Şimdi Ara

WEB Sitenize Reklam Oyun Satarak Para Kazan (Komisyon Ortaklık)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [COLOR="red"]ALAWAR’S ORTAKLIK PROGRAMI[/COLOR]

    Arkadaşlar uzun zamandır böyle bir ortaklık programı aramaktaydım ve sonunda aradığım ortaklık programını buldum. Site satış ortaklığına dayalı bir komisyon ortaklığıdır. Sitenizde Oyun satışı için ayrılmış boş bir sayfanın olması yeterli. Firma hazır XML ve Java scriptlerle oyun satış içeriğini oluşturmaktadır.Sitenize gelen kullanıcıların indirdiği oyunlar ID numaranızla takip edilmekte ve 30 Dk lık demonun ardından kullanıcıların oyun satın almalarının sonunda size komisyon ödenmektedir.Firma Hakkında bilgiler ve SSS sitesinde şöyle verilmektedir;

    ÖRNEK SATIŞ SİTEM : http://alawarsgame.blogspot.com/




    [COLOR="red"]Çok basit[/COLOR]
    Sitende yeni bir oyun sayfası veya oyun bölümü açın, ardından kontrol panelinizde bulunan kodu buraya kopyalayın. Gerisini bizim otomatik çalışan sistemimiz halledecektir! Artık sitenizden para kazanmaya hazırsınız!





    [COLOR="red"]BEDAVA[/COLOR]
    Programa katılmak, oyun içeriğini ve programları kullanmak tamamen BEDAVA.




    [COLOR="red"]Kazançlı[/COLOR]
    Oyunlarımızı sitenizde yayınlayarak sitenizin trafiğinden ekstra bir gelir eldecek ve sitenize yeni ziyaretçiler çekeceksiniz.




    [COLOR="red"]Basit[/COLOR]
    Alawar ortaklık Programı, katılımcıların oyun kataloğumuzu (veya bir kısmını) kendi sitelerine entegre edebilmelerine olanak sağlamaktadır. Kataloğumuz küçük sitelerden, büyük trafikli portallara kadar her türlü siteye kolaylıkla eklenebilir. Sayfaların dizayn ve renkeleri sitenizin genel dizaynına göre değiştirilip uyarlanabilir. Eklenen oyun sayfası otomatik olarak güncellenmekte ve ziyaretçilerinizin tercihleri doğrultusunda otomatik olarak değişmektedir.






    Ulaşılabilir
    İçeriğin optimizasyonu ve dağıtımı sizin için hiçbir finansal yatırım gereketirmemektedir. Tek yapmanız gereken kayıt olmak ve onlarca Türkçe oyunu sitenize ekleyerek bundan gelir elde etmeye başlamak. Oyunlarımız tüm ülkelerde populer, oynanması kolay, grafikleri canlı ve sürükleyici oyunlardır. Oyun kataloğumuzu sürekli güncellediğimiz için ziyaretçileriniz yeni oyunları görebilmek için tekrar tekrar sitenize geri döneceklerdir.




    [COLOR="red"]
    Kazançlı[/COLOR]
    Küçük oyunlar ile efektif bir şekilde sitenizin trafiğinden gelir elde edebilirsiniz.



    [COLOR="Red"]Firma hakkında[/COLOR]

    1999 yılında kurulan firma, küçük oyunların gelişmi, dağıtımı ve yayınlanması konusunda uzmanlaşmıştır. Kataloğumuzda bulunan, tüm dünyada populer 250'den fazla oyun, bizi dünyanın önde gelen küçük oyun yayıncılarından biri yapmıştır.

    Oyunların geliştirilmesini sahip olduğumuz 6 oyun stüdyosunda yapmaktayız. Alawar DreamDale, Alawar Five-BN, Alawar Friday’s Games, Alawar Melesta and Alawar Stargaze, Alawar Sounthpoint. Aynı zamanda 30'da fazla bağımısız oyun geliştirmeninden aldığımız oyunlarıda yayınlamaktayız. Bağımsız geliştirmenlerle kurduğumuz uzun soluklu partnerlikler kataloğumuzun zenginleşmesine ve oyuncularımıza yüksek kalitede oyunlar sunmamıza olanak sağlamıştır.

    Kataloğumuzda tuğla kırmaca oyunları(Magic Ball ve Hyperballoid), eğlenceli aracade oyunları (Çılgın Tarla), macera oyunları (Natalie Brooks: Kayıp Krallığın Hazinesi), zaman yönetimi oyunları (Pet Shop Craze, Fashion Craze ve Beach Party Craze), üçünü eşleştir oyunları (Montezuma'nın Hazineleri ve Enchanting Islands) ve gizli obje oyunları (Sihir Ansiklopedisi: Başlangıç Hikayesi ve Gizemli Adanın Hazineleri) gibi herkesin severek oynayacağı farklı türde oyunlar bulunmaktadır.

