inch) (jantta da replikayı hiç tavsiye etmem)

    Onun dışında vento piyasası olmamasına rağmen fiyatları oldukça yüksek.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.