Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.682
Cevap
116
Favori
152.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • general4242 kullanıcısına yanıt

    S23Plus daha iyi olması gerekiyor zaten, ben detay kaybından nefret ediyorum. Yakınlaştırınca grenlenme başlıyor S23Plusta, netlik bozuluyor. Bu konuda daha başarılı X6 Pro.

  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Çözemedim gitti akşam 00.13 te instadaydim mesaj geldi baktım sonra kapattım instayi 00.34de mesajın bildirimi düştü 20 dk sonra falan yani gördüğüm şeyin bile bildirimi sonradan geliyor

  • 0onder kullanıcısına yanıt

    Aynısı hocam. Geri bildirim olarak markaya yazdım umarım dikkate alınıyordur :)

  • cümleten selamlar, para kıyıp bir çılgınlık yapıp poco x6 pro aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Kısa kısa başlıklar halinde küçük bir inceleme yazısı yazıyım dedim. Öncelikle cihaz fiyatına göre bu parayı kesinlikle hak ediyor. Benzer fiyat aralığında samsung a54 nothing phone 2a var. Başka bir alternatif ikinci el flagship telefonlar iphone 12 veya 13 yada s22 gibi. Hiç iphone kullanmadım androidte olan özgürlüğe alıştığım için tüm iphone serilerini eledim. Geçelim incelemeye.


    1)Ekran : bu cihazın sanırım en iyi yanı ekranı. 4k içerik izlemek adeta keyif veriyor. Ama bu zevki sadece telefonu alınca ilk 1 hafta çıkarıyosunuz sonra yine 720p izlemeye dönüyosunuz. çünkü yüksek çözünürlük bataryanın adeta içinden geçiyor.


    2)İşlemci: işlemcisi snapdragon 8 gen 1 ile kafa kafaya hatta bazı durumlarda önde bile, telefon gerçekten çok hızlı arkadaşlar. Yani parmağınla birşeye dokunmanla açılması bir oluyor. Cihaz çok ama çok hızlı. Benchmark skorlarını çok fazla önemsemeyin günlük kullanımda aradaki farkı anlayabilecek bir babayiğit tanımıyorum daha. Anca sayı ve rakamdan ibaretler zaten. Bu cihaz uzun ömürlü kullanımda kolay kolay yavaşlamıcaktır.


    3)Depolama: 8/256 ve 12/512 iki çeşit var ben 512lik olanı aldım çünkü uzun süre kullanıcam diye. Zaten şuan cihazda pek bi uygulama yok ama 30 gb dolu ve kamerada 64mp foto çekerseniz 15mb civarı yer kaplıyo. 4k video vs çekerseniz bu alan hızla dolacaktır. O yüzden aklınızda bulunsun. Depolama hızıda epey tatmin edici. Google playden bir uygulamayı kurması 1 saniye falan sürüyo. İşlemci ve depolama yanyana gelince tadından yenmiyor.


    4)Hyperos : Sanırım beni en çok sinir eden galeri ve mi arayüzünün karmaşıklığı + reklamlar. Cihazı aldım alalı reklam görmedim çünkü her uygulamaya girip teker teker kapattım. Bloatware uygulamar var onları adbtool ile 5 dakikada cihazdan silebiliyosunuz. Daha önce samsung kullandığım için One UI kesinlikle Hyper OS u tokatlar.


    5)Kamera : kamerayı millet çok gömmüş sebebini anlamadım. Bence kamera bu fiyat için idere eder. S24 veya iphone 15 kalitesi beklemeyin, düşük ışıkta detaylar biraz kayboluyor. Gündüz çekimi ve 64mp fotoğraflar bence gayet tatmin edici. Eğer işiniz vlog veya içerik çekmek değilse kamera sizi mutlu edicektir. Zaten tüm özellikleri iyi olsa orta seviye değil flagship cihaz olurdu. Bu arada kameradaki tat eksikliğini Gcam kullanarak bi tık çözebilirsiniz. GCAM ile çekilen fotolar daha detaylı ve renkler daha canlı çünkü GCcamde foto çekinde 1 saniye bekliyosun. Cihazın kendi uygulamasında fotoğrafı direk çekip sunuyo . Bu aradaki fark ise Gcam'ın daha detaylı fotoğraf sunmasını sağlıyor. Tercih meselesi. Ben normal kamera uygulamasıyla yoluma devam ediyorum.


    6)Batarya : Hızlı şarj gerçekten hızlı bundan önce Samsung Note 8 kullanıyodum 18W ile 1 saat 40 dakika bazen 1 saat 20 dk da cihaz %100 oluyodu. Bu cihaz ise 45 dakikada %100 oluyor. Eğer dışarıda olursanız gps, mobil veri açık ve ekran parlaklığı full olacağı için batarya biraz hızlı tükeniyor. Evde ise 8-9 saatleri görebilirsiniz. Ben pek kullanmadığım için bazen 2 günde 1 şarj ediyorum. Bazen hergün 1 kere şajr ediyorum. Mesela full parlaklık 1080p youtube videosu 30 dakika izleme sonunda batarya %76 dan %72 ye düştü. Eğer parlaklığı otomatik yapıp videoyu 480p veya 720p yaparsanız bu biraz daha az düşmeye sebep olablir. 20 dakikalık 3dmark extreme wild testinde %94den % 87 ye düştü. İşlemci çok hızlı ekran büyük ve çok parlak o yüzden bu iki arkadaş bataryayı çabuk bitirebiliyor.


    Önceki cihazım note 8 olduğundan bu cihazla arasında çok fazla fark ve artılar var. O yüzden cihazdan mutluyum. Gittiği yere kadar benimle birlikte. Bu arada x cihaz alınmaz y cihazı bekliyorum diyen arkadaşlara lafım şudur " eğer telefona ihtiyacınız varsa alın geçin arkadaşlar, x model y model çıkıp ülkeye gelene kadar zaman geçicek sonra yeni model duyurusu yapılcak bu seferde aa dur şu model çıksın onu alıyım 4 ay bekleyip diceksiniz. Bu döngüye girmeyin cebinize uygun hangi cihaz varsa alın geçin " Fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir cihaz. Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın :)


    Selametle

    DH ölücüsü  





  • Yeni güncelleme ne zaman gelir sizce? 1.0.8.0 sürümün deyim.
  • Oppo k12 çıkmış snapdrogon 7gen3, 5500 mah, 100w şarj, fiyatı 290 dolar civarı, x6 pro dan farkı düşük olarak lddr4x ve Ufa 3.1 kullanıyor , bakalım tr ye kaçtan girecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 24 Nisan 2024; 21:52:24 >
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

    Geleceğini sanmıyorum. Keşke Vivo'nun şu modeli gelse, fiyata bak özelliklere bak şaka gibi.



    www.gsmarena.com
    vivo iQOO Z9 Turbo - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/vivo_iqoo_z9_turbo-12872.php
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

    X6 pro varken o fiyat bandında bunu 20k üzeri satarlar bence :(

  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Gsmarena da fiyatına 260€ yazmışlar. Sizce bize kaça gelir bu eleman :)

  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

    10 numara bilgilendirme mesajı... Teşekkürler...

  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

    Gelmez bence ama gelse bile oppo uygun fiyatla satış yapmıyor. Buna 30k çeker en az.

  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Redmi Turbo 3 ile neredeyse aynı. Hatta bazı özellikleri daha iyi gibi Turbonun

  • O fiyatlar zor.
    Sadece kullandığı işlemci 200$ civarında.
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    350 400€ aralığında globale çıkmasını bekliyorum. Redmi Note 13Pro+ 5G fiyatına bakacak olursak beklentim 25K civarında. Onun avrupa fiyatı 389Euroydu sanırım. 25K altında kaldığı sürece sorun yok bence.

  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    23.999 liradan çıkar bizde muhtemelen...

  • Arkadaşlar, bir uygulama yükleme linkine tıklayınca GetApps açılıyor. Bunun yerine Google Play Store açılsın istiyorum. Nasıl yapabilirim bilen var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightingale88 -- 25 Nisan 2024; 12:44:3 >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    ön sipariş için çok fazla talep aldığım bir cihaz ama şunu söyleyebilirim o rakamlar biraz zor ilk etapta heleki tecrübeme dayanarak söylüyorum Tr garantili 30k bandının üzerinde fiyatı olursa şaşırtmaz yurtdışında 330-350 bandında şuanda üst varyantı 450 ye kadar gidiyor haliyle bu fiyat aralığında getirdiğimizde tedarikçiden bize ulaşana kadar ek masraflar ile şuan için cazip bir cihaz değil üstelik Harry Potter Edition serisi neredeyse karaborsa olmuş cihaz çok güzel fakat fiyat olayı muallakta bırakıyor bizi fiyat dolayısıyla kimsede stoklu çalışmıyor stoğa alsak fiyat düşse zarar yazdırır..
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    imkansız hocam Türkiye garantili %1 bile ihtimali yok lansman fiyatları baz almayın yurtdışında 350-450 usd bandında şuanda üstelik cihazda yok Harry Potter Edition getiren bir kaç kişide 25-30k yazmış cihaza ön satış ile uygun fiyatlı tedarik edilebilir yurtdışından geçtiğimiz senelerde ön satış yapıp zamanın amiral gemisi Mi Mix 2 getirmiştik talep durumuna göre tekrar düşünebiliriz şuanda 5-6 kişiden talep var sayı biraz daha artarsa getiririz hiçbir tedarikçi şuanda bu cihazı düşünmüyor haklı olarak fiyatların düşmesi uzun zaman alır bu sebeple kimsede stok olmaz aynı zamanda fahiş kâr yapma müptelası distribütörlerde kısa vadede bu cihazı getirmezler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya

    ön sipariş için çok fazla talep aldığım bir cihaz ama şunu söyleyebilirim o rakamlar biraz zor ilk etapta heleki tecrübeme dayanarak söylüyorum Tr garantili 30k bandının üzerinde fiyatı olursa şaşırtmaz yurtdışında 330-350 bandında şuanda üst varyantı 450 ye kadar gidiyor haliyle bu fiyat aralığında getirdiğimizde tedarikçiden bize ulaşana kadar ek masraflar ile şuan için cazip bir cihaz değil üstelik Harry Potter Edition serisi neredeyse karaborsa olmuş cihaz çok güzel fakat fiyat olayı muallakta bırakıyor bizi fiyat dolayısıyla kimsede stoklu çalışmıyor stoğa alsak fiyat düşse zarar yazdırır..

    389Euro olan 13pro plus 5g 25K ülkemizde. Global çıkış fiyatı 400Euro üstünde olmazsa ülkemizde en fazla 25K olur benim beklentim bu yönde. 400Euro üstüne çıkacağını da düşünmüyorum açıkçası, hele ülkemizde 30K dediğimiz zaman sıfır S23 ve ikinci el S23+ gibi üst segment modeller mevcut.





  • Aslında yurtdışı almayı çok istiyorum. Garantiyle hiç işim olmadı ama eskisi gibi tak diye iemi atılamıyor o yüzden yurtdışı kısmını elemek zorunda kalıyorum

  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.