Şimdi Ara

Warrior ve Paladin, Tank -Dps Valor/Token item

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir konu hakkında karar vermek istiyorum. Bu tabii ki benim kararımdır, sizden sadece kendi fikirlerinizi söylemenizi rica edeceğim.
    Üç karakterimle aynı anda oynayacağım, tek karakterle oynamak bir yerden sonra bana sıkıcı geldiğinden böyle bir yol izliyorum.
    Her karakterimin bir main bir off spec'i olcak, ve main spec olarak bir tank bir healer ve bir dps'im olmasını istiyorum. Daha çok dungeon ve raid finder üzerinde yoğunlaşacağım. belki bir kaç pug raide de gidebilirim. Şimdilik böyle düşünüyorum.

    Main Spec'ten kastım, Valor puanlarımı ve ilk çıkan tokenlarımı alacağım spec. Valor puanı limitli olduğundan ve raid finderda da token almak için şans gerektiğinden bunları kullanırken öncelik verdiğim spec main olcak.

    Bir Priest'im var (Lainea)
    Main Spec Discipline olcak, off Spec Shadow, yeni kasmaya başladım bu karakteri o yüzden proflar zayıf, omuz enchantı için de therazane kascam.

    Bir Warrior'um var (Faelha)
    Şu an üzerimde dps gearım var, yeni toparladığım için enchant ve gemleri yok, kusura bakmayın. reforge da istiyor.

    Bir de Paladin'im var (Alhara
    Şu an üzerimde heal gearım var, ama off spec heal düşünüyorum. Priest ile healer oynamayı tercih ediyorum.

    Paladin'in dps gear'ı iyi değil, Tank gearı Warriordan birazcık daha düşük.

    Sorum sizce Warriorla mı tank oynayayım, paladinle mi? Size hangi tank daha keyifli gelir, ve ya öbürünün dps olcağını düşünürsek hangi dps?
    Bana kalsa ben ikisini de Warriorla yapcam da olmuyor işte :) Tank olarak Warriorla kendimi çok daha güvende ve hareketli hissediyorum, dps olarak çok daha değişik hareketler var (Bladestorm!!!!!). Paladinde ise Retri, çok takip isteyen ama cdleri açınca çok güzel dmg yapan bir spec. Tank olaraksa nispeten daha basit olan, fakat esas gücünü lay on hands ve hand büyülerini kullanmaktan alan bir spec. Bilemedim yani, öyle düşüncelerimi paylaşayım dedim :)







  • Pala tankım var ama nefret ediyorum..Nefret etmemim sebebide warrior kasmış olmam :D Warriorun tankını oynamış adam Pala oynamaz oynayamaz.. Dötünü kaldırmaktan aciz Paladin mi yoksa fight içinde healerına intervene atıp /kiss çeken warrior mu dersen kesinlikle warrior derim..Mobilite muhteşem oyuna eğlence katan bir tank warrior.. Sağlamlık açısından bakarsan tabi ki pala daha sağlamdır az da olsa ama oyunda artık o küçük farklar pekde bişey ifade etmiyor.. Eğlenceli mi değil mi bence orası çok daha önemli.. Gerçi Warriorumu arms kullanıyorum Pala tankım var die ama tankıda guildden bişeye lzm deilse kullanmıyorum.. Priye gelince en iyi seçimi yapmışsın bence.. Benim mainimde disc/shadow.. Ve gnome olmanın avantajı var tabi :D Tipi bile ayrı bir eğlence.. Artık şu iyidir bu iyidir devri kapandı.. Tipi güzel olanı seçeceksin :)
  • warrior hakkaten dediğin gibi. bir de bossların büyülerini suratlarına spell reflectle yapıştırmak da çok keyifli :D
    Ayrıca Taunt sadece warriorda var, yok reckoning miş, yok dark command miş yok growlmuş bunlar ne be????
    Bildiğin basıyon küfrü elemana, dellendiriyon :D
  • madem tank olarak warrior daha çok seviyorsun. prot ms, fury os oyna. mis gibi takıl.

    bana da warrior tank daha karizma geliyor, ama agro sorunu yaşadığım için warrior kasamadım sıkıldım hep :D pala öyle değil ama, bi yandan çay içip tank olabiliyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.