Şimdi Ara

WOW vista nete çıkış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyi haftasonları dilerim benim bir problemim var;

    evde 2 bilgisayar kullanıyorum xp kullandığım makina da wow da hiçbir problem yok tıkır tıkıt ama vista olan pc ye yüklediğim de oyuna normal giriyor kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum direk "unable connect" hatası veriyor. ve o sol taraftaki frame de gelmiyor. denemek için elimin altında knight online vardı (oynamam hayatta) oda serverlara bağlanamıyor. firewall'u kapattım, güvenlik duvarını kapattım, anti-virus programını sildim değişen birşey yok acaba aynı sorunu yaşamış ve çözmüş arkadaşlar bir zahmet el atabilirler mi ? şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    denemek için elimin altında knight online vardı (oynamam hayatta)


    Süper ya. Hocam bazen vistada böyle hatalar oluşabiliyor. Tanıla ve onar deyerek bağlantını onarmayı dene bazen uyarı geliyor ve bağlantı ayarlarını sıfırlatıyor bu olabilir. ipv6 yı kapatabilirsin bağlantı ayarlarından. Kablolarınıda kontrol et bazen kablolardanda sorun çıkabiliyor iyi oturmuyor bağlı gösteriyor ama nete çıkmıyor. Otomatik ip dene biliyorsan manuel gir. Yapabileceğin çok şey var bunları dene dahada yardımcı olurum.
  • sağol usta hepsini deneyeceğim kablolarda bir problem yoktu 3 tane ayrı kablo denedim ama vista nın tcp/ip protokollerini bilmediğimden ondan oabilir hakılısın deneyeceğim bu arada hakkat knight oynamam bizim üst katta bi eleman var 13-14 yaşlarında ona yüklemiştik dvd si bende kalmıştı ordan yükledim :)
  • bende ilk yüklediğimde unable to connect demişti.administrator olarak girdim düzeldi bazen connected diyip kalıncada modemi resetliyorum düzeliyor.
  • beyler aynı problem bn de war 2 bilgisayarım wr birinnde vista birinde xp yanıız xp olanda o hatayı weriyor vista da wermiyor bn de de kinght yüqlüydü
    bide bu administrator olarak girmek nasıl oluyor sölerseniz sevinirim !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.