Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] (465. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.356
Cevap
296
Favori
440.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Hocam bende Xiaomi 4 Band var.

    Band 6 aldım ama hiç memnun kalmadım. Çok kasıyor menülerde.

    Ama Band 4 arı gibi , vızır vızır gezebiliyorum menüler arasında.

    Band 6 Hiç hoşuma gitmedi. Bende mi bir sorun var yoksa normal mi? Kısa bir yorum alabilir miyim.

  • Mi band 6 yı eşim için aldım, denize gittik antalyada, eşim yüzme bilmiyordu sadece kıyıda bebeği tutuyordu suyla oynaması için, önce saatin dokunmatiği algılamadı, 1 saat sonra ekranı çizgi çizgi oldu ve tamamen karardı. Hepsiburada sitesine onarım için gönderdik bakalım ne yapacaklar, 1 yıl garantisi devam ediyor.

  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Band 6 hiç kullanmadım ama band 7 aldım. Band 7'de işletim sistemi değiştiği için kastığını düşünüyorum ama band 6 için yorum yapmam doğru olmaz. Band 7 öncesinden sanırım 1 yıl falan band 5 kullanmıştım ve kasmıyordu sistem sadece yavaştı ve band 7'de olay bence tamamen kasması. Bence yaşadığınız şey olağan bir şey ama sadece sizde bu sorunun olduğunu düşünüyorum, yine band 6 kullananlar varsa kendi durumlarını paylaşırsa daha iyi olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar 1 sene önce Hepsiburada dan aldığım mi band 5 in sağ köşesi boyunca ışık sızması sonunu ortala çıktı, ekran da da renk kaymaları oluşuyor, faturasını buldum , ancak cihazın kutusunu bulamadım

    Bulunduğum şehirde yetkili servis yok, garanti için ne yapmam lazım, birde kutu olmaması problem midir(fatura da cihaz no su vs yazıyor)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi band 7 pro gelecek mi bilgisi olan varmı

  • Arkadaş eşim ve kendim için 2 adet akilli bileklik almayı düşünüyorum. İhtiyacım olanlar
    Adım sayması
    Saat
    Kanda oksijen ölçümü
    Uyku takibi


    Hangi cihazı önerirsiniz.

    Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akadirarik -- 5 Ekim 2022; 14:54:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akadirarik A kullanıcısına yanıt
    Her zaman ekran açık özelliği önceliğiniz değilse mi band 6 alın. Uygun fiyatlı, dediğiniz özellikler bu bileklikte var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mi band 7 satın aldım. Fakat bilekliğin sensörleri hep yanlış(rastgele) ölçüm yapıyor. Ard arda ölçümler yapıyorum hep rastgele sonuçlar veriyor. Kalp hızı 115 çıkıyor tekrar ölçüyorum 80, tekrar ölçüyorum 95. Bu nedir ya. Ben 10 adım atıyorum bileklik üzerine 20-30 adım daha ekliyor. Bazen daha fazla adım sayısı ekleyebiliyor. Otomatik ölçümler kapalı olduğu halde otomatik ölçüm yapıyor. Güncelleme yapması 1 saatten fazla sürdü bu normal mi? Pil yine çok hızlı tükeniyor. Uyku analizi yine yanlış sonuç veriyor. Yazılım sürümü 1.27.0.4

  • oreXin kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazda sıkıntı var. Ya iade yapın yada servise verin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olabilir. Bilemiyorum artık bakacaz.


