Şimdi Ara

, Windows açılışı gecikmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam, sistemime xpertvision hd2600 pro sonic kartını taktıktan sonra ve atinin en son çıkan 7.8 catalyst sürücüsünü yüklememe rağmen, windows ekranına geçerken 10-15 sn.lik bir kararma oluyor ve ardından hoşgeldiniz yazısı çıkıyor. bu normal midir, yaşayan var mıdır? ayrıca bazı oyunları dvd'den yüklemeye çalışırken, "match mistmatch" ve "files may be corrupted" gibi bir hata veriyor ve .cab dosyalarını açamıyor, diğer pc'lerde deneyince sorun yok, media'lar sağlam yani. önerisi olan varsa sevinirim.



  • bir microsoft yazılımı olan bootvis i denemeni öneririm aşagıdaki linkten faydalarına ve de programı indirecegin web sitesine baglanabilirsin...http://www.pcnet.com.tr/forum/windows-ipuclari/105084-bilgisayar-acilis-hizina-doping-ms-bootvis-kullanimi.html
  • Ayrıca Bios"dan No sata Bölümünü Disable Yapmış iseniz Bu kararma Normaldir.
  • windowsa format atıp yeniden yükledim, bu siyah ekranda bekleme bitti. fakat pc'ye bir şey kurmak istediğimde cab dosyaları bozuk uyarısı veriyor ve yükleme devam etmiyor. bu daha önce de farklı marka iki ram'i dual ddr çalıştırmak istediğimde olmuştu ve hiç bir şey yükleyemeyip aynı uyarıyı alıyordum, hatta bu yüzden cd yazıcıyı bile garantiden yenilemiştim bozuk diye. fakat bu sinir bozucu durum yine geldi, bir yede bir frekans tutmuyor ama bulamadım. ekran kartından şüphelenmiştim, söküp onboarda geri döndüm yine olmadı. acaba gerçekten optik mi bozuk?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.