Şimdi Ara

Xbox Series S daha ucuz versiyonuyla piyasada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

    —-




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citra -- 17 Ekim 2023; 13:54:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citra

    —-

    Verecek olana versin kardasim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citra

    —-

    İşsizlikten Allah yardımcın olsun dostum😂o mesajda deprem günlerine ait



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 16 Ekim 2023; 22:9:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • citra kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil dediğiniz PS e özgün remastered olmayan oyunların kaçını aldınız kaçını oynayıp bitirdiniz. Recep ivedik filmindeki gibi say desem 1000 oyunu 10 dan sonra zorlanırsınız.
    Lütfen yorum yaparken mantıklı yorumlar yapalım.

  • PS fanı gelmiş fosil olmuş PS4 ile yeni nesil aleti güç olarak kıyaslamış. Utanmamış üstüne bir de gamepass gibi bir olay sanki yokmuş gibi ''ne oynayacaklar'' diyor. Ne yiyip, ne içiyorsunuz hemşerim siz?

  • Sony de PS5 Slim çıkarır dijital versiyonuna zam yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citra kullanıcısına yanıt

     

  • Bu forum gitgide kendinden çok uzaklaştırıyor , gençliğimizi çürüttüğümüz yere son zamanlarda ayda bir giriyordum artık hiç girmek içimden gelmiyor. Üyenin biri gelip Series S almaktansa gidin PS4 alın daha mantıklı diyor. Mesajına cahilce dedim diye benim mesajımı siliyolar kişinin mesajı duruyor.


    Anlamıyorum gerçekten, eğer düşünce özgürlüğü varsa ve kişi gelip böyle mantık dışı bir yorum yapabilme iznine sahipse, benimde onun mesajına "cahilce yazılmış" deme özgürlüğüm olmalı.


    Cahil demek belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan demektir. En fazla ağır eleştiri kapsamında değerlendirilebilir, yani hakaret suçuna konu olamaz. Biraz araştırsanız keşke.


    Ya objektif olup her mesajı silin ya da hiç girmeyin bu işlere yetki zehirlenmesi yaşayacaksanız.

  • SoldaTr kullanıcısına yanıt

    Ben series s i satıp ps4 pro aldım yıllık eaplay de yaptım. Series s in grafikleri düşük geldi bana ps4 pro daha iyi series s te fifa 23 ile pc deki fifa 23 arasında dağlar kadar fark var.

    pc oyuncusuyum. Ps1 den 4proya kadar hepsi mevcut bende xbox one dan 360 series s e kadar da kullandım series s alınmaz X alın geçin. Series s düşük orta ayarda pc oyunu oynamak gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2khakan kullanıcısına yanıt
    O zaman series s bayağı kötüymüş teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu neslin kralı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2khakan kullanıcısına yanıt
    Yalnız sen ps4 proda eski nesil fifa23 oynuyorsun, fifa 24ü nasıl oynayacaksın ps4 proda ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sawolverine kullanıcısına yanıt

    Abi şaka gibiler gerçekten ya mitoz bölünme gibi çoğalıyorlar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • series s i sal ps4 al diyen var la nasıl bir akıl tutulması bu :D birde hardcore oyuncu konsolda oynamaz kendine hardcore diyen pc ye gelir

  • sawolverine kullanıcısına yanıt

    FC24 ps4 proda oynuyorum şuan 10 saat deneme. ps5 ile arasındaki farkı youtube dan bakabilirsin. Series S yeni nesil oyunları PC deki düşük ayarlarda oynatan bir konsoldur. ucuz etin yahnisi yani. PC de yüksek hertz ve fps de oynamaya alışık birinin aynı oyunu series S te gördüğünde ne demek istediğimi anlayacaktır. Eski nesil de olsa PS4 proda ki grafikler kat ve kat daha iyi. PS4 demiyorum. ps4 ün grafikleri çok düşük şuan. Pro nun gücü 2.5 kat fazla ps4 ten.


    Yine söylüyorum PCde ultra ayarlarda oyun oynuyorum fifa 23 dahil PC de oynuyorum. Keyfi olarak konsollarda da takılıyorum. Elimde series S te PS4 pro da varken deneyimledim. Series S yeni nesil olsa ne yazar ki tv de verdiği görüntü kalitesinde bile bir kalitesizlik var. Series X ile arasında dağlar kadar fark var. FakirBOX resmen direkt satışa koyup defettim evden. Elinde sadece bir konsol olup fanboy olmanıza gerek yok.

  • PS4 Pro ile Series S FC24 arasında görüntü olarak fark yok. Konuyu oradan çekip PC'de ultra ayarlarda oyun oynuyorum diyorsun nasıl bir hipokratlık yaptığının farkında mısın ? PC'de kullandığın GPU muhtemelen 15k'lık bir GPU minimum. Kalkıp RX5600XT yazmayacaksındır herhalde Ultra için.

    Yani sırf GPU'ya 15k verdiğin bir cihazla , komple kendisi 10k olan ara konsolu grafik olarak kıyaslamak büyük bir gerizekalılıktır. Bir de böyle üst perdeden konuşuyorsunuz , 3 kuruşluk adamlarsınız gerçekten. Hayatta hiçbir başarısı olmayan , kendince tek başarısı sahip olduğu konsollarla sergilemeye çalışan basit acınası varlıklar.


    Yok bende bu var yok bende şu var. Tiksindim lan gerçekten , bir de 2006 yılında kayıt olmuşsun.


    Ne yazayım ben şimdi bunun altına , bindiğim arabayla 7 sülaleni satın alırım mı diyeyim , ne ucuz muhabbet oğlum bu. Fakirbox falan ne demek oğlum ya , niye çirkinleşiyosunuz.





