Şimdi Ara

Windows 11’in yüklendiği cihaz sayısı açıklandı: Büyük hüsran! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bana kalırsa Win7 den sonrasının alayı ÇÖP! Win 3.1 de temeli atılan WIN 95 ile oturtulan, 98,2000, xp, 7 ile geliştirilerek devam eden Windows mantığı win 8 ile çöp edildi. 10 ve 11 ile de iyice içine edilmiş durumda. Bir defa Windows dediğimiz şey başlat menüsü, denetim masası, dosya yöneticisi ve arka planda regedit üzerine inşa edilmiş bir yapı. Bunu 5 sürümdür yıkmaya çalışıyorlar ama beceremediler. Çünkü yaptıkları Windows'un kullanım mantığına aykırı. Büyük bir mallık ve iş bilmezlik hakim. Hatta o kadar çaresiz kalıyorlar ki ne kadar silmeye ve kullanım dışına itmeye çalışsalarda en son şeklini ve büyük geliştirmelerini Win Xp de almış Denetim Masasını neredeyse hiç bir gelişme olmadan Win11'e dahi koymak zorunda kaldılar. Bakın bu MS gibi bir dev için bile oturup incelenilmesi ve analiz edilmesi gereken vahim bir tablo! MS eski yazılımsal yeteneklerinden ve fonksiyonelitisinden çok uzakta. Koca bir dinazor izlenimi veren basirersiz ve beceriksizlerin yönettiği, liyaktasizler ordusu bir şirket gibi duruyor. Yaptığı tek şey OS'ların orasını burasını değiştirerek yeniden piyasaya sürmek. Win7 den itibaren yeni hiç bir şey yok. O Windows ruhuna ve mantığına uygun olan son Windows'du. Bir efsanenin sonu! Daha iyisi gelmedi. Bu kafayla da gelmesi imkansız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 19 Ekim 2023; 7:50:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu haberi kopyala yapıştır yapan editör haberin olsun haram para yiyorsun haber zaten Windowscentral a ait başlıkta Microsoftun beklentisini aştı diyor ve mantıklı şekilde nedenleri sıralıyor bizim editör ise kopyala yapıştır başlığı değiştir click bait yap haberin sadece ilk paragrafını kopyala yazık gerçekten bu ülkede bazı şeyler çok zor düzelir.

    https://www.windowscentral.com/software-apps/windows-11/exclusive-windows-11-is-active-on-almost-half-a-billion-devices-ahead-of-microsofts-expectations



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omnixius -- 19 Ekim 2023; 0:9:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • XP’den itibaren tüm Windows sürümlerini az çok kullandım. Hepsi de iyiydi buna 11 de dahil. Kararsız sistem görmedim. Ayrıca hüsran olduğunu düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Ekim 2023; 1:25:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt

    Çok basit ve kullanımı kolay bir denetim masasından, kullanımı daha zorlaştıran ve uğraştıran bir denetim masası var. Size kesinlikle katılıyorum.

  • bkaakco kullanıcısına yanıt

    Sorun yaşayanların çoğu pc kullanmayı biliyorum tarzı takılanlar gram bilgileri yok bilgi işlem uzmanı olarak görev almaktayım bu arada.

  • şu an windows10 kullanıyorum gayette menmunum üstelik gereksiz şeyleri kırpılmış en ufak gömülü bilgi çalan saçmalıkta yok. mantık şunu der :ms olarak windows yazılımında sistemi yavaşlatan ne varsa kırpıyorlarsa bazı şahıslar tarafından.ve millet yüklüyorsa hevesle oyun için veya daha hızlandığı için çer çöpsüz o zaman yavaşlatan gereksiz şeyleri neden entegre ediyorlar ms olarak insanların kulllanacağından çok fazla uygulamayı? full orginal sürümde bile çoğu insan kullanmıyor ve gereksiz zaman alıcı kafa karıştırıcı saçmalıklar sadece .ms halen anlayamamış insanlar sade hızlı kararlı sistem istiyor.hepsi bu ! windows 11 tam bir baş belası saç baş yoldurtur.asla yüklemem denedim notum :0 win.12 ninde farklı olacağını sanmam.

  • Windows 10 kullanırkende Windows 7 çok iyidi şöyle böyle. sonuc Windows 7 desteği kesildi. Windows 10 geçti herkes. Windows 10 desteği kesilince Windows 11 geçişler olacak sonra herkes windows 12 13 14 neyse kötülemeye başlayacaklar. Sonra Windows 11 daha performanslı söylenecektir.

    Ben Windows için 11 10 gibi muhabbet yapmayacağım işim gereği güncel windows 11 kullanıyorum. oyunda sorun yok. adobe programları sorun yok. para yok anlarım donanım alamıyorsun vb vb ryzen 3100 b450 anakart 16 gb ram çak windows 11 ile devam et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 20 Ekim 2023; 12:20:55 >
  • Eski sistemlere yüklenememesi win11i bitiren yegane sebeblerden birisi oldu.


    Vİsta ve Win8 içinde bu sayfadaki benzer yorumlar vardı. Bazıları çok sevdi bazıları hiç sevmedi. Ancak xp-win7 ve win10 sistemleri hep tutulan ve efsaneleşen sistemler olarak kaldı. Muhtemelen win12 ile bu kaotik süreci bitirecek MS

  • Bu mevzu hep olacak, bir önceki daha iyiydi kafası. Windows 12 çıksın Windows 11'i överler.

  • Hala Windows 10'dayım, memnunum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar 10'da sabit kaldı.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.