Şimdi Ara

Xbox 360 sıkıldım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil çıktıktan sonra onun videolarını izleye izleye xbox 360 aşkım kalmadı. Malum şubatta ps4 alacağım için. Fiyatların duşme riskine karşı satsammı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha 1 sene aynı fiyatlara gider 360. 2. eller zaten modele ve içeriğe göre 250-600 arası. Daha ne kadar düşecek? Orjinal kullanan bile indirimlerle 5-10 dolara oyun alabiliyor. Yeni nesilde her oyun 60 dolar ve fiyatlar da düşmüyor. Kasımda çıkan oyunlar hala 100 liraya satılıyor ve digital indirimler çok komik. PAL konsollar da 1300-1400 lira civarı olunca, en az 1 sene daha aynı fiyatlara satılır, 2 sene daha da kullanılır. Sonuçta ilk defa konsol alacak için, 360 ve PS3 hem daha ucuz hem de daha çok oyuna sahip.
  • 360 taki butun klasikleri oynadinmi? Benim bile daha oynamadigim 2-3 buyuk klasik var yahu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 9 Temmuz 2014; 20:23:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tüm exc.leri bitie

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    360 taki butun klasikleri oynadinmi? Benim bile daha oynamadigim 2-3 buyuk klasik var yahu.

    Bro doğrusu x360 dan bi bilgim yok. Benim oynadığım en yeni oyun pes 13du. Oda ps3 cafelerde. Yani fazla bilgim yok. Bildiğim oyunlar assasins cred 4 gta 5. Bunlar yani. O yüzden bi tat alamadım galiba. Oyun önerisi yapsan fena olmazdı ya senden ricam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugra116 B kullanıcısına yanıt
    Sen 360'ı kullanmamışsın ki hocam:) Exc. oyunları oyna, uzun süre oyalar zaten. Üstüne de Batman, Far Cry, Tomb Raider gibi oyunları oynarsın. Yerinde olsam, 1 yıl daha geçmezdim yeni nesile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluelabel

    Sen 360'ı kullanmamışsın ki hocam:) Exc. oyunları oyna, uzun süre oyalar zaten. Üstüne de Batman, Far Cry, Tomb Raider gibi oyunları oynarsın. Yerinde olsam, 1 yıl daha geçmezdim yeni nesile.



    Hocam exc. Oyunlardan sadece forza ve alan wakeyi biliyorum. Biraz bahseder misin ? .d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugra116 B kullanıcısına yanıt
    Gears of War serisi- Multisi hala oynanıyor.
    Halo serisi-Multisi hala oynanıyor.
    Fable serisi
    PGR 3 ve 4

    13 tane oyun var yukarıda, bir süre idare eder sanırım:)
  • Ve batman arkham serisini oynamayıda ihmal etmemelisin :) konsolu yeni alanlar yeni nesile konsolun suyunu çıkarmadan yeni nesile geçmemeliler bencede ben 5 yıl kadar kullandığımdan artık insan değişiklik istiyor ondan sattım çoğu kişide benim gibi yapmıştır zaten :) sen forza 4 , arkham serisi , gears of war serisi ve witcher 2 oyna konsolun tadını fazlasıyla alıcaksındır :)
  • 300-350 arası oyun oynadım x360 da, ama artık yüzüne bile bakmıyorum. GTA 5 le beraber benim için bitti gibi birşey x360 :). İmkan varsa yeni nesle geçilmeli. Artık yeni nesille gündemler şekilleniyor. Gündemden ayrı kalınca pekte tadı çıkmıyor açıkcası..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfgangg

    300-350 arası oyun oynadım x360 da, ama artık yüzüne bile bakmıyorum. GTA 5 le beraber benim için bitti gibi birşey x360 :). İmkan varsa yeni nesle geçilmeli. Artık yeni nesille gündemler şekilleniyor. Gündemden ayrı kalınca pekte tadı çıkmıyor açıkcası..

    Senin gibi düşünenler yüzünden böyle oluyor galiba :). Ama madem daha hiçbirşeyini bilmiyormuşum. :D o zaman onlarıda indirip oynayacağım. Bazılarının torrent yok. link bile yok ama idare edeceğim artık.
  • kendime bir download listesi yaptım 220 oyunluk 189tane de yüklü var bir 10 sene oynarım artık :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.