Şimdi Ara

XIAOMI Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ 3D ürün rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Üründe sorun yaşayan arkadaşlara rehber olması açısından bu konuyu açtım.

    Kurulum için youtube da kutu açılımı videolarını izleyebilirsiniz burada sorun çözümüne odaklanacağım.

    Aşağıdaki adımları sırası ile kontrol edin :


    Wifi bağlantısı :

    Eğer modeminiz dual bant (2.4ghz ve 5ghz) wifi yayını yapıyorsa sorun yaşamanız muhtemel cihazın bağlı olduğu wifi ağı sadece 2.4ghz çalışmalı.


    Şarj Standı Konumu:

    Şarj standını duvara dayayın.

    Önünde 1,5m yanlarda 50cm boşluk olmalı ve bu alanın üzeri açık olmalı. Tam harita çıktıktan sonra aynı odada farklı bir yere konumlandırabilirsiniz.


    Haritalama:


    Ayarlar menüsünden "harita kayıt modu ( deneysel özellikler) i açın


    Tül ve perdeleri harita çıkana kadar yerden yükseltin.

    Sandalyeleri masa yada koltuk üstüne koyun.

    Sehpa çöp kovası vb benzeri kaldırabileceğiniz bütün eşyaları yükseğe koyun.

    Halı saçakları çok sıkıntı oluşturuyor takılma yada engel gibi algılamasına sebep olabiliyor. Ben bantlayıp alta katladım.

    Bütün kapıları açın.

    Harita oluşana kadar ürün üzerindeki ; Mop , ana fırça,yan fırça,fırça kapağını çıkartın.

    Sessiz modda evinizi 3 kez temizletin haritanız oluşacaktır.

    Harita oluşana dek her seferinde sıