Şimdi Ara

Xiaomi 11T ve 11T Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
11.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye de fiyatından dolayı konuşulmuyor muhtemelen şuan bulunduğum eyaletteki arkadaşlarım hepsi kendi arasın da konuşurken bu konudan da bahşediyor.Reddit’e bakmanı tavsiye ederim.20-30 dolarlık lenslerden ziyade bura da yazılım öne çıkıyor.İPhone 12 pro serisi ve 13 pro serisi en profesyonel DLSR kameraları sollayacak kapasitede.Kullanmadadan da konuşman da ayrı trajedik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de yaşamıyorum yaşasam almazdım zaten. Yaşadın ABD!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Türkiye de yaşasam ya da ihtiyacım olmasa zaten satın almazdım.JBL’nin neyini küçümsediniz anlamadım ama Tüne 225wts kullanıyorum memnunum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu markanın modelleri aşiret gibi takip edemiyorum artık.  

  • Telefon güzel ama OIS olmadığı için kamerası o kadar performanslı olmayacaktır bence.

  • Sakın xiaomi almayın hayatımda böyle bir şey görmedim xiaomi yetkili servisi evofona gönderdiğim xiaomi telefonum hiç açmadığım halde anakart değişti diyor ve garanti dışı bırakıyorlar
    Telefonumu imei si çalındığı için göndermiştim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihazın neden ön yüzden bir fotoğrafı yok? Sadece arkası var 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmax...

    Sakın xiaomi almayın hayatımda böyle bir şey görmedim xiaomi yetkili servisi evofona gönderdiğim xiaomi telefonum hiç açmadığım halde anakart değişti diyor ve garanti dışı bırakıyorlar
    Telefonumu imei si çalındığı için göndermiştim

    Telefonuna IMEI çakılmış olabilir mi?

    Öyleyse bu zaten garantiyi geçersiz kılacak çok geçerli bir sebep.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 17 Eylül 2021; 15:33:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf12345ok

    Tamam tasarım değişmeyince cihazın da değişmediğini sananlar üyesi.Belki gelen yenilikler senin için küçük olabilir ama proraw,lidar sensör benim için çok önemli şeyler.tabii ki bu karşılaştırma mantıklı değil ben bi arkadaşa yanıten yapmıştım.

    Alıntıları Göster

    Yav iyi ki lidar sensörü değişti, başka? Yok o kadar. Kağıt üstünde fark edilmeyecek değişiklikler oluyor ama o kadar. iPhone 8'den beri kamera dışında doğrudan etkileyen bir fark yok tasarımı dışında. Kullanmasak bilmeyeceğiz. Piyasada 15 senedir yer alan bütün cihazları kullandım, test ettim, tamir ettim 5 senelik teknik servis çalışmam süresince. Ne anlatıyorsun ya..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf12345ok

    Türkiye de fiyatından dolayı konuşulmuyor muhtemelen şuan bulunduğum eyaletteki arkadaşlarım hepsi kendi arasın da konuşurken bu konudan da bahşediyor.Reddit’e bakmanı tavsiye ederim.20-30 dolarlık lenslerden ziyade bura da yazılım öne çıkıyor.İPhone 12 pro serisi ve 13 pro serisi en profesyonel DLSR kameraları sollayacak kapasitede.Kullanmadadan da konuşman da ayrı trajedik.

    "en profesyonel DLSR kameraları sollayacak kapasitede" cahille tartışmam haklısın der geçerim. Haklısın bro..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0B3097644

    "en profesyonel DLSR kameraları sollayacak kapasitede" cahille tartışmam haklısın der geçerim. Haklısın bro..



    Alıntıları Göster
    Canon EOS 90D kullanmış biri olarak yazıyorum ve aslında cahil olup at başkalarına cahil diyen insanlar….Sen teknik çalışanmışsın zaten lidar sensör,proraw senin işine yarayacağını sanmıyorum ama benim için önemli kriterler.Her neyse uzatmaya gerek yok bu tartışmamız “Neden lamborghini 2021 alıyorsun zaten 2020 ile aynı” gibi oldu.İsteyen istediği cihazı alır.Benim için pahalı cihazlar değil açıkcası sonuçta bir cep telefonu en iyisini alır geçerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf12345ok -- 17 Eylül 2021; 20:42:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Telefon herhangi bir işlem görmedi imei numarasını değiştirmedim imei numarası da telefonun kutusu üzerinde yazan ile aynı. Neden telefonu durduk yere kullanım dışı kalsın ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pro modeli çok güzel olmuş da Türkiye’de yaşadığımıza lanet ettim yeminle ya maks yapabildiğimiz dh’de haberini okuyup geçmek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf12345ok

    Haklısınız Türkiye de yaşasam ya da ihtiyacım olmasa zaten satın almazdım.JBL’nin neyini küçümsediniz anlamadım ama Tüne 225wts kullanıyorum memnunum.