    Alawar Doğu Avrupa pazarında 2004 yılında faaliyet göstermeye başladı ve bu bölgede küçük oyunlar endüstrisinde faaliyet gösteren ilk firma oldu. Bugün Doğu Avrupa'da en zengin oyun kataloğuna sahip olan Alawar bu pazarda lider konumda bulunmakdatır. Oyunlarımızın dünya çapındaki popülaritesi uluslararası olarak yürüttüğümüz, site sahiplerinin kendi sitelerinde küçük oyunlar bölümü açarak gelir elde etmelerine olanak sağlayan ortaklık programımız sayesinde olmuştur.

    Kataloğumuzda bulunan küçük oyunlar mail.ru, Rambler-Games gibi büyük Rus portallarında ve aynı zamanda farklı ülkelerde bulunan binlerce portalda oyunculara sunulmaktadır. Ortaklık programımız düzenli içerik güncellemesi yaparak, sitenizinin trafiğinin ve ziyaretçi kalitenizin artmasına olanak sağlamaktadır.

    [COLOR="red"]1.. Ortaklık programına ilişkin idari sorular.[/COLOR]
    - Kim bir ortaklık programı üyesi olabilir?
    Herhangi bir Web sitesi veya portalı Alawar Ortaklık Programı üyesi olabilir.

    - Bağlı siteler için ne gereksinimleri vardır?
    Biz sitenin içeriğinin dışında herhangi bir sınırlama yasayı ihlal edemez getirmez.

    - Ben ortaklık programına katılmak için Anahtar Kelimeler: Alawar ile bir anlaşma imzalamak gerekir mi?
    Hayır.

    - Ben Anahtar Kelimeler: Alawar ile çalışan durdurmak istiyorsanız, ben onları bilgilendirmek gerekiyor?
    Eğer zorunda değilsiniz, ancak biz bunu tercih ederim. Dükkandan fazla altı ay için etkin değilse, otomatik olarak hesabınızı iptal edeceğiz.

    - Ben Alawar Ortaklık Programına ek olarak diğer ortaklık programlarına katılabilir miyim?
    Evet.

    - Hangi ortaklık programı teknoloji sitem için en iyisidir?
    JavaScript veya XML: iki teknolojilerinden birini seçebilirsiniz.

    [COLOR="red"]2. Mali sorular. [/COLOR]
    - Ne kadar kazanacağım?
    Bizim bağlı olduklarını nasıl aktif bağlı olarak, ayda 5 $ $ 5.000 kazanın. Kişisel yöneticisi yüzdeleri hakkında ek sorular sorabilir.

    - Asgari ödeme toplamı nedir?
    Size ödeme önce satış en az 200 $ kazanmak gerekir.

    - Ne kadar sıklıkla telafi edilecektir?
    Toplam miktarı fazla 200 $ olduğunda Biz fazla ayda bir kez bizim bağlı ödeme.

    - Ben oyun satış ve gerçek zamanlı olarak kazandığınız para miktarını izlemek mümkün olacak mı?
    Biz indirilen ve satın alınan oyunlar her 30 dakikada numaranızı güncelleyin. (Small gecikmeler mümkündür.)

    - Nasıl tazminat alabilir?
    Ödeme sorunları için, sitede destek formu aracılığıyla veya teknik desteğe başvurun

    [COLOR="red"]3. Teknik sorular.[/COLOR]
    - Bağlı bir dükkandan kaç oyun sunacak?
    Online oyunların sayısı 40 tepesinde iken 2010 yılının ilk çeyreği itibariyle, sitede indirilebilir oyunların sayısı 350 aştı. Biz sürekli katalog yeni oyunlar eklemek.

    ORTAKLIK PROGRAMINA KAYIT

    Konu http://oyunortaklik.blogspot.com/ dan alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikart -- 25 Şubat 2014; 14:24:46 >







  • 5000 dolar kazandıran sistemin kendi alan adı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz sistemlerde genelde her zaman kasa kazanır yada kasanın başındaki.
  • TaLeBee kullanıcısına yanıt
    o blogger sitesler benim sitelerim örnek olarak verdim. Satış yapan site http://www.alawar.com/ Site web sayfanızda yayınlamak için size site içeriğini sürekli güncel tutan javascripts kod veya hazır Xml şablon veriyor sizde sitenize entegre ediyorsunuz.
    kasanın başında kazanan da size komisyon veriyor bütün satılan dijital ürünlerde olduğu gibi en basitinden örnek verecek olursak IDM yi bilmeyen yoktur heraldehttp://www.internetdownloadmanager.com/affiliate.html ortaklık programını inceleyebilirsiniz %20 komisyon vermekte ve free kullanıcı sevklerinden de belli bir ücret ödemektedir. Bunun dışında çokça isminden bahsettiren http://Clickbank.com sitesinin marketplace kısmındaki satıştaki ürünlerin satışı sonrasında satıcıya verilen komisyon miktarları belirtilmektedir. Dijital ürünlerin satış komisyonlarının yüksek olduğunu göreceksiniz. Çünkü Dijital ürünlerin maliyetleri ve satışları azdır, ürün satışını artırmak için teşvik amaclı yayıncılara komisyonları yüksek tutmaktadırlar.
    İncelemenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikart -- 25 Şubat 2014; 14:19:48 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.