Şimdi Ara

WoW artık baydı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kısa kesicem, oyun artık zevk vermiyor,herkesin aynı gear'a sahip oldugu, bir set itemını full olarak toplamanın bir anlamı kalmadıgı, pvp nin cok cok dengesiz olması, artık hiçbir raid/dungeon ın "challenge" olmaması beni artık baymaya başlamıştı. Bir oyun oynamaktan çok bir görev halini almaya başlamıştı, bende 4 yıl aralıksız devam eden account'umu
    sonunda iptal ettim. Ne de iyi yapmışım artık bol bol boş vaktim oluyor , diğer oyunları oynuyorum TF2,CS, uzun zamandan beri gitmek istediğim bateri kursuna başladım ve çok iyi gidiyor, kendimi geliştirdiğimi hissediyorum, haftasonları taksim/tünel yürüyorum.Size de tavsiye ederim çok rahatlıyacaksınız.

    edit: yazım hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizard_King -- 17 Şubat 2010; 14:26:34 >



  • "challenge" olacak, yani zamanla sıkılır insan tabi, en güzelini yapmışsın, irl'da başarılar ;)
  • Bırakmakta çok haklısın..
    Nerede o eski raidler..
    Lore olarak bakarsan en zengin paketin Wotlk olması gerekirdi ama trailer ve cinematic harici havayı veremediler.
    Raidler çok dandik..Adam akıllı,sıkılmayacağım 1 tane raid yok..
    Item sistemi tam bir epic fail...
    Oyunu bu kadar kolaylaştırmamaları gerekirdi..
  • Bırakalı birkaç ay oldu, ara sıra canım sıkılıyor ve başlamak istiyorum. Bu tur başlıklar iyi geliyor açıkcası arkama bakmadan geri kaçıyorum.
  • Firma bazında kendilerini kurtardılar, artık biz onu göremedik bunu göremedik, item alamadım diye ağlayan kimse kalmadı, 80 olup çokta zorlamadan 3 gün içinde full epic set alan charlarla dolu ortalık :) ama core oyuncuya öyle bir sekte vurdular ki artık wow, core oyuncusu için hiçbirşey ifade etmiyor bu sistem devam ettiği sürece etmesi de imkansız.
    Bence de çok doğru bir karar vermişsiniz.
  • Bence item konusunda yakınmanız gereksiz. Evet, herkes kolayca set dizebiliyor, ancak full heroic sahibi olmak her babayiğidin harcı değil. Dalaranda elalemin arkana takılıp itemlerine bakmasının verdiği haz ayrıdır.
  • Beni de baydı sonunda 3 yılda
  • 2 senenin sonunda bende bıraktım , mutluyum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lelouch

    2 senenin sonunda bende bıraktım , mutluyum

    Arkama yaslandıııııım
  • Sanki herkes Lich King'i farma bağlamış.Daha sonra da herkesde aynı itemlar deyip çok kolay yapıyorum deyi bırakıyorsunuz.

    Neyse karar sizin ama daha mantıklı bir bahane daha iyi olurdu.
  • bu cümleleri 2 3 ay sonra söyleyebilcekmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightelfgrkm

    bu cümleleri 2 3 ay sonra söyleyebilcekmisiniz

    1 yıldır oynamıyorum. Ama Cataclysm gelince bilmem.
  • ne çabuk ICC 25 HC'leri bitirdinizde sıkıldınız hadi 25'i geçtim 10'u? Yada bi King Slayer title olan bi SS görsem sıkılanlardan?Hani kolaydı epic?kolay epiclerle kolay raid yapıp nerde first kill'iniz?
  • Arkadaşlar bu oyundan sıkılmanın tek nedeni item olayı değil...
    Ne bahanesi saçma sapan konuşmayın..
    Nerede TBC Raidleri nerede WOTLK raidleri(pre tbc zamanında oynamadım)
    Gereksiz boş konuşmayın ya..Ben raidden haz almıyorum diyorum adam tittle istiyor(!)
    Arkadaşım ben bazı playerlar gibi playerlığımla,no-lifer'lığımla övünen biri değilim zaten öyle bişey yazmadım nerenizden okuyosanız artık.
    Raid farkı,boss combat farkı..Bana göre şuana kadar olan paketlerde lore olarak WOTLK açık ara öndedir ama ambiansını vermediler.Getirdiği raidlere bakın bi konuşun..
    Karazhan<Naxxramas
    Zul Aman<Sarthiron
    Hellfire Citadel: Magtheridon's Lair<Malygos
    Coilfang Reservoir: Serpentshrine Cavern<VoA
    Gruul's Lair<Onyxia
    Tempest Keep: The Eye<TotC
    Black Temple<Icecrown Citadel
    Sunwell Plateau<Ulduar
    Baba büyüksün

    Pvp çok oyanamıyorum ama PvE olarak Wotlk yüz karası bir ek paket..
    Şunlar olsa bence çok daha iyi olurdu:
    1.ICC raidi bu kadar sıkıcı olmaması lazımdı ayrıca ne çabuk geldi Lich King...
    2.Bir troll raidi olmadan ek paket olur mu??Drakuru vs. bir raid olucaktı..
    3.Eski raidlerle artık yüremediğini Blizzard anlayıcaktı..
    Daha bir çok madde koyulabilir ama aklıma şimdilik gelen bunlar.

    Bu arada bi oyundan sıkılmak için END GAME olmaya gerek yok...




  • İşte su andaki sıkıntının tam olarak nedeni bu :)

    Nerede King slayer title göremiyorum ?
    Ne zaman heroic lich king kestinde oyundan sıkıldın ?
    Full heroic set yaptın mı?