  • Katılıyorum, forumda bazı bölümlerin moderatörleri gerçekten ilginç. Basiretsiz... Ne yapacaklarını ve-veya yapmaları gerektiğini bilemiyorlar.

    Cahil lafını muhtemelen "aşağılama" şeklinde değerlendirip mesajı silmişler. Hayır madem düzenle, değiştir, bitsin... O da yok, edit denen bir şey var, çoğu forumda bu yapılıyor. Adam 1 sayfa yazı yazmış mesela, veya ben yazdım diyelim, konuyu çok iyi açıkladığım bi mesaj var mesela, bir sürü beğeni almış etmiş, arada aptal saptal bi laf etmişim diye zört diye gidiyor mesaj.


    Veya aynen dediğin gibi, adam diğer tarafta bildiğin saçmalarken, ona yazınca bizim mesaj gidiyor. E ulan adam saçmalıyor ne yapalım? Madem öyle kurallar arasına "saçmalama" kriteri de gelsin  


    Böyle olunca forumdaki zeka yaşı 3 olan tiplemeler de aynen haberlerde gördüğümüz primatlar gibi, doktor dövme, karısını bıçaklama, trafik magandalığı şeklindeki davranışlara benzer davranışlar sergiliyorlar. Devlet gibi forum da bunlara ses etmeyince saçmalamaya tam gaz devam ediyorlar, daha da cesaret alıyorlar nasıl olsa karışan eden yok diye.


    Şimdi bunu da beğenmez bölüm sorumlusu kardeşimiz...


    Neyse, bu genellemeden sonra konuya dönersek;


    PS5, PC ve Series S sahibi olarak bu vatandaşın yoruma çok güldüm.


    Kardeşim Xbox konusu bu, ne işin var PS fanının, git kumda oynasana sen. PS4 dedi adam ya, hahahah... Önce güç dedi, sonra oyun yok dedi, her şeye bahanesi hazır maşallah.

    Oyun işi ayrı, PS'e özel oyun oynamak istiyorsan gider alırsın oynarsın da PS4 Series S karşılaştırması olmaz o, platform karşılaştırması olur, önce o bilgisizliği bi giderelim (cahillik demedim  ). Ki PS fanlarının gözü yaşlı, Sony PC'ye getiriyor çatır çatır. Xbox oyunları PC'de de var diyenlere gelsin... Lelele sakine, niyeee gittin tütüneeeee....


    Xbox PC oyunları aynı olabilir de, alet makul fiyata çözünürlük ve RT desteği veriyor, kompakt bi konsol daha ne olsun. PS4'ün her yeri Pro olsa ne olur, tedavülden kalkmış alet. Series S bu anlamda pahalı bi sistem toplamaya gücü yetmeyene, konsol isteyene, ucuz yollu yüksek çözünürlük ve RT desteği isteyene çok çok makul ve kompakt bir konsol. Zaten daha iyisini istiyorsak Series X veya PS5 alıyoruz.


    Series S'in PS tarafında muadili yok, PS4 demek çok çok komik olur.





  • film gibi tartışma zevkle okudum :)

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Seni ne ilgilendirir PC de oynamam veya aynı anda konsol kullanmam. Bende şu var bu var diye listemi yaptım. PC oyuncusuyum ama konsollarıda deneyimedim sonuna kadar.

    Series s in PS4 prodan görüntü olarak ta Grafik kalitesi olarakta aynı olduğunu nerden biliyorsun yanyana denemeden. PS4 pro da FC24 ile ps5 arasında grafik farkı bile çok az detay. En azından akıcı bir şekilde kaldırrıyor. kasma yok yağ gibi. Eski nesil fifa ile yeni nesil arasında telli, saç vs farkı var ama görüntü kalitesi ve oynayış açısından değecek bir fark yok.

    Series s te retroarch bile kurdum ps2 oyunlarını kaldırmadı. Sırf Yeni nesil oyun oynatıyor diye kasarak oyun oynamak isteyene Series S makuldur.

    4tflops gücündeki series s 4.20 tflops gücündeki ps4prodan nasıl üstün olabiliyor acaba ki tartışmayı bile gülünç buluyorsunuz. PS4 desen neyse de pro series s in yanında çok daha canlı ve yüksek kalitede görüntü sunuyor aynı tv de kullandım.

    Ayrıca xbox PS karşılaştırması yapmıyorum. zamanında PC olmadan 5 yıl xbox one ile idare etmiş biri olarak Series X alın S almayın diyorum. Bu sana nasıl batıyor? Series S düşük ayarlarda kasarak fifa 23 Oynatıyor. Bunu deneyimlemediysen bari test etmiş adama laf anlatma. Cehaletini başkasına kus. Aylarca Series S i elimde tutup tv de monitörde her özelliğini deneyimleyerek kullandım. O konsol kasıyor. O kasmayı göremeyen kişiler olabilir. Fifa 23 te resmen kasıyor o konsol. Arada drop bile yiyor maç içinde. zaten fps yerlerde ama onu görecek göz lazım.

    Kimse kimseye göre yorum yapmak zorunda değil.

    Bana göre Series S çöptür. Anca Fps Hertz bilmeyen bir çocuğa ver oynasın fanboyluk yapsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 18 Ekim 2023; 11:7:20 >




  • Series S ucuzlasa ne yazar.Nesli komple geriletti.Baldurs Gate 3 bile xbox a series s yuzunden gelemedigi soylenmisti.Bunun yerine ps5 de yapilan gibi dijital surum ciksa 400 dolardan series x satilsa cok daha iyiydi.OneX bile bazi oyunlari s den daha iyi oynatiyordu.Digital foundry de bazi crossgen oyunlarda bu belli olmustu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.