Şimdi Ara

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
7
Favori
23.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Hocam ben epic edition olarak almıştım oradan verilen binek ejdarha ile uçuyordum. Bir kaç yere gittim gezdim daha sonra silvermoon'a döndüğümde uçmamaya başladı binek. Uçabiliyorsak 30. seviyeden sonra ne olmuş olabilir de tekrar kapandı acaba?

  • mtnei kullanıcısına yanıt

    Silvermoon da Riding Trainer var onu bul onda öğrenebileceğin bişi var mı bak onun dışında bir şey olmaması lazım.

  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Eversong Woods bölgesinde uçamazsınız. Tbc geldiğinden beridir o map uçuşa kapalı. Rework lazım o haritaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt

    Hocam bende o bölgede uçmaya çalışıyordum olmuyordu. Farklı bölgede uçunca anladım orada uçulamadığını.  Rework gelecek mi peki hocam haritaya?

  • mtnei kullanıcısına yanıt
    16 senedir bu şekilde. Şimdiye kadar yapmadılar, oyunun fişini çekecekleri zamana kadar bile oraya ellemeyeceklerini düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silvermoon dediğin orası mıydı benim akıl Server'a gitti tabi orada uçulmuyor


    bende "yarım kaldı hayallerim" cart curt deyince bende sandım oradan sonra artık diğer bölgelerde de uçamıyorum anladım.


    Oyunda her yerde her uçma yok.Her yerde Dragonriding yok hayallerin yarım kalmasın şimdiden söyleyelim.

  • arkadaşlar zygor uygulamasını nereden indirebilirim ücretsiz bir şekilde ilaçlı falan. ? bazı facebook sayfalarında 2 saatte 60 level olduğunu iddia edenler vardı. cidden görevleri düzgün yaparak mümkün mü bu ? biz amelelik mi yapıyoruz yani uğraşarak ?

  • Güncel sürümü buradan indirebilirsin.Ücretsiz.(Retail-Classic hepsi var.)


    Zygor Classic | Retail & Other Addons. (elitepvpers.com)

  • Arkadaşlar selam,


    Battle.net hesabıma EURO şeklinde prepaid kart ile balance yüklemesi yapabiliyor muyum?

  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt

    Külliyattaki en güzel birkaç bölgeden biri, hele Classicte bir Blood elf açsanız aşık eder adamı müzikleriyle atmosferiyle.

  • Yeni Trade ve Mailbox sistemi geldi arkadaşlar .



    10.1.5 ile Yeni sistemde ki devam eden kısıtlamalar ve artık izin verilenler.


    1-Mailbox.


    A-Mailbox devam eden kısıtlama: Mailbox ile başka bir server'a gönderilmiyor Alliance > Alliance ve ya Horde >Horde olsa bile

    B-Mailbox artık izin verilen: Mailbox ile artık aynı serverdaki karakterlerlere taraf farketmeksizin mail yollayabiliyorsunuz Alliance > Horde ya da Horde >Alliance .


    2-Trade yüz yüze.


    A-Trade devam eden kısıtlama : Yüz yüze trade açarak Alliance > Horde olmuyor ve ya Horde > Alliance taraf kısıtlaması devam ediyor.

    B-Trade ile artık izin verilen : Yüz yüze trade açarak artık herhangi bir serverlar arası aynı tarafta olmak üzere trade ile Gold ve item transferi gerçekleştirmek artık mümkün.

  • Oyuna şöyle bi bakayım dedim aylar sonra girdim. Çok büyük guildlerde bile kimse kalmamış. Oyuncu sayısı inanılmaz düşmüş gözüküyor. Dragonflight bu kadar çabuk mu ömrünü doldurdu hayret ettim açıkçası..


    Diablonun da etkisi vardır tabi ama bilmiyorum ne derece ?

  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    Kötü ek paket çünkü, hikaye berbat sıfır hype, yeni dungeonlar kötü, raidler meh, gearing hiç zorlu değil her şeyi + bas babam bas heyecan kalmamış çok rahat top noktaya erişiyorsun. Renown vs. kasmanın bir getirisi yok falan filan daha sayarım.


