Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sercanarcan , beyzade_1905 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.682
Cevap
116
Favori
152.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Ufak tefek hatalar her telefonda var zaten. Ben onları bir şekilde hallederim. Ayrıca UFS hızı çok farklı. Poco Ufs 4.0 Nothing belli bile değil kaynak bulamadım. Muhtemelen Ufs 2.2...


    Kutudan adaptör çıkmayışı da cabası...


    Edit : Ufs 2.2 imiş depolama. Bu da kötü oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 22 Nisan 2024; 16:33:59 >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam uzun vadede 2a sorunlar yaratabilir. İşlemci ve ufs çok geri kalıyor.


    Aceleniz yoksa ve bütçe sorun değilse Poco F6 bekleyin derim. Ben de bekliyorum :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 22 Nisan 2024; 17:4:25 >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Beklemekten bu hale geldim zaten :)

  • poco f6 nin fiyati 20k yi gecmez,bir aya da turkiye ye gelir.Redmi turbo 3 un diger adi,poco x6 pro dan bir tık iyi....
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Ben de bekliyorum bunu ama poco f6 değil de kaçak turbo 3 olarak alabilirim. Miui launcher, xiaomi arama mesajlaşma uygulaması gibi şeylerden dolayı hoşuma giderse belki turbo 3e geçerim. Ama x6 prodan da ufak tefek şeyler dışında aşırı memnunum o yüzden bakalım.
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

    Fiyat konusunda benim beklentim 25K civarında hocam. Poco F5 globale çıkış fiyatı 379Euro. TR çıkış fiyatı 14.699 ve o günün euro/TL kuru 21,45TL.


    Tam bir kıyaslama zor ama en iyi ihtimalle 24.999 gibi bir fiyat bekliyorum. 25K'dan ne kadar çok aşağıda olursa o kadar iyi olur. X6 prodan genel pakette %40 civarında daha iyi bir cihaz olacak.

  • Cihazı kullanan arkadaşlar bu cihazı önerirmi? kamera nasıldır?

  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Kamera cok kullanmadigim icin yorum yapamiyorum.
    İp11 den gectim
    Performans, hafiza bollugu, ekran kalitesi, parlaklığı, çerçeve inceliği cok cok daha iyi. Hatta hoparlör ses seviyesi de cok daha iyi.
    Kamera gunduz çekimlerinde ip11 den iyi. Geceyi daha kesfedemedim ama whatsapp kamerasi cekim yapıldıktan sonra bulaniklasiyor ya da pudraliyor gibi bir sey oluyor özellikle selfie kamerasında.
    Ben cihazdan memnunum bir sorun yaşamadım daha.
  • Ben arkadaşlarıma aldırıyorum yavaştan, çevreme de öneriyorum.

    Cihazı almadan incelemelerini çok izledim. Ekranı, işlemcisi, ekran parlaklığı, güncel bağlantı teknolojileri, hoparlör ses kalitesinin amiral seviyede olduğunu ifade ediyorlar. Kullanmaya başlayınca bunu anlıyorsunuz zaten.

    Kamera tarafında eleştirende var yeterli diyende. Cihazı almadan önce bu incelemeleri izlediğim için beklentim düşüktü ama kullanmaya başlayınca kamera beni fazlası ile tatmin etti. Zaten kamerası çok övülen Honor 90 ile aynı puanı almış. Bence diğer özellikler üst seviye olunca kamera tarafı sönük kalıyor o nedenle biraz memnuniyetsizlik oluşuyor.

    Batarya konusunda ise 8 9 saat ekran süresi veren cihazlardan geçilecekse üzer. Mobilde 6 wifide 8 saat rutin kullanımda en fazla aldığım süreler oldu. 67W ile 45 dakikada fulleniyor. 15 dakika şarj etseniz %50 doluyor.

    Ben gerçekten cihazı severek kullanıyorum ve bütçesi 20K olup kamera önceliği olmayan herkesin almasını öneririm.

    Dipnot: Benim ilk Xiaomi marka cihazım olduğu için en çok çekindiğim konu arayüzün reklam göstermesiydi ancak bir kaç video izleyerek gereken ayarları yaptım ve bir kez bile reklamla karşılaşmadım. Biraz uğraştırıyor ayar konusu ama basit şekilde hallediliyor.




  • Kullanalı 1 hafta oluyor mi 6 dan sonra devrim gibi geldi hali hazırda tuslar ara yüzler de aynı olması cok hoşuma gitti. Kamera iPhone 14 ile kapisir eşimde var çünkü denedim hic yabana atılmaz bir kamera var. İşlemci ve depolama kalitesi nedeniyle uzun yıllar kullanılır bu telefon iyiki x6 pro almışım. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Kamera kısmında merceklerin arasınsa boşluk mu vr yoksa wiyah plastik m mevcut bu kılıfta
  • Arkadaşlar 3 aydır kullanıyorum pek önem vermedim ama garibime gidiyor mesela biri wpden bir şey yazsa veya instada bildirim gelse bana farklı zamanlarda görünüyor bazen hemen düşüyor bazen 20 dk bazen de 1 saat sonra bunun olayı nedir acaba ? Bilen var mı?
  • U.Soydan kullanıcısına yanıt

    Kamera mercekleri arasında hiç bir bağlantı yok, tamamen açık. Kılıfın en sevdiğim özelliği ince yapısı ve dokusu. Gündüz fotoğraf yüklerim.

  • 0onder kullanıcısına yanıt

    Bu sorun bende de instagram özelinde mevcut. Başka uygulamada yaşamadım. Farklı cihazlarda oturum açık olduğu için yapıyordur diyerek önemsememiştim. Umarım düzelir en kısa zamanda.

  • 00:30 telefonu %100 şarjdan çektim koydum saat 05:00 şarj %85 %15 beklemede gitmiş bu değer çok değil mi? Bu olay ikinci kez tekrarlanıyor. Bu olayı başka yaşayan varmı?
  • TurgutUslu T kullanıcısına yanıt

    Pil durumu böyle

    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★




  • ademyildiz07 A kullanıcısına yanıt

    Nfc ayarlarından ödeme varsayılanı jüzdan olarak seçtiniz mi?

  • Kamera ile ilgili S23+ kıyası yapmayı düşünüyorum ama Samsung kullanıcıları üzülür diye yapamıyorum. Ben de Samsung kullanıyorum yıllardır ve sırf bu kamera yazılımını adam etmemekte ısrar ettiği için, keyifle kullandığım cihazdan vazgeçmek zorunda bıraktığı için markaya aşırı tepkiliyim.

    Sadece tek fotoğraf örneği atıcam, 1x ve 2x formatında. Ben başka ortamda da çekimler yaptım sonuç değişmiyor. Peki neden sadece 1x ve 2x çekim örneği yaptım? Çünkü X6 Pro zaten kamerası ile öne çıkan bir model değil ve optik yakınlaştırma yok. Yani 2x ve üstünde zaten rakip bile değiller ama 1x ve 2x performansını görün istedim.

    Fotoğrafları foruma cihazların kendisinden attım. Önce X6 pro ile bu mesajı yazdım ve fotoğrafları ekledim sonra S23Plus ile mesajı düzenle diyerek o cihazda çektiğim fotoğrafları ekledim kalite kaybı yaşanmaması için.

    Karar sizlerin. Fotoğraflara yakınlaşıp detaylara bakmanızı öneririm.


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 24 Nisan 2024; 12:5:27 >




  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Bana s23+ daha iyi geldi hocam. Teknik olarak da daha iyi olması gerekmiyor mu zaten kullandığı lensler, yazılım vs.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Bence tek farkı ışık farkı hemen hemen aynı
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.