Şimdi Ara

Wow üyelik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wow a başlıyalı yaklaşık bir hafta oldu.Tam updateleri yaptım.Sıkıntısız oynarken bu sabah verilen bir göreve bakmak için oyundan çıktım internetten göreve baktım sonra tekrar oyuna girmek istediğimde resimde görülen ekranla karşılaştım.
    hacks@blizzard.com adresine translate yardımlı bu maili attım cevap bekliyorum. " Today I went to the game.I went from the game due to certain reasons.After entering the game has failed.Gave this error "https://eu.battle.net/account/locked.html".After did not change the password."
    Bu olayla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

     Wow üyelik sorunu







  • Hesabına galiba saldırı tarzı bir şey oldu bunun içinde Blizz güvenlik için kitledi hesabı. Şifre değişimi gibi şeyler yaparak açtırabilirsin. Ya da banlandın burada "locked" ne anlamda kullanmış bilemiyeceğim.
  • Battle.net ID'ni oluşturan mailine neden olduğu ve nasıl açabileceğini açıklayan bir mail gelmesi gerek.Kontrol et sonrasında gerekli işlemleri yap.
    Büyük ihtimal sistemine virüş bulaştığı şüphesiyle yapmışlardır.Farklı bir IP'den girdiysen oluyor.
  • Evet bir mail geldi.Orda ilk bilgisayarınız kontrol edin.2. olarak mail adresinizi kontrol edin.3. olarak şifrenizi resetleyin diyor.Şifre resetleme işleminde Oyunu yükseltmek için girdiğin keylerden birinin ilk 6 hanesini istiyor yazıyorum kabul etmiyor.Recovery işlemindede aynı sorunla karşılaşıyorum.Anlıycağınız hevesle başladığım oyuna umutsuzlaşıyorum gittikce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.