Şimdi Ara

Wifi sinyal güçlendirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar. Odam ile modemin arasında 5-8 metre var. Telefondan wifi'ye bağlandığımda online mobil oyunlarda kopma oluyor ve beni oyundan atıyor. Ayrıca telefondan film izlediğim zamanlar yine donuyor. Bilgisayara kablo ile bağlanıyorum. Sizden ricam bana wifi sinyal güçlendirici önerebilir misiniz? Kablo ile bağlamayacağım. Modeme Wifi ile bağlayacağım. Birkaç yerde araştırdım kendiliğinden alet wifi'yi 1 2 saniyeliğine kesip tekrar bağlıyormuş ve böyle olursa oyundan yine düşerim. Zaten böyle olursa aldığım aletin ne anlamı kalır, boş yere wifi'yi zayıflatmış ve para harcamış olurum diye düşünüyorum.

    İnternet olarak superonline kullanıyorum.

    Bütçe olarak 150-210 arası.

    Site olarak hepsiburada ve amazon tr'yi düşünüyorum

    Amazon tr'den hiç siparişim olmadı acaba iade işlemleri nasıldır? Bunu hakkında bilgi verir misiniz yani hepsiburada gibi kolay mıdır?Şimdiden teşekkür ederim.

    Bu arada router ve sinyal güçlendiricinin arasındaki fark nedir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakrk@hotmal.com -- 30 Aralık 2020; 21:37:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Eğer telefonundan kaynaklanıyorsa odana bir cihaz alman fayda saglamayabilir. Önce durumu analiz etmek gerek bence gidip modemin dibinde oyun oynamalısın orada da sorun yaşıyor musun. Sen oyun oynarken evdeki baska bir cihaz dosya indiriyorsa film izliyorsa interneti kullaniyorsa bundan dolayı da yapar. Bi dene bence önce. Kablosuz olarak ağı genişletmek yerine odana gelen ethernet kablosuna modeminden farklı kanala ayarlanmış bir access point bağlamak oradan lan portundan bir cıkıs alıp onu bilgisayara baglamak daha mantıklı olabilir. Her kablosuz genişletici kullandığında kablosuz olarak yapabilecegin veri alışveris hızı düser. Bu yüzden koblosuz olarak ağı genişletmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnoa -- 31 Aralık 2020; 3:23:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.