Şimdi Ara

Xbox 360 ile laptop üzerinden nasıl live a girilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ethernet modemim bozulduğu için usb modemimi laptop uma bağlamış bulunmaktayım am live a giremiyorum ethernet kablomu laptop a bağlayarak xbox live a giriş nasıl yapılıyor bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.



  • Bilen kimse yokmu acaba.
  • Eternet kablonun bir ucunu bilgisayara bir ucunu xbox360 ' a bağla, daha sonra bilgisayardan network ayarlarından (ağbağlantılarım) küçük ev iş ağı kurmaya gir
    oradan baska bilgisayarlar internete bu bilgisayar üstünden bağlanırı seç , daha sonrada xbox360 ' a git ve bağlan otamatik ayarları seç
    muhtemelen olur olmazsa ip ayarlarını elle vermen gerekir.
  • biraz detaylı anlatabilme şansın var ise sevinirim çünki seçtiğim şıklar doğrultusunda biraz daha farklı seçenekler geliyor karşıma ve bu konulara biraz yabancıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bungie

    biraz detaylı anlatabilme şansın var ise sevinirim çünki seçtiğim şıklar doğrultusunda biraz daha farklı seçenekler geliyor karşıma ve bu konulara biraz yabancıyım.


    http://ramerta.com/2010/06/xbox-360-konsolunuz-ile-internete-baglanin-ucretsiz-adaptorsuz/

    burdan bakabilirsin




  • Daha demin bende denedim oldu..7 kullanıyorum Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne git Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin'e git (sol üstte ikinci seçenek) bu Ağ Bağlantılarını açıyor orada "Kablosuz Ağ Bağlantısı"na ters tıkla özellikleri seç, üstte paylaşım sekmesi var orada diğer ağ kullanıcıları bu bilgisayar üzerinden internete bağlansın var onu seç olur..İlk denemede olmayabiliyor dene olana kadar..Ama Marketplace sekmeleri yok 360'da garip..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

    Daha demin bende denedim oldu..7 kullanıyorum Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne git Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin'e git (sol üstte ikinci seçenek) bu Ağ Bağlantılarını açıyor orada "Kablosuz Ağ Bağlantısı"na ters tıkla özellikleri seç, üstte paylaşım sekmesi var orada diğer ağ kullanıcıları bu bilgisayar üzerinden internete bağlansın var onu seç olur..İlk denemede olmayabiliyor dene olana kadar..Ama Marketplace sekmeleri yok 360'da garip..



    kardeşim benimkide windows 7.dediklerini yaptımda üste paylaşım sekmesini bulamadım öyle bişey yok .bi yardımcı olsan lütfen...

    buda resmi :

    http://img825.imageshack.us/i/ghdjg.png/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 4 Şubat 2011; 13:34:38 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.