    Kimseyi işaret etmeden yazdım bunları ve düşüncelerim beni bağlar, dolayısı ile açık fikirle karşılaştırma yapabilirseniz bağnazlık yerine daha kolay olur en azından bana hak vermek.

    Zaten yakınılan yada benim yakındığım da bu, artık title yada heroic mode gear sahibi olmak oyunculuğunuzu belirliyor yani görünüşte, şimdiki oyuncular için gear score yada item lvl karşıdaki oyuncunun kendisinden yeteneklerinden çok daha önemli, raid kavramı raid değil artık toplan kes, bir çaba gerekmiyor lakin 3 ay sonra heroic farmlayarak bahsi geçen kıyafete zaten sahip olacaksın vs vs.
    Zevk almak farklı birşey kimsenin neden zevk aldığıyla ilgili bir problemim yok olamazda.
    Ama wow ve sonrasını tartışacaksanız sonuna kadar burdayım :) Niye mi çünkü oyun oynamak diye birşey kalmadı adı artık gear toplama...




  • bırakmak istiyorum ama olmuyor ya..başka bir karakter kasmaya başlıyorum falan bir türlü olmuyor...
  • Evet, yine bir "kötü alışkanlıklarla" mücadele seansına hoşgeldiniz.. Terapi ortamı yaratmaya gerek yok ki arkadaşlar. Lizard_King; sen WoW oynuyorum diye bateri kursuna gitmediysen, arkadaşlarınla taksim-tünel-asmalı yapmadıysan haketmişsin 4 yılının boş geçmesini. Bu oyunu oynarken her şeyden taviz vermeye gerek yok. Sonra sıkıldım diye konular açılıyor, normal. Günün 10 saatini oyuna vererek tüketirseniz sizi sıkar sonra gelip alkolle mücadele seansları gibi dertleşirsiniz.. Bu oyunu oynayıp, sosyal aktivitelere de katılabilirsiniz.. Cuma, Ctesi WoW mu oynanır ? Akşam 10dan önce WoW mu oynanır ? Öğrenci iseniz hele de üniversite.. Bana anlamsız geliyor, wow'u bıraktım daha iyi bir hayata başladım demek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 17 Şubat 2010; 9:19:40 >
  • lizard bence sen önce bi üzerindeki agresifliği at eleştiriye açık olmayı öğren insanlar senin yorumlarına bişey dediği zaman insan gibi karşılık vermeyi öğren.
    bu konuya bişey demiyorum artık çünkü karşımda anlaşabileceğim değil saldıran bir tip var.hem bıraktıysan bıraktın paran bana gelmeyecek ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elemriel

    Evet, yine bir "kötü alışkanlıklarla" mücadele seansına hoşgeldiniz.. Terapi ortamı yaratmaya gerek yok ki arkadaşlar. Lizard_King; sen WoW oynuyorum diye bateri kursuna gitmediysen, arkadaşlarınla taksim-tünel-asmalı yapmadıysan haketmişsin 4 yılının boş geçmesini. Bu oyunu oynarken her şeyden taviz vermeye gerek yok. Sonra sıkıldım diye konular açılıyor, normal. Günün 10 saatini oyuna vererek tüketirseniz sizi sıkar sonra gelip alkolle mücadele seansları gibi dertleşirsiniz.. Bu oyunu oynayıp, sosyal aktivitelere de katılabilirsiniz.. Cuma, Ctesi WoW mu oynanır ? Akşam 10dan önce WoW mu oynanır ? Öğrenci iseniz hele de üniversite.. Bana anlamsız geliyor, wow'u bıraktım daha iyi bir hayata başladım demek..



    Birincisi çalışıyorum 2,5 yıldır, ondan önce de belli bir zaman çalışmıştım, akşam eve 19:00-19:30 arası geliyorum, yani günün 10 saati wow oynamak gibi bir durumum yok zaten. "Cuma cumartesi wow mu oynanır" demişsin, ee hangi gün oyniyalım??? :))) "akşam 10 dan önce wow mu oynanır" demişsin, walla zaten en geç saat 12-1 de yatıyorum, ertesi gün yorgun kalkıyosun bu seferde.

    Yani kısacası senin düşündüğün gibi bir durum yok. 4 yıldır aralar vererek oynadım bu oyunu, wow'un klasik döneminden beridir oynuyorum, 2 lvl 80'im , 3-4 tane lvl 70 küsürüm var. Nerdeyse bütün class'ları oynadım.

    "Bana anlamsız geliyor, wow'u bıraktım daha iyi bir hayata başladım demek..." demişsin , ama gerçekten öyle, wow oynarken "ulan şimdi şu item'ı almam lazım, şunu farmlamam lazım" diye düşünüyorsun, hobilerine , sosyal aktiviteyi 2.ci 3.üncü sıraya atıyosun ister istemez.Wow'u bırakınca üzerindeki bu yük kalkıyor.Oyun oynarken istediğin zaman "tamam" diyip bırakabiliyosun, wow'da bu mümkün değil.


    Umarım açıklayıcı olmuştur




  • yaklaşık 4 sene sonunda WoW u sattım ve bıraktım. Artık eski zevki vermiyor. TBC ilk zamanlar ne kadar güzeldi.

    Artık miladını dolduruyor WoW, blizzard kopartabildiğim parayı kopartayım diye her türlü para getirici olayı yapıyor. Sonuçta ticari bir şirket

    Cataclysm gelince de eski havasına döneceğini zannetmiyorum. Artık daha değişik oyunlara yönelmekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.