Şimdi Ara

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
7
Favori
23.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 kere yazdım oraya. Dc kullanımı pek yok. Wow gibi sosyalligi yüksek bir oyun değil. Bahsetmeye calistigim buydu acikcasi. Wowun sosyalligini seviyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Hmmm, Wow'un yapısı da biraz buna müsait aslında. Oyunun içeriğini kast ediyorum. Diablo, solo bir şekilde public gruplara girip çıkması çok daha kolay. WoW tarafında da bu var yalnız tüketilen içeriğin süresi ve öncesi farklı bir durum. Raid öncesi sohbetler, levelling sırasında ki sohbetler vesaire. Söylemek istediğiniz bu sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hocam wowda hicbisey yapmasan dahi dc ye girip 5 dk icinde yeni paker,exp,sezon hakkinda bütün bilgileri alabiliyorsun herhangibir gruptan. Diabloda bu pek yok. 10 da 1 i kadar yoktur diyeyim ya da.. belki de zamanla gelisir bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi şu. Oyuna başlar başlamaz Diablo da sürekli içeriğin içerisinde oluyorsunuz. WoW tarafında içeriği seçimi ve arada ki molalar diyelim, yapısı itibariyle farklı. Yani konuyu neden bu şekilde ilginç hale getirdim bende bilmiyorum

    Vanilla mesela en sosyal olanı. Bunun sebebi malum. Buna benzer yapışı var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Yani çok doğru.. Belki de content izin vermiyor bukadar sosyal olmaya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Aynı oyunu uzun süre yama yaparak günümüze getirdiler. Mekanik olarak her şey denendi sanırım. Bu yüzden artık eskidi oyun. Günümüz oyunların yanında sırıtıyor. İleride remake yaparlar umarım. Ancak bu şekilde tekrardan hype yaratır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Hocam oyuncu sayısı en diplere geldiğine göre demek ki bir ben bu şekilde düşünmüyorum. İstatistikler yalan söylemez.


    Hikaye zaten en başta insanı oyuna bağlayan detaylardan birisi, ben şuan ki kadar bayat hikaye ve anlatımı WoW tarihinde hatırlamıyorum. Dakika bir gol bir, WoW her zaman hikayesi ile öne çıkan bir oyun oldu her şeyden önce.


    Renown sistemine gelince ben ödüllendirmeyi yanlış buluyorum, oyuna verdiğim emeğin karşılığında karakterime güç katmıyor ve renown'u "yapmasan da olur" bir şey haline getirmiş oluyor.


    Eğer aşırı casual bir mmorpg oynamak isteseydim Guild Wars 2 veya Elder Scrolls Online oynar tavernada gitar çalardım World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 


    Blizzard'ın hatası her yaptığı şeyin b*kunu çıkartmak, ya grinding ve rng'nin b*kunu çıkarıp social kitleyi isyan ettiriyor, ya da tam tersi oyunu casualliğin dibine vurdurup heyecanı tüketiyor. Dungeon ve Raid konusuna gelirsek biraz kişisel bir durum lakin ben Legion, BFA ve Shadowlands'in dungeon dizaynlarını daha başarılı buluyorum.


    Bir mmorpg oyunda emek vere vere, ilmek ilmek karakterini güçlendirmek, oyunda her yaptığın şeyin karaktere bir + katması bunu günden güne hissediyor ve dungen & raid içerisinde gelişimini görüyor olmak çok tatmin edici bir duygu.


    Aşırıya kaçmayan ve karakterlere güç katan rng ve grinding ise insanları oyuna bağlayan şeyler yine.


    Ben eski ek paketleri hiçbir zaman zor çok bilmem ne diye eleştirmedim. Benim Shadowlands'i eleştirmemin sebebi mesela çok geç içerik gelmesiydi. O kadar uzatıyorlardı ki yeni içerikleri getirmeyi patchde yapacak bir şey kalmıyordu.


    Şimdi ise tam tersi sık içerik geliyor ama iki al gülüm ver gülüm, + bas, craftlat hop yüksek ilvl olmuşsun ve +20 dungeon dönüyorsun. Ben bu yanını sevmedim Dragonflight'ın ve kendi adıma konuşayım hiçbir zaman o yapılan eleştirilere de katılmadım. Bence oyunun ısıran bir zorluğu olmalı. Bu zorluk mythic raid yapmakla kalmamalı, karakterin gearingi de emek isteyen bir süreç olmalı.


