Şimdi Ara

Win 7 Formattan Sonra İnternete Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [B]Hayırlı Ramazanlar,öncelikle ben vista kullanıyordum fakat son zamanlarda sıkıntı yaşadım ve vista çöktü,kurtarma cd'si ile D'deki önemli dosyaları harici hardiskime atıp Win 7 format attım.Toshiba Satellite fn tuş,bt stack driverları gitmişti ama bulmam zor olmadı internetten tüm Toshiba Satellite driverlarını indirdim kurdum.

    Önce ağıma bağlandığımda " Tanımlanmayan Ağ " , " Internet erişimi yok " diyor ve ünlem işareti çıkıyordu.Sorun gider dediğimde " geçerli bir ağ yapılandırmasına sahip değil " diyordu.Neyseki 2-3 saat uğraş sonucu CMD'den işlemler olsun DNS ayarları olsun FN tuş kombinasyonu olsun bütün çözümleri denedim.Elinde sonunda şu Tanımlanmayan ağ internet erişimi sorunundan kurtuldum.

    Fakat Internet erişimi olduğu halde yine internete bağlanamıyorum.IP alma da bir sıkıntı var diye düşünüyorum fakat IP'yi zaten otomatik alıyor'a ayarlı. Cmd'den Ipconfig /release yaptığımda bu hatayı veriyor.Yardımcı olursanız çok memnun olurum,aksi takdirde servisine götürmeyi planlıyorum.

    Not : Ben Laptopta Masaüstü için kullandığım usb Realtek LAN'dan internete giriyorum.Bu arada girdiğim Ağ aynı laptop wlan'dan denediğim ağ.Yani Realtek'ten girebiliyorum laptopun kendi bluetooth'undan giremiyorum.[/B]








  • İşletim sistemi orijinal sürüm değil mi? Driverlarını bir de siz kurmayı deneyin.
  • Evet hocam orjinal sürüm fakat bu wlan olayı toshiba ile alakalı win 7 ile alakası yok sanırsam.satellite'nin kendi özelliği bu bluetooth vs. toshiba'nında kendi sitesinden driver 'ini arattım win 7'ye uygun 32 bit 'lisi var.Benimde win 7 64 bit.Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.