Şimdi Ara

WhatsApp ve Telegram sosyal medyada kavgaya tutuştu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ABD vs Rusya


    bu çağda data toplamak çok önemli her ikisi de dataları topluyor, telegram babasının hayrına sunucu açıp mesajlaşmanızı sağlamıyorr, vk gibi Rusya desteklidir.


    ben size izlenemez program alın kullanın desem kaç kişi inanır? telegram deyince neden inanıyorsunuz?


    konuda arkadaş bu ikisi yerine tor browser önermiş ama kimin geliştirdiğinden haberi yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 17 Mayıs 2021; 23:15:7 >
  • Adamlar zaten telefonlari dinliyor gizlilikmis gizlilikmi kaldi konusutuklarimiz her on saniye sonrasinda karsimiza cikiyor  

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    rica ederim çok faydalı paylaştığınız tablolar teşekkür ederim.


    gizlim saklım yok. esas sıkıntım sürekli interneti kullanması pilini azaltması telefonun aklını karıştırması programının düzgün çalışmamasına sebep olması sürekli bir güncelleme vs benim watsaptan şikayetim bunlardı.


    facebook 2007de ingilizce iken kullanmaya başladım ancak son 2 telefonuma yüklemedim bile. rehberi maymun gibi yaptı bir ara güya senkronize yapacak. sürekli telefonu meşgul ediyor şarjı yiyor internetimi kullanıp yavaşlatıyor. ben faceden kurtuldum derken watsap alıp face e verecek iyice telefonlar mahvolacak. ondan vaazgeçtim.


    bip seçmemin sebebi ise çoğunluğun kullanması bu programlarda 1. etken. telegramı signali babaya dedeye amcaya anlatamam. ama bip diyince tv de reklamı var devlet geçiyor vs. yani iş güç koşturan biri signal ile telegramla uğraşamaz. eskiden mirc vardı, sonra messenger vs kullanıldı, skype viber derken watsap hepsini bir arada yapınca ve ""konum gönderme"" özelliği sayesinde herkes watsapa geçti. şimdi hepsi bunları yapıyor. ve sohbetleri medyayıda bipe aktarabiliyorsun. öyle olunca watsaptan benim için bir farkı kalmıyor. çok telefonu yavaşlatır bozarsa o zaman signali telegramı denerim. ancak kullanıcı sayısı önemli.


    signal telegram bu gün iyi gibi görünebilir ileride onlarda abd kökenli olduğu için onlarda cozutur emin ol. ilk başta pamuk şeker gibiler güç elde edene kadar. o yüzden signal telegram güvenim sıfır. hatta elon musk gibi bir arka planda yönetilen vitrin yüzü, signal dediği için signal eksilerde benim gözümde.


    bip artık dönülmez bir yola girdi. bundan sonra geri gitmez. çoğu kişi yükledi. tek eksiği widget göremedim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: AzuLA

    En tehlikelisi o uygulama 😂 direk hukumetin masasinda yazismalar

    kötü bir devlet/hükümet olması hiç olmamasından iyidir. ırakta saddam kötü kürtleri öldürüyor dediler, şimdi abd var daha fazla kürt ölüyor. hani saddam kötüydü? yani bipe kötü diyip signale telegrama gitmek gibi birşey buda. trump a da kötü dediler, trump dediki abd tarihinde "yeni savaş" çıkarmayan çok az başkandan biri oldum dedi (ki gelince ordu harcamasını 600den 720-780milyar dolara çıkardı. ama savaş çıkarmadı) ve trump vergi indirimi yapan tek başkan oldu. ama trump kötü... teknosada personel hırsızlık yapıyor, sabancı teknosayı mı kapatıyor. %2-3 personel hırsızlığı diye gider hesaplıyor sattığı ürünlerin üstüne ekliyor diye biliyorum. devlet hükümette ne olursa olsun bizim malımız. tükkan bizim tükan yani. sen bizim tükanda sıkıntı var diye git aynı malı karşı tükandan al. yani watsaptan vazgeçecem, ne için, bip varken telegram signale geçmek için.... :S