    Ben oyuna legion ek paketinde başladım ve şuan oynadığım 4. ek paket dragonflight. Bu 4 ek paket içerisinde tüm paketleri eleştirsem bile içlerinde en ama en Shadowlands bile buna dahil en zevksiz progress bu Dragonflight'ın progressi. Sıkıcı progress, şuan bence hikayeleri falan bir kenara atalım ki bence çok önemli ama kenara atalım en büyük problem progressi tatsız oyunun.


    Umarım kendimi anlatabilmişimdir World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 





  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Aktif oyuncu sayısının çok yüksek bir yüzdesi botlardır bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 20 Temmuz 2023; 19:52:15 >
  • Doğrudur, bot sayısı da çok ve bir türlü o botların önüne geçemediler, oyunun ekonomisi zaten ölmüş durumda ama hadi botları hiç hesaba katmayalım, WoW çok casual bir oyun olsun diyen çok insan oldu Blizzard'da bu sebeple oyundaki her şeyi kolay elde edebilir hale getirdi ama bir bakıyorsun Classic ve Hardcore realmlari retail ile kafa kafaya olmuş.


    15 senelik content, retail oyuncusu kadar oyuncu toplamış. Burada bir saçmalık yok mu? Normal şartlarda classic veya hardcore classic oyun konsepti biraz yan hobi, retro hevesi olan bir şey ama işte asıl WoW, olması gereken WoW, progress açısından büyük emekler isteyen bir oyun olduğundan tatmin duygusunu körüklüyor.


    Biz oyuncuları oyunda tutan en büyük şey tatmin hissidir ve varsa diğer hikaye / lore anlatımıdır + ekstralar.


    Şuan bu bahsettiğim şeyler Dragonflight'da yok. Umarım ileride olur World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 





  • Zaris kullanıcısına yanıt

    WOW classic, özellikle şu anda güncel olan WOTLK, MMO tarihinin en iyi expansionudur bence. Phase1-Phase2 de çok keyifle oynadım, phase 4 gelene kadar ara verdim. Retail oynadığımda o ruhu göremedim. WOTLK classic release olduğu günlerde, gerçekten 2008 de gibi bir ruh vardı.


    Leveling vs. çok kolaydı retailde, belki bunun da etkisi büyüktür bilemiyorum.


    Phase4 gelse de ICC farmlasak yahu!

  • Benim Shadowlands ile eleştirim de aynı İçeriğin gereksiz yere geç getirilmesi yani çok mu zordu erken getirip bir yama fazladan bölge oynatsalardı öyle bile olsaydı yine eleştirilecekti bana kalırsa.Benim en beğenmediğim ek paket Warlords of Dreanordur o kadar beklenti oluşturdularki Blizzcon duyurusu ve açıklamalarında bu beklenti öyle sallamasyon bir Hype değildi birebir Content gösterdiler ekranlarda ve ek paketin bitene kadar ek paketin 4'de 2'sini çıkardılar bunu hiç bir şekilde unutamıyorum.Beni en çok şaşırtıp oynamaya sevk eden ek paket de Pandaria olmuştu.Çünkü hiç bir şekilde Hype'lanmamıştım ve oyunu oynayınca çok iyi gelmişti oyundaki hikaye müzikler oyun içerikleri vesaire.


    WoW bana göre ağzında kuş tutsa oyuncular beğenmeyecek ne yazık ki öyle hissediyorum bana göre asıl büyük problem burada ve Blizzard'ı savunmak gibi olmasın ama ne yazık ki WoW'a oyuncusu sahip çıkmıyor ilk önce Türkiye bazında söylemiyorum bunu tüm dünya bazında hissediyorum bunu.


    WoW küçülmeye devam edecektir umarım bu küçülme beraberinde WoW'un kalitesini daha da düşürme eğilimine girmesine sebep olmaz çekirdek olsun bizim olsun madem böyle olacaksa.





