Şimdi Ara

Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
15.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Tartışmaya orta yerinden katılmak istemem ama 4 senedir mi 9t kullanıyorum. Daha reklam gördüğümü hatırlamıyorum. Reklam nerede çıkıyor, hangi uygulamada?
    Hadi bazı uygulamalarda çıkıyor diyelim. Kullanma o uygulamayı. Zorunda değilsin ki. Ki dediğim gibi ben rastlamadım reklama. Redmi serisi kullanıyor kardeşim. Onda var mesela reklam. O da kapatılıyor zaten uygulama ayarlarından.
    Ama mi serisinde görmedim reklam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 29 Şubat 2024; 20:26:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt

    Bende mi9t'den tut mi mix 2ye kadar yüzlerce xiaomi cihazı kullandım fakat reklam çıkıyor şimdiki halini bilmiyorum ama önceden 100 tane ayar yapıyodun kapamak için gui'ye arayüz koyan xiaomi diye internette bayağı dalga geçildi zaten google'dada aratınca binlerde konusu var yukarıda yorumdada attım zaten gökten vahiy olarak inmedi xiaomi reklam kapatma haberleri vardı bende mi mixi severek kullanıyodum sırf şu reklam muhabbeti yüzünden satmıştım cihazı bi dahada xiaomiye bulaşmadım kullanan arkadaşlarım var ama onlarda ilk fırsatta çoğu iphone geçmeye başladı.

  • QRX kullanıcısına yanıt

    Xiaomi Mi A2 Lite vardı Android One’lı telefon bir ara bende. Dosyalar uygulamasında reklam vardı bu telefonun. Sarı ikonlu dosyalarımda, orjinal xiaomi uygulaması.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Girip baktım, bende yok reklam. Ancak play soterada uygulama yorumlarına baktım. İnsanlar o uygulamada hala reklamlardan şikayetçi. Belki bir ayarı vardır, yapınca reklamlar kapanıyordur. Ben telefonu ilk aldığımda böyle bir ayar yapmış olabilirim.

    Reklamlı stok uygulama kabul edilemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koçum bak senin zekanin anlayacağı kapasitede soruyorum, basit ve net.

    Hangi program. Laga luga yapma program ismi söyle.

    Olm iddia eden sensin benim cihazımda reklam var diyorsun, göremiyorsun diyorsun, hangi program göstereyim diyorum hala dansözluk yapıyorsun. Nerene yapıştırayım?

    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda


    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda


    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda


    @mystiery_ bendeki dosyalar uygulaması, hiç bir ayar yapmadım.



    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda


    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda

    Boş yapma diye Xiaomi programlarini açtım hep.

    Reklam olduğunu iddia eden başka varsa söylesin atayim ekran.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingawake -- 1 Mart 2024; 14:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Aşağı resimdekilerden haberi yok sanırım

    Bu arada yukarıdaki de youtube reklamsız 😂

    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda

    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Alınmaz ne olursa olsun 3 farklı rom piyasaya sürüp Google uygulamalarını kullanmaya zorlayan kendi stabl çalışan uygulamalarını kurma kolaylığı sağlamayan illaki rom değiştirmek zorunda olduğun reklamlı bi cihaz alınmaz Çin romunda olan çoğu özellik cihaz desteği olmasına rağmen kullanılamıyor cihaz Android 13 özelliklerini ve widgetlerini bile kullanamıyoruz. Ülkemizin en bahtsız yanı Pixel cihazlarını alamıyor oluşumuz 😐 Şu durumda amiral gemisi cihaz alacak olsam fiyat olarak s24 S serisi FE veya Apple cihazları alırdım (yakın zamanda cihaz almam gerekiyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailciloglu -- 1 Mart 2024; 10:28:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenohsama kullanıcısına yanıt
    Apple’ın işi gücü yok DH’ye para mı verecek? Dünya genelinde en fazla satılan 10 telefonun ilk 7’si Apple. Kalan üç sıra giriş-orta seviye Android. Bir tane amiral yok. Hal böyleyken Apple reklam vermek için niye uğraşsın?

    LG’yi batıran da kendi hataları oldu. Koca LG’yi buradaki yorumlar mı batıracak? Bir LG V30/35 kullanıcısı olarak bunu söylüyorum. G3/4/5’te üst üste üç nesil kronik ekran ve anakart sorunları yüzünden kullanıcıları illallah ettirdiler. Sonrasında gelen G6 ve özellikle V30 ile çok iyi bir geri dönüş yapsalar da kaybettikleri çoğunluğu bir daha geri getiremediler. Şu bir gerçek ki Android camiasının teknik anlamda en iyi telefonlarını LG yapıyordu. Üstelik yazılımı Samsung’un donan kitlenen TouchWiz arayüzü ile kıyaslanamaz derecede stabil ve hızlıydı. O sorunlar hiç olmasaydı LG şu an Android’in baş aktörü olabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Mart 2024; 11:41:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt

    Rezil oldu, kendine yediremiyor, bir şeyler uydurup kendini kurtarmaya çalışıyor.

    Elemanin zoruna gidiyor reklamsız olmasi bu fiyata bu kalitede.

    Enayi parasi verdi diye kendini avutmaya çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eveeet arkadaşlar tekrar merhaba, fiyatlar uzayda ama yine de xiaomi 14'ü alıyorum. OnePlus 12 istedim gelmedi, S24 Ultra aldım, ekran alt kalite çıktı.


    Ara ara buna 50.000 TL hangi enayi verir diye soruyordunuz ya, işte o enayi benim. çünkü alternatifi yok malesef. TR'de gen 3 olan sadece 2 telefon var şu an. S24 Ultra ve Xiaomi 14. Ben de gen 3, son nesil işlemci istediğim için önce f/p olarak gördüğüm S24 Ultra siparişi verdim, ama ekrandaki banding problemi canımı sıktı, bu yüzden xiaomi 14 alıyorum.


    Saat, indirim ve kuponu düşünce telefonu 42600 gibi düşünebilirsiniz. Hadi saatti fazla paraya ittirdiler diyelim, telefonu düz 45k fiyat gibi nitelendirecek olursak vergisiz fiyat $700'e tekabul ediyor gibi. O da avrupayla aynı fiyata çıkmış burada demek.


    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda

    Kendimce böyle bir hesap yaptım, bilemedim ne kadar doğru. Gönül isterdi ki samsungtaki gibi değişim kampanyaları olsun, indirim olsun, daha güzel fiyatlara alalım ama olmadı.





  • Dns ile kapatılır muhtemelen reklamlar. Adguard dns ayarlayıp deneyin bi.

    https://adguard-dns.io/en/public-dns.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vala bende Xiaomi 13 kullandım reklam falan görmedim. Bayağı reklam muhabbeti dönmüşte yazayım dedim. Reklam çıkarsa kapatabiliyorsun zaten bu kadar basit. Bu arada fiyat/performans olarak en alınabilir cihaz Xiaomi 14 olmuş. Yakında bende alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcanka M kullanıcısına yanıt

    Güzel seçim olmuş. Bende One Plus 12 alacaktım ama çok geciktiler. Hayırlı olsun hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt

    ahahh aynı şeyi yazıp durma rezil olan sensin ekran görüntülerini attım tek tek uygulamaları gösteriyor onuda geçtim video attım hiç sesin solugun çıkmıyor kendin saçma sapan ssler atıp dur anca kapatılabiliyor evet ama reklam var arayüzde eee ? ne oldu abicim onca para ver arayüzden reklam kapatmaya çalış sen anca al xiaomi çöpünü şimdi yol al rezil oldun filan yazıpta durma flood kasma rezil olan burda sensin kanıt atıyorum ses çıkmıyor resim atıyorum ses çıkmıyor video attım yine ses yok ahsudhasudhaushd sabahlara kadar çıldırmaya devam et ağla şimdi. Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda 

  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt

    Benim bahsettiğim zaten o arayüzde reklam var mı uygulamalarda reklam var mı ben bunu belirtiyorum ayarlardan kapatmanız gerekiyor ama sen onlarca para verip o ayarı yapmayı kendine hak görüyosan sıkıntı yok ama ben binlerce para bayıldığım cihazda her formatlamadan sonra ayar çekmek istemiyorum basit ve net neden diğer samsung huawei android markalarında böyle saçmalık yok peki ? ben onu söylüyorum kapatılır açılır farketmez adamlar sonuçta koymuşlar cahil arkadaşta para verdiği cihazı şirket ceosundan fazla savunuyor böyle çok toksik kitle var dhde para verdi diye önüne siper olur laf ettirmez ama gerçekler değişmiyor malesef.

  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    çok teşekkür ederim hocam, darısı sizin de başınıza. umarım en kısa sürede gelir oneplus 12.

  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    Bu dediğini ben de yaşadım uzun süre de almadım bulaşmadım bu yüzden. Yine Xaiomi kullanan arkadaşlarım tam tersini söylüyordu. Bende foto çekerken bile reklam çıkıyordu. "Kapatabiliyorsun onu" mafyasıyla da çok mücadele ettim. Kapatılmıyor aw ne ayar yaparsan yap sürekli reklam çıkıyor. Çıkıyor işte yalan mı söyleyeceğiz. Artık versiyon (Çin-Global) neden bilmiyorum ama öyle bir sorun ciddi ciddi yaşandı/yaşanıyor. Uzun süre ben de uzak durdum.


    K60 pro aldım şimdi. Reklam yok. Hiç yok. Sıfır.


    Tartışmaları okudum. İki taraf da sakin olsa anlayacak "bazı cihazlarda var bazılarında yok" durumunu. Evet aynı model cihazlarda bu saçmalık olabiliyor. Durum bundan ibaret.

  • bilade B kullanıcısına yanıt

    Yillar önce mi 4c gibi model almıştım pedere, içinde korsan rom vardı, onda bir sürü reklam vardi. Cihaz ısınıyordu, paralel ithalatta getiren içine acayip rom kurmuş. Onda reklam var diye hatırlıyorum.


    Ben hep amiral ya da orta üst Xiaomi aldim. Hatırladığım, reklam yok, göremediğim varsa program ismi at dedim, dansözluk yapmaya devam etti.


    Dediğiniz gibi en alt ve redmilerde reklam var muhtemelen, başkası için atip tutmam, bende olduğunu benim farketmedigimi iddia ediyor şahıs. İddia eden bunu belgeler. Üst cihazlarda reklam yok. Nokta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende K60 pro var. Sıfır sıkıntı kullanırken aniden youtube gitti. KAmera ve el feneri gitti. Forumlara baktım, taradım (yabancı) google play'deki bir uyumsuzluktan olduğunu öğrendim. Google play için küçük bir güncelleme yapılmış ve bazı modellerde sorun olmuştu. Yani direnç vs ilgisi yoktu.


    1-2 gün içinde Xiaomi tarafından yayınlanan güncelleme ile sorun düzel(miş) Ama benimki direnç olduğundan "büyük sistem update"i almıyor. TWRP ile güncelleniyor onu da ben bilmiyorum nasıl oluyor.


    Neyse biri uzaktan bağlandı Hyper OS yükledi düzeltti ama güncelleme alamama gibi bir sorun var. Cihaz hintli mi çinli mi bir fikrim yok.


    Alırken kime sorsan "global ağğbi, güncelleme alır sıkıntı yok" diyor ama öyle olmuyor işte..


    Rom atma uzmanı olsanız bile daldan dala atlaya atlaya gidiyorsunuz ve hep biryerlerinde bir sıkıntı çıkıyor. Stabil sistem sahibi olamıyorsunuz :/





  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.