    hükümet bir hata yapsın yada suç işlesin eleştirelim ama ortaya bir ürün koymuş. bip. iş yapan hata yapar. hiç hata yapmıyorsan hiç iş yapmıyorsun demektir. bip te hata olabilir. neden olmasın. ortaya bir ürün konmuş, çalışıyormu evet işliyor mu evet o zaman buna karşı olmak iş yapmaya karşı olmak gibi birşey. aryıca bugünkü teknoloji ile ben bile senin telefonundaki herşeyi kayıt edebilirim. gir internete bak telefon takip programı fiyatı diye. aylık üyelik şeklinde tarfiler var. yani bu sebep bipi kötülemeye bahane olamaz. algı yapıyorlar internette insanları gıcık edip bir yöne doğru kaymasını sağlıyorlar bunu yememek gerek. ha bip işini görmüyorsa onu eleştirelim. mesela widget eksik. widget olmalı. göremedim ben.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 18 Mayıs 2021; 10:53:5 >




  • Bloody Roar B kullanıcısına yanıt

    Evet doğru.

  • Derler ayni şeyin laciverti diye işin garibi bir kısım ölümüne telegram savunup duruyor telegram para verse bu kadar reklamını yapamaz yada belki çalışan elemanları var burda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp tam çingene çıktı ha  

  • telegram alışkanlık yapıyor, whatsapp sadece mecburiyetten

  • mark zuckerbergin uygulamalarına rakip gelmesi çok iyi olmuş.2 sene önce facebook insanlardan kayıt olurken kimlik istiyordu.kimliğin yoksa fatura veya sürücü belgeside olur diyordu.sanki devlet dairesine kayıt yaptırıyoruz.gönül ister ki facebook da tarihe karışsın.

  • bırakalım birbirlerini yesinler

  • Kim inanıyor WhatsApp 'ın verilerimizi görmediğine? Hatta kaydetmediğine?


    Var mı bir kişi? WP uçtan uca şifreliyor ve WP dahil kimse görmüyor diyebilir mi?


    Sizin sildiğiniz mesajlar dahil silmiyorlardır. Hepsinin yedeğini alıyorlardır emin olur.


    Yazıpta, göndermeden geri sildiğiniz mesajları bile yedek almışlardır eminim. Kanıtlayamam ama eminim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaC5

    Whatsapp her türlü telegram dan daha güvenli

    Nasıl anladın guvenlı oldugu Amerıkan NSA bu şirketler vasıtasıyla Dunyanın kısısel vergılerıı topluyrolar. Ornek Apple İcloud hesaplarına kımsenın gıremeycegını acıklamıştı Amerıkan NSA ajanı Bız ıstedıgımz bılgıyı alıyoruz demıstı Bu şirketler once bak bız bılgılerınızı saklıyruz edıyoruz dıye ılk once guven vermeye çalışırlar Sonrası

  • Arkadaşlar whatsapp ile ilgili bir sorum var Yardım ederseniz sevinirim

    Whatsapp Durumumu görüntüleyenleri diğer kişilerim görebiliyor mu ? Kaç tane ve Kimler benim durumumu görüntülemiş diye ? Yoksa sadece ben mi görebiliyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 18 Mayıs 2021; 21:32:57 >
  • Gamermn kullanıcısına yanıt
    Sadece sen ve vatşap.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu konu amma reklam oldu he siyasiler yüzünden alt tarafı mesajlaşma uygulamaları bunlar hepsi aynı verileri alıyor para kazanmak için verilerinizi satıyolar yoksa nasıl para kazanacak wp paralı olsa verileri satmasa kim kullanır çok abarttınız kıçınızı oranızı buranızı atmayın bişe olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azizfikri

    Sadece sen ve vatşap.

    Hocam peki aynı soruyu instagramdaki hikaye için sorsam sadece ben mi görebiliyorum görüntüleyenleri ?

  •  

  • Kullanmayı bilmiyorsan uygulamanın suçu yok. Telegram 100000 kat daha ii


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.