    Hi-fi meraklısı olmayan herkes için babalar gibi çözüm. Lafım yok. Ama hi-fi'da Bluetooth falan yaş işler.


    Öncelikle hi-fi'da Bluetooth'a yer yok ne yazık ki. Bandwith yeterli değil. Kaliteli bir kablolu her zaman döver. İşin doğası bu.


    Yüksek ses kalitesi için çok para harcamaya da gerek yok. Basit tutmak gerekli. Kulak içi kulaklıkta shure e2c çok iyi mesela. Ama kablolu.


    Kablosuzda benzer bir ses kalitesini yakalamak için bütçeyi 5-6 kat arttırmak gerekiyor. Bir hi-fi meraklısı da, "o bütçe ile daha kaliteli kablolu alırım" diyor ve nihayetinde kablosuz olaylara hiç giremiyoruz.


    JBL normal kullanıcıyı fazlası ile tatmin eder. Ama bu mesele biraz eşek'ten büyük at, attan büyük deve var meselesi. JBL fiyat/performans ürünleri üretir genelde. Bir çok hi-fi ürünleri de vardır. Ama hi-fi konusunda Amerikan kafası (JBL Amerikan'dır) biraz yavan. Çoğu ürün seri üretim zorunluluklarına feda edilir. Hi-fi ise böyle törpülemelere gelmez. Bu sebeple genelde Amerikan hi-fi ürünleri yavan kalır. Günümüzde Amerikan üretim kalmadı; ama Amerikan hi-fi kafası bu. Ucuza üret, çok üret, çok sat. Ama hi-fi'da ucuza üretmek için dönülen köşelerin kalitede bedeli oluyor.


    Kulaklık böyle bir sektör değil. Ama kulaklıkta da başka kriterler var. Hareket halinde müzik dinlemem gerekse muhtemelen taşınabilir mini amfili dac ve kablolu kulaklık alır, telefonumu usb'den dac'a bağladım. Ama bu benim manyaklığım. Çoğu kullanıcı için elinizdeki kulaklık gayet iyi bir kulaklık. Ben şu anda çok gezer halde kulaklıkla müzik dinlemiyorum. Şu anki koşullarda, elinizdeki kulaklık beni de tatmin eder. Ama günde 1.5 saat onunla müzik dinlesem kırarım ben onu.  


    Hoparlöre geri döneyim: Bence çok güzel ve hayallerimi süsleyen Jbl'ler yok mu? Var. Ama 1985 model hoparlöre 25.000TL veremem.  25.000tl bütçe ile çok sapık şeyler alabilirim. Ama 25 lirayı da bir hoparlöre vermem yani. O kadar da değil. İkinci elde 1750 dolarları ömrüm boyunca geçeceğimi sanmıyorum. Oralarda takılırım muhtemelen. Bir noktadan sonra verdiğiniz para karşılığında aldığınız ek kalite (marjinal fayda) acayip düşmeye başlıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf12345ok

    Türkiye’de yaşamıyorum yaşasam almazdım zaten. Yaşadın ABD!

    Ben sadece Türkiye özelinde konuşmuyorum. Türkiye'de ek sorunlar da var, o ayrı; ama dünyanın neresinde olursam olayım öncelikle Apple almam. Sonralıkla da telefona çok para vermem.  


    Bir şeyin antisi fanboyu falan da değilim. Ben böyle biriyim. İhtiyacımı çok iyi belirlerim ve ihtiyacı karşılayacak alımı yaparım.


    Geçmişte de çok sadık bir Apple müşterisi idim. Önce ipod, sonra iPod mini aldım. Sonra ihtiyaç hasıl oldu, 2007 yılında telefonumdan bilgisayara internet vermem gerekiyordu. Bunu 3g'de yapan tek alet 3gs idi. iPhone aldım.


    2007 yılında aracımda önde dokunmatik ekran monitör, arkada PC vardı. Gps, webcam, DVD writer, ne ararsan vardı. O zaman için çok manyak bir işti. Profesyonel stüdyo ses kartı, 4 yol aktif ses sistemi... Bu sisteme internet vermek için iphone aldım. Niye? Manyaklık olsun diye. Car pc hala hayatta olan bir hobi. Bir tablet, bir usb-coax çevirici ve bir audison bitone (DSP ünitesi) ile en baba araba müzik setini sağlı sollu tokatlar.


    Neyse, iPhone 3gs 3 yılda patatese döndü. Apple'a çizgiyi çektim. Bir daha hiçbir Apple ürünü almadım. Takip de ediyorum. Kıçı başı duzeltseler ve uzun süre düzgün kalsalar kara listemden çıkarırım. Ama kusura bakmasınlar, çok şerefsiz bir yoldalar. Özellikle ABD'de tamir hakkını baltalamak için yaptıkları süzme şerefsizlik ve ben böyle bir firmaya destek olmam.


    Aynı şekilde, Apple laptoplarda kullandıkları şarj çipi konsepti de tam bir şerefsizlik. Yaptıkları şu: tüm laptoplarda olan şarj çipinin aynısının bacak yapısını değiştirip, özel olarak ürettirmişler. Chip üreticisi ile sözleşme imzalamış ve sadece kendilerine ürettirmişler. dolayısıyla chip piyasada yok. 80 cent'lik bir parça. Chip bozulursa, apple chipi vermiyor. Anakart değişimine gidiyor. 3 yaşında bir apple laptopun ikinci el değeri de anakarttan düşük. Yani sana "çalışan aleti çöpe at" diyorlar. Bu bir şerefsizliktir. Böyle bir firmadan ben kürdan almam.


    Bir yandan da, özellikle ABD'de tamircileri darlıyorlar. Louis rossmann'ı youtube'dan takip edebilirsiniz.  


    Benim işim böyle işler olduğu için ilgi alanıma giriyor. Aletlerin içini bildiğim ve şirketi de namussuz bulduğum için almam diyorum.


    Bilinçli tüketici mantığı ile hareket ediyorum yani.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 18 Eylül 2021; 2:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Redmi k40 gaming ve redmi k40 pro

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Haklısın.Tercih meselesi ama en son modelleri deneyimlerden alınmaz demeyi doğru bulmuyorum “almam” daha mantıklı.(sizi ithafen değil) Açıkcası Apple’i “ş**efsiz” bulup,Samsung’u nasıl bulduğunu da merak ediyorum.Ben iPhone modellerinin fiyatını hak ettiğini düşünüyorum.iPhone ilk kullandığım model 4S’di ve 4 sene kullanmıştım.Apple’nin fiyat politikasını,satış sonrası politikasını da beğeniyorum istisnalar bulunabilir.Benim asıl satın alma amacım Mac-iPhone uyumuydu.Apple’dan daha iyi bir telefon firması görmedim(Bir zamanların en iyisi Nokia’dan sonra).

    Sadece İOS/Android yerine ikisinin de nimetlerinden yararlanıyorum.
    Androidi 4 sene sonra mecburi olarak değiştirmek zorunda kalıyorum.Farkedilir bir şekilde RAM sorunu/kasma,donma sorunları yaşarken İOS hala ilk gün ki performansı bana sağlıyor.Ben teknoloji kısmında bilinçli değil bonkör olmayı tercih ediyorum.2 senede bir iPhone,4 senede bir Android cihazımı değiştiriyorum.

    Tartışılacak bir konu kalmadı
    Yine “Zevkler ve renkler tartışılmaz geldi”.

    Not:Kulaklık konusun da standart bir kullanıcıyım.Günde 1 saat kullanan biri olarak benim için yeterli bit cihaz.Hi-fi için yetersiz cihaz haklısınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf12345ok -- 18 Eylül 2021; 10:22:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Yanlışın var doatum. mi 11T ve mi 11T Pro'da OIS kullanılmamış hem de mi 10t pro'da olmasına rağmen. Tek ve en büyük eksisi bu. Normalde bu telefonu yurt dışından alacaktım ama şu an 10t pro daha cazip geliyor sırf OIS olmayaşından.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 katı fiyata derken? Hangi cihazdan bahsediyorsunuz. Bu telefonun ucuza çıkacağını mı düşünüyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.