Şimdi Ara

XBOX Tamamiyle Hack Edildi - Chipsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xboxhacker.net te cikan habere gore TheSpecialist adli hacker kopya diskleri modchip kullanmadan Xbox a okutmayi basardi. RalliSport Challenge adli oyundaki kopya koruma blogunu rip ettikten sonra, bu blogu firmware kullanarak DVD-ROM a yazdirdi. Boylece hangi disk koyulursa koyulsun, kopya koruma programina surekli icerideki diskin RalliSport Challenge oldugunu soyleyen blok okutuluyor. Gayet akillica!

    The Specialist firmware i henuz halka acik hale getirmeyecegini cunku bunun yaratacagi etkiden cekindigini belirtti. Kanimca 1-2 hafta icinde torrentlerde gormeye baslariz muhtemelen.

    Ayrintili Yazi

    Haberi Joystiq blogunda ve xboxhacker.net teki makalede okudugum icin post ediyorum. Bu iki sitede konusunda itibarli siteler ve muhtemelen haberin asli vardir.

    Ne diyelim hayirli olsun. (eger dogruysa)







  • harbi iyi düşünmüş adam
  • Mutlaka edilmiştir, tabi...
  • bunu xbox360 gelişmelr başlıgı altında yazmıştımExcuterdan da buna bi cevap geldi,bu olayın sadece belli bölgedeki xboxları kapsıyacagını"this type of hack is restricted to the machines own region "(firmware lar farklı olsa gerek) bu yuzden çokta sevindirici bir durum olmadıgını söylüyordu.Excuter ın sitesinde daha fazla bilgi var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacmahal -- 4 Şubat 2006 0:21:28 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tacmahal

    bunu xbox360 gelişmelr başlıgı altında yazmıştımExcuterdan da buna bi cevap geldi,bu olayın sadece belli bölgedeki xboxları kapsıyacagını"this type of hack is restricted to the machines own region "(firmware lar farklı olsa gerek) bu yuzden çokta sevindirici bir durum olmadıgını söylüyordu.Excuter ın sitesinde daha fazla bilgi var

    eee adamlar ekmek yiyor o kadr diyeceğim ama xbox öldü artık , bu adam xboxla uğraşacağına Xbox360 ile uğraşsa ya...

    Biri buna söylesin yav bi 3-4 yıl gecikti diye...
  • adam akmışta, 360 a lazım böle bişe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.