Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] (464. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.356
Cevap
297
Favori
441.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mi bandıma güncelleme gelmiyor sıfiırladım Türkçe dahil birçok dil yok sadece birkac dil var ne yapmalıyım version 1.19.1.5 de kaldı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi Band 5'im çalındı... Yapabileceğim birşey var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazlarda takip gibi bir özellik olmadığı için maalesef yapabileceğiniz bir şey yok.

    2 ay önce airpods 3 kulaklığımı takside düşürmüştüm. Bu cihazda apple'ın airtag gibi takip özelliği var ve iphone bul uygulamasından cihazı kayıp olarak işaretleyince eğer cihaz biri tarafından bulunup bağlanılırsa benim iletişim bilgilerimin ve kayıp olduğuna dair mesaj çıkartan bir sistem var. Taksiyi 1 gün takip ettim (plakasına bakmadığım için taksiciler odasını ilk başta aramadım) ve denk gelirse gidip bulup alayım diye. Taksici gecenin 1'inde evime 15 dakika mesafede bir ara sokağa geldi. 1 gün sonra konuma gittim ve taksiyi bulmaya çalıştım ama çok hassas bir takip olmadığı için cihazı bu şekilde bulamadım. En son taksiciler odasını arayıp bindiğim yeri ve saati, indiğim yeri ve saati söyleyince taksiciyi bulup evimin yakınında buluşup kulaklığı aldım. Yani bu tarz takip özelliği olsa bile bulmanız zorken bu cihazlarda o da yok. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba mi band 5’im kırıldığı için 6 aldım. Şarj süresi berbat. Açıkçası memnun değilim ve önermiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mi band 3 için, mi fit uygulaması mi fitness olmuş ve cihaz seçeneklerde yok, ne yapabilirim cihaz çöp mu oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazi07tr kullanıcısına yanıt
    Zepp life'a baktınız mı, hatırladığım kadarıyla mi fit uygulaması zepp life oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mi band 6 için sağlam kordon nereden alabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi band 6 aldım ancak 1 günde şarjı bitiyor çogu ozellik kapalı neden acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teyzeme Mi Band 6 aldım. Fakat yazı karakterlerini büyütmeyi bulamadım. Kendisi yaşlı olduğu için küçücük yazılar okuyamıyor. Bilen biri var mı yazıları nasıl büyültebiliriz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Maalesef yazı fontları büyütüp küçültülemiyor, tamamen sabitler 🤷🏻‍♂️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mi Band 6'yı iphone 6'ya bağlayabiliyor muyuz? Kullanamadığımız özellikleri oluyor mu?

  • merhaba mi band 7 almak istiyorum ancak şu aklıma takıldı. Bazıları arayüzün çok kastığını söylüyor. rahatsız edecek seviyede mi bu durum acaba? ayrıca önerir misiniz 840 tl'ye alacağım.

  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Arayüz geçişleri takılıyor ya da yavaş diyebilirim. Açıkçası 700-800₺ gibi fiyatları haketmiyor bu cihaz ve aldığıma pişman oldum. Maksimum ederi bence 550₺ falan ama tercih sizin. Arayüzleri güzel olsa yine bir şey demeyeceğim ama güzel çoğu çöp denilecek seviyede ve mi band 6 için dışarıdan bir sürü arayüz yüklenebiliyorken mi band 7'de şimdilik çok çok az ve kötü arayüzler var dışarıdan yüklenebilen. Sanırım işletim sistemi değiştiği için kodlama yapısı da değişti ve herkes arayüz yapamıyor şimdilik, yapan da kötü tasarlıyor. Pil süresi olarak da yetersiz, maksimum sürekli açık ekran kapalıyken 5-6 gün falan görürsünüz ama her şeyi açık kullanırsanız 2-3 gün gidiyor pili. Bu tarz bir bileklik için epey kötü bir değer bu o yüzden şahsi görüşüm mi band serisi içerisindeki en kötü cihaz bu diyebilirim. Önceki modeller buna göre daha fazlasını sunabiliyordu çünkü, bu sadece ufak tefek iyileştirmeler haricinde sürekli açık ekran özelliği sunuyor, onu da pil ömründen epey bir feragat ederek sunuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    cevabınınız için teşekkür ederim. Hiç önermiyorsunuz anladığım kadarıyla. menüdeki takılma hissiyatı aldırmayacak kadar kötü mü peki yoksa görmezden gelinebilir miz sizce?

  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Görmezden gelinebilir ama bu arada olan bir şey değil yani sistem genel olarak hantal ve sanırım ekran yenileme hızı da düşük olduğu için hantallık kendini çok belli ediyor. Daha öncesinde bir dönem mi band 5 kullanmıştım ve o band yavaş olmasına rağmen gayet normaldi bu çünkü grafikleri, animasyonları falan yok gibi azdı. Bu band 7'de belki de donanım da yetersiz olabilir yani işlemci vs. etkisiz eleman gibi geliyor bazılarına bu tarz bilekliklerde ama sistemin kendini düzgün ve akışkan çalıştıracak kadar güçlü bir donanımı bence yok. Mümkünse çevrenizde vs. deneyerek, görerek alın. Çünkü ucuz da değil, kutusunu açtıktan sonra iade de edemeyeceğinizi düşünüyorum ve boşuna harcama yapmamanız için gönül rahatlığıyla önermiyorum maalesef. Net olarak önermiyor da değilim, sadece görüp, bilerek almak lazımmış onu anladım çünkü görseydim ben almazdım. Tanıtım, ilk çıkan inceleme videolarında anlaşılmıyor anlatmak istediklerim ve ilk çıktığı dönemde güzeldir, ne olabilir ki diyerek aldığım için kör atış yapmış gibi oldum. Buradan başka arkadaşlarda kendi tecrübelerini aktarırsa daha iyi olabilir, ben ilk aldığımda beri bir tereddüt halinde kalıp bir süre sonra soğudum bu cihazdan. Şu an tamamen kapalı duruyor kenarda ve apple watch series 7 aldım kullanıyorum.

