Şimdi Ara

wow classic firemaw eu alliance TBC beraber kasılalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baylar bayanlar her cinsiyetten cinsel tercihten arkadaşa sesleniyorum. Hazır TBC yaklaşıyor gelin beraber kasılalım. Benim mainim 23 lvl night elf bir druid. Açıkcası ben oyunda yeni biriyim yaklaşık bir aydır retail ve classic beraber oynuyorum ve ne klasik hakkında ne de retail hakkında çok bi şey bilmiyorum. Benim gibi yeni arkadaşları oyunu beraber keşfetmek için daha tecrübeli arkadaşları ise bize mentorluk yapmaları için firemaw alliance’a davet ediyorum.



  • Sanırım gehannas serverında ama horde tarafında tbc için bir guild kuruldu akfon diye bir yayıncı önderliğinde ben classic oynamıyorum ama orada 300 kişilik bir grup toplamışlar istersen hazır yeni iken oraya bir göz at hem sana yardım edecek hemde öğretecek daha fazla kişi ile karşılaşırsın tabi illaki ally oynayacağım diyorsan bilemem...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminim gehannas da çok güzeldir lakin benim başta firemaw seçmemin sebebi serverda alliance ve horde oranın neredeyse eşit olmasıydı. Açıkcası ben oyunu world pvpsi açık oynamak istedim ve bunda da horde alliance arasındaki bi savaşta tarafların birisinin diğerine kıyasla serverda ezici çoğunlukta olmasını istemedim. Bakıp gördüğüm kadarıyla Gehannasta da bir taraf diğer tarafı geçmiş populasyon bakımından horde %60 iken alliance %40. Belki %20lik bu fark eşitliği çok etkilemiyor olabilir ama tarafların oranı 50/50 olan firemawda özellikle world pvpnin daha eşit olacağını düşünüyorum. Ama gehannasta hali hazırda bir türk topluluğunun olduğunu öğrenmem iyi oldu ileride bir de Horde tarafında oynamak istersem büyük ihtimal başlayacağım yer gehannas olacak.
  • ally guild var mi

  • şuan bir guild yok ortada lakin ileride neden olmasın gelin beraber kuralım :D

  • PVP biraz sıkıntı gibi geliyor bana çünkü görevle uğraşırken bir yandan da her an saldırıya uğrama durumu var bildiğim kadarıyla. Yanlış anladıysam bilgilendirir misin ?

  • evet böyle bir durum var ama işin eğlencesi de biraz o aslında. Şunu da söyliyim birisi özellikle musallat olmadığı sürece görevlerde çok sıkıntı yaşanmaz bence.
  • Bu rakamları nereden aldın bilmiyorum. Blizzard uzun süre önce server rakamlarını paylaşmayı bıraktı, dolayısıyla elimizdeki gerçeğe en yakın veri warcraftlogs üzerinden toplanır.

    Ironforge.pro gibi kaynaklar loglardan bakar. Toplam rakamlar elbette sadece raid yapanları gösterir ve bu da toplam oyuncu sayısının küçük bir kısmıdır. Ancak yine de elimizdeki gerçeğe en yakın veri olarak oranlar hakkında bir fikir verir.

    Bu rakamlara göre de gehennas'taki faction balance firemaw'dan daha iyi görünüyor. Ayrıca gehennas neredeyse 1.5 kat fazla raid yapan guilde sahip yine loglara göre.

    Elbette server seçimi kişisel tercihtir. Birinci önceliğin faction balance ise firemaw'dan daha dengeli pek çok server var. Yüksek populasyon ise de gehennas iki açıdan da firemaw'dan iyi durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83FB9EC72 -- 9 Mart 2021; 11:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyordum demek ki ben yanlış bir yerden araştırmışım zamanında. Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de gehannasa başlamayı düşünüyorum şuan.
  • Ben de gehannas'a başlamaya karar verdim Retail çok karmaşık geliyor.

  • Hocam ben başladım, akfonun guildine de katıldım. Topluluk çok güzel valla kasmaya devam.
  • Ben de katılmak istiyorum da, senin ya da bir görevlinin oyun içi idsini verir misin ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uskuf -- 12 Mart 2021; 2:26:7 >
  • benim karakterin adı Dovanall bana oyun içi mesaj at ben senin ismini veriyim ya da akfonun yayınında yaz karakterinin ismini chate beni guilde alır mısınız de alırlar seni. Ben öyle girdim.
  • Selamlar, keske bırakmasaydiniz Firemaw'ı populasyon ve denge olarak gercekten iyi seviyelerde, aşırı populasyon iyi gibi gorunsede olumsuz yanlarini da yasiyor olacaksiniz. Ayrica tek kisinin egemen oldugu ve onune geleni hicbir eleme yada filtreden gecirmeden kabul ederek sadece guild fazla gorunsun diye ugrastigi bir guildde bulunmaktan acikcasi ben hoslanmazdim. Cevap yazmakta cok geciktim maalesef... Firemawda oynayan dostlar var ise iletisime gecmelerini rica edecegim, iyi oyunlar herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashkiller -- 14 Mayıs 2021; 9:2:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.