    @swes

  • Kadran değiştirmeye çalışınca böyle diyor ve tamama da tıklanmıyor. Çözümünü bilen var mı?

    edit: Ayrıca en başta arama geldiğinde bileklikte gösteriyordu ama whatsapp ve sms bildirimlerini açtıktan sonra hiçbir şeyin bildirimini göstermemeye başladı. Otomatik başlatma, pil yöneticisi ayarlarını yapıp uygulamayı kilitleyip olmadı. Uygulama verilerini temizledikten sonra cihazı kaldırıp, bilekliği fabrika ayarlarına döndürdükten sonra yeniden denedim ama yine çalışmıyorlar. Şimdi bu şekilde senkronize edilemedi yazıyor ama "tekrar denemek için dokunun" kısmına tıklanılabiliyor ne de alt taraftaki kısımlara.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 13 Ekim 2022; 19:14:5 >
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    1 fotoğrafta zaten olayın ne olduğu yazıyor, belli ki bilekliğe çok fazla kadran eklenmiş ve hiç silinmemiş. Yeni bir kadran eklemek için birinin silineceğini söylüyor uygulama ve aşağıdaki tamam yazısına basınca yüklemek istediğiniz kadranı yükleyip bilekliğin içerisindeki bir kadranı silecek. Dilerseniz siz bileklikten silip yer açabilirsiniz.

    Bildirim olayını da hiç yaşamadım, tüm bildirimler geliyor. Dilerseniz bilekliğin ayarlarından bilekliği sıfırlayıp tekrardan telefonunuzla eşleştirebilirsiniz. Belki hat ortadan kalkar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Ben de öyle düşündüm ama bileklik sözde sıfır olduğu için daha önceden yüklenme ihtimali olmaması lazım. En azından youtube'da izlediğim videolarda yeni açılmış olanlara direkt yeni kadran ekleyebiliyorlardı. Tamama da ilk mesajda yazdığım gibi tıklanmıyor. Bileklik üzerinden kadranlara bakınca da 3 tane kadran var görünüyor ve sanırım standart kadranlar oldukları için silinemiyorlar. Youtube'da gördüğüm videoda kendi yüklediğiyle beraber 5 tane vardı mesela.


    Bildirim için de yine ilk mesajımda dediğim gibi sıfırlama yaptım ama yine düzelmedi. Sonra durduk yere gelen arama bildirimleri gelmeye başladı ama whatsapp ve mesaj bildirimleri hala gelmiyor.

  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Aslında dedikleriniz normal şeyler yani bilmiyorum nereden aldınız ama mi band orijinal değilmiş gibi hatalar alıyorsunuz sanki.

    Bilemiyorum belki kullandığınız telefondan da kaynaklanıyor olabilir bildirim olayı ama kadran ekleyememeniz mantıksız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 14 Ekim 2022; 13:41:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Mi Fit yerine Zepp Life çıktığından beri bağlantı sorunu oluyor diye uygulamayı güncellemiyordum. Ama şimdi parmak izi sensörü bozulduğu için telefon servise gitti, dolayısıyla telefon sıfırlandı ve Zepp Life yüklemek zorunda kaldım. O zamandan beri bileklik telefona bağlanmıyor. Sürekli bağlantı kuruldu-kurulamadı arasında gidip geliyor. Bluetooth açıkken nabız ölçmüyor, adımları doğru saymıyor. Bluetooth bağlantısını kapatınca nabız ve adımsayar doğru çalışıyor. Bilekliği kapatıp açtım ama düzelmedi. Ne yapmam lazım bilen var mı acaba?
    Ya da eski MiFit sürümünü yükleyebileceğim güvenilir bir yer bilen var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada'dan aldım, son çare olarak servise yollayıp baktıracağım gibi duruyor artık.

  • PotterWhoLock kullanıcısına yanıt

    MiFit Zepp Life dönüşümü hakkında bilgim yok ama eğer MiFit uygulaması direkt olarak Zepp Life'a dönüşmüşse https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/ bu linkten eski versiyonlarını bulabilirsiniz.

  • Arkadaslar cok temiz kutulu faturali mi band 4 acil satiliktir yedek kayista verilecektir garantisi bitmistir fiyat 300 dur ilgilenenler dm den yazabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, cahilliğimi bağışlayın mi band 6 nasıl açılıyor, güç düğmesi yok mu, dokunmatik mi yoksa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    Şarja takınca açılıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.