  • Kim neden WOW'a sahip çıksın. Oyun bu :)


    Blizzard iyi içerik çıkarır, oyuncular parasını verir oynar.

    Kötü içerik çıkarır, oyuncular oynamaz. :)

  • Geçmişe bakarsak oyunların gidişatı iyi gidiyor. Battle.net Türkçe oldu, Türk Lirası geldi, Diablo Türkçe çıktı, Overwatch 2 Türkçe oluyor. Bunun devamı gelecek gibi görünüyor. ABK alımı bitti sayılır, oyunlar Game Pass'e eklendikçe oyuncu sayısı da artacaktır.

    Yalnız şu da var. MMO oyunları düşüşte uzun zamandır. Bunu kabul edelim artık. 6 saat aralıksız raid yapmak günümüzde pek popüler değil. Bakın 6 saatte biten oyunlar var. Trend biraz daha aç bitir tarzında ilerliyor ve WoW da buna ayak uydurmaya çalışıyor. Oyuncuların kizdiklari nokta da biraz da buna istinaden oluyor.
    Casual oldukça, eski oyuncular beğenmiyor. Eski tip kaldıkça da yeni oyuncular beğenmiyor.
    Ayrıca oyun doygunluk seviyesini çoktan geçti. Bu zamana kadar da Blizzard'ın ayakta tutması ciddi başarıdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapıcı eleştiri yapmak da bir sahip çıkmadır.


    Hype yok o zaman ölü oyun mantığı bana göre bu oyuna yapılan bir haksızlıktır.

  • Arkadaşlar ben 10.2 ye kadar ara verdim oyuna ama 10.1.5 te gelen mega dungeonda nozdormu-murozond olayı nedir bana açıklayabilir misiniz?

  • alkanerkn A kullanıcısına yanıt

    Ben araştırmadım questleri de henüz yapmadım bilmiyorum fakat Youtube da kesin vardır ingilizcen var ise.

  • Trading Postta verilen spectral pet için oyun süresi alsammı bilemedim ne dersiniz

  • savcı963 kullanıcısına yanıt

    Sen bilirsin pet koleksiyonu yapıyorsan olabilir yalnız satılamıyor bu arada söyleyelim.


    World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3
  • alkanerkn A kullanıcısına yanıt

    Şöyle bir şey buldum izle istersen 38 dakika.




    World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3Nobbel87youtube
    Murozond has been a threat looming on the horizon for our Nozdormu ever since he was shown his moment of demise by the titans. The true timeline must be protected, but our Chromie refuses to give up. Refuses to let go and will anythin to stop the rise of Murozond AND WE GET TO HELP! ... I hope you'll enjoy ^_^ For more details/read up in your own time, check out this WoWhead article: https://www.wowhead.com/news/334016 Story of Xalatath: https://youtu.be/hb_KX7cNCzs What came before 0:00 - 3:37 Road into Dungeon 3:38 - 8:58 Mega-Dungeon 8:59 - 30:01 So...that's it? 30:02 - 38:13 ================================================ Want More Lore?! Time Travel in World of Warcraft https://youtu.be/RiEpXJMxDZs The Story of The Ordering of Azeroth: https://youtu.be/wRsCGaFfgTQ The Story of Deathwing https://youtu.be/GxySHOc-aBU The Story of Dawn of the Aspects https://youtu.be/qE-KXJSuVkw ================================================ Intro screen made by Pakulia: https://twitter.com/WowPaku The music in this video is provided royalty free. (Creative Commons License) Songs:The Path of the Goblin King Music by: http://incompetech.com/ © 2001-2008 Kevin MacLeod World of Warcraft® and Blizzard Entertainment® ================================================ https://www.twitch.tv/nobbel87 https://www.instagram.com/nobbel87 https://twitter.com/Nobbel87 Spotify: https://open.spotify.com/show/29ehRNNW9Zz9hkFWBwONO8?si=cbca3dc3b4ee4341 https://www.patreon.com/Nobbel87 Discord: https://discord.gg/FX2G46H #Worldofwarcraft #Lore #Story #WoW
    https://www.youtube.com/watch?v=mA2I3tECc-4&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 27 Temmuz 2023; 14:17:3 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    2 aylık süre aldım bakalım. biraz takılayım

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.