Şimdi Ara

Xbox One 'Yükleme durduruldu' Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Xbox One S sahibiyim Microsoft Store'dan Red Dead Redemption 2 satın aldım ve yüklemeye koydum ilk olarak 50 GB indikten sonra yükleme durduruldu hatası aldım. Devam etmek istediğimde de sürekli yükleme durduruldu hatası vermeye devam etti çözüm olarak şu adımları denedim.


    - Xbox'u sıfırladım.

    - Kablolu bağlantı ve mobil hotspot ile farklı internetleri denedim.

    -DNS değiştim.

    -Oyunu defalarca silip microssoft Store üzerinden yüklemeyi denedim.

    -Farklı uygulama indirip o bittikten sonra devam etmeyi denedim.


    Xbox 1 TB'lık versiyon daha önce 100 GB'lık CoD MW indirdim herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı ama DLC'ler inerken olabiliyordu tekrar indirince iniyordu RDR2'nin boyutu yüksek olduğu için sorunsuz bitiremiyorum defalarca indirmeyi denedim. İlk 50GB sonra 15-27-4-12 bu civarlarda takıldı hem vakit kaybediyorum hem oyunu oynayamıyorum Xbox desteğe yazmak istedim beni topluluk görevlisi tarzı biriyle konuşturtuyor kendisine de durumu izah ettim söylediği çözümleri zaten çoktan denediğimi belirttim. Kendisi Rockstar'a yönlendirdi Rockstar'a ulaştım onlar tekrar Xbox'a yönlendirdi ne yapacağım bilmiyorum.


    Forumda daha önce bi ana konu açılmış geçici çözümler sunulmuş onlarıda denedim - İSS olarakta Netspeed kullanıyorum ne kadar yardımcı olurlar bilmiyorum kendilerine de yazdım cevap bekliyorum.








  • Bende de aynı hata oluyordu, harddisk değiştirdim düzeldi. Muhtemelen sendeki hdd ömrünü tüketmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içindeki dahili diskten bahsediyoruz değil mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük boyutlu herhangi başka bir oyun indirmeyi deneyin. Harici mi dahili mi depolama biriminden bahsediyoruz? Dahili ise, herhangi bir başka depolama birimiyle test edin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daha önce cod mw indirdim 100gb indireli 1 hafta oldu herhangi bir sorun yoktu az önce de 10gb lık bi indirme yaptım bir sorun çıkmadı içinde dahili 1tb disk bulunuyor henüz sadece 200gb ı dolu harici diskim olmadığından deneyemiyorum ama bunuda aklımda tutucam.


    Bu problem ile ilgili önceki ana konuda internetin hızının düşmesiyle alakalı vs yazılmış indirme hızım 60mbps den bazen 30 a düşüp geri yükseliyor ondan kaynaklı da olabilir ama nasıl çözebilirim bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DenV07 D kullanıcısına yanıt
    Bunun için harici diske gerek yok. Ortalama bir flash USB ile de olması lazım. Zaten indirme yapacağınız oyun küçük boyutta bir şey olacak, test amaçlı. Ana konuda bahsedilen durum OResume özelligi. One S modelinde bu zaten yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl çözebiliriz başka öneriniz var mı farklı oyunlar indirebiliyorum akşam başka yüksek boyutlu oyunla deneyeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.