    Tek güzel yanı haritaları ve dragonriding olan bir ek paket bu. 150 kişilik battlenet arkadaş listemde (ki neredeyse hepsi wow ile bir ilişiği olan insanlar) bir veya iki kişiyi arada oyunda görüyorum onların da tek yaptığı mount trylamak.


    Normalde online olarak 30-40 kişi görürdüm akşam saatlerinde. Ha dersen ki senin arkadaş listen bir kıstas değil o da doğru ama benim için bir tür fikir verici durum  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Temmuz 2023; 20:37:7 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Diabloya bakayim dedim o da karman çorman.. dogru düzgün bir topluluk yok,dc yok, oyun içi voice chat de yok.. en iyisi bf2042 dvm..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    DC yok mu?Emin miyiz olmadığına?

    Ne topluluğu lazım sana?


    Oyun içi Voice chat ilk etapda yapmamışlardır sonradan eklerler keza Dondurdukları oyunda bile halen var Voicechat(HOTS).Yani oyunu eleştiriyi anlarımda diğer yan şeyleri eleştirip bambaşka bir oyun türünü oynamaya devam edeyim diyen de ilk defa okudum.

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Ben bulamamış olabilirim yani çok kısıtlı demekki. Eğer sizin bir dc toplulugunuz varsa katılmak isterim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Ne kadar kötü bir ek paket?Hikaye de sorunlar var evet


    Gearing zorlu olunca da boosterlar ön plana çıkıyor yine de Zorluğuna göre ödül piramidinin doğru tasarlandığını düşünüyorum.

    Renown sistemini geçen ek paketlerde herkes eleştiriyordu şimdide bir şey vermeyince eleştiriliyor nasıl yani?


    Oyun oynamaya odaklı bir tasarıma gitmiş ve radikal devrimsel fikirler barındırıyor ek paket olması gereken bu değil miydi?


    WoW ne yapmalı da iyi bir ek paket çıkarmalı mesela?Çünkü bakıyoruz bazen eleştiriler doğru oluyor bazen bakıyoruz eleştiri yapan kişi ertesi gün eleştirdiği şeyin tam zıttını eleştiriyor burada biraz tutarlı olunması gerek miyor mu WoW oyuncularının tümünü kast ediyorum kendimde dahil.


    Bir de şu var "Hype yok o zaman Ded game" kafası bana uymuyor çünkü bu oyun devamlı hikaye bazlı ilerleyişe sahip bir oyun Gir-Çık oyunu değil ki


    Hem Gir-Çık olsun hem de İlerlemeli hikayeli olsun hem para ödemeyeyim hem de para ödemişcesine kaliteli bir içerik silsilesi olsun O olsun Bu olsun ne zaman olsun şimdi olsun hemen olsun yarın ne olsun peki yarın kesiiiin Hype olsuuuun nasıl oluyor abi bunlar? yani burada bu soruyu tüm WoW oyuncularına soruyorum kendimde dahil.


    Hiç kimse bir şeyden memnun değil gibi hissediyorum sürekli bir eleştiri her yerde adam Epic Games'de bedava oyun alıyor onu bile eleştiriyor ya bu nedir abi ya?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 20 Temmuz 2023; 18:22:14 >




  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    Türkçe mi arıyorsun topluluk?Ne arıyorsun belki Google'dan ararım zaman ayırıp bulurum senin için ve nasıl arattığımı da sana öğretebilirim.


    Benim Diablo 4'üm yok şu anda.

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Hocam yabanci communityler var ve iyi ingilizcem de var onlarla oynamak için problem yok ancak ben günde 20 saat oyun oynayan nerdlerle oyun oynayamam yani yetişemem onlara.. benim aradığım şey 30 yaş üstü kahve muhabbeti ariyorum hani wowda hep yaptigimiz muhabbet tarzı.. leveling yaparken, dg yaparken tamamen chill oynamayı seviyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Diablo 4 ana konusu aktif. Forumun Discord topluluğu bile mevcut. Crossplay olduğu için grup kurmak ve beraber oynamak hiç olmadığı kadar kolay ve canlı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.