    Bu arada dilerseniz size 2. El olarak da satabilirim. Hepsiburada üzerinden almıştım, fatura benim üzerime ve garantisi falan hala var cihaz yeni olduğu için. Ekranda çizik vs de yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 11 Eylül 2022; 0:5:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    anladım.. yorumunuz için teşekkür ederim biraz daha araştıracağım.

  • arkadaşlar yürürken yolda bir adet mi band 6 buldum, bunun sahibini nasıl bulabilirim ? cihazı telefonuma bağlayamadım ? mesaj attığı bir kaç kişi var ama öylede zor gibi, en son kaymakamlığa vereceğim mecburen, oraya kalmadan nasıl halledebiliriz ?

  • Hali hazırda 2-3 yıldır band 3 kullanıyorum. Ekranında bir çizik dahi yok 90 tl ye almıştım. Şarjından falan çok memnundum tabiki yılların verdiği yük ile artık 20 günleri göremiyoruz. 10-14 gün anca gidiyor. Her türlü tuzlu suyada girdim hamama da girdim. Bana mısın demedi mübarek. Telefonum mi 8 lite. Son zamanlarda bağlantı kopması veya telefonda çağrıyı açtığım halde bilekliğim hala titremeye devam ediyor. Veya telefonum çalıyor bileklikte tepki yok. Şarj zor oluyor pinleri temizliyorum fırça yardımı ile vs. Bugün indirim ile mi band 6 400 tl ye geliyor. Alınır mı yoksa beklemeli miyim. Şuanda bilekliği çağrıları görmek için kullanıyorum ve adımsayar olarak. Onun dışındaki özellikler kapalı. Yorumlarınızı bekliyorum.

  • byAndroid kullanıcısına yanıt
    10-14 günleri göremezsiniz sanırım ama dediğiniz gibi gereksiz gördüğünüz özellikleri kısıtlarsanız eğer en azından güncel, büyük ekranlı ve dışarıdan bol bol arayüz de yükleyebileceğiniz bir cihaz olur. Sanırım 5 günden fazla şarjı gidiyor ama 10 güne ulaşır mı bilmiyorum. Aşağıda verdiğim linkteki siteden mi band5 kullanırken bir sürü arayüz indirip kurardım, cihazın kendi arayüzleri hiç hoşuma gitmezdi. Bu yüzdendir ki cihaz mi band 5 bana çok çekici geliyordu. Aynı şekilde mi band 6 için de bir sürü arayüz varken şu an elimde kenarda duran mi band 7 var ve sanırım işletim sistemi değiştiği için artık arayüz yapmak zor galiba çok az ve kötü arayüzler var. Ayrıca ios ile mi band 7'ye arayüz şimdilik yüklenemiyor, mi band 6 ve aşağısı modellere yüklenebiliyor.

    Bu linkte güncel olan mi band 6 arayüzleri var ve yenileri eklendikçe en üstte gösteriliyor.

    Sayfanın sol üstündeki çizgilere basıp mi band 6'nın üstüne tıklarsanız eğer "TOP" yani en çok indirilen, favorilenen arayüzleri görürsünüz ve bunları haftalık, aylık, yıllık gibi sürelerle o dönemlerin en çok favori arayüzlerini görebilirsiniz. Bu TOP kısmında genelde eli yüzü düzgün arayüzleri haliyle daha çok tercih edildiği için daha rahat önünüze düşebiliyor.




    Android ve iOS için bu uygulayı yüklemek gerekiyor arayüzleri mi band'e aktarabilmek için. Önce mi band'in kendi uygulamasını açıp cihazınıza bağlanmasını bekliyorsunuz daha sonra uygulamayı arkaplana atıp amaztools'u açınca uygulama band ile eşleniyor ve indirdiğiniz arayüzlere tıklayınca amaztools açılıp saate aktarım ekranı geliyor ve yüklüyorsunuz.




    Bu arada illa dışarıdan arayüz yüklemeniz de gerekmiyor uygulamanın içerisinde de arayüzler var ancak sitede güncel olanlar uygulamaya anlık yansımıyor o yüzden genelde dışarıdan indirirdim, bazen uygulamada hoşuma giden olursa da uygulamayı da kullanırdım.





    Bu amazfittools olayını bu kadar anlatmamın sebebi aslında benim band 7'den memnun kalmayıp arayüzlerini de beğenmemem. Eğer istediğim arayüzler olsaydı yine severek kullanırdım ama şimdilik mümkün değil. Siz de uzun süre band 3'ü kullandığınız için eğer band 6'yı da alıp uzun süre kullanacaksanız daha çeşitli arayüzlerle daha keyifli kullanabileceğinizi göstermek istedim. Bunların haricinde buradan gelecek yorumlarla ve youtube'da olan bir sürü inceleme videosu ile pil ömrü ve işlevsellik gibi detayları bu cihazı kullananlar aktaracaktır diye düşünüyorum. Pil ömrü haricinde memnun kalmayacağınız pek bir şey olacağını düşünmüyorum, band 7'de sistem hantal mesela ama band 6'da da bu kadar hantal mıdır bilmediğim için gelme yorumlara ve anlattılarıma göre değerlendirirsiniz umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 12 Eylül 2022; 21:17:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler efendim bu kadar detaylı yazıp anlattığınız için ellerinize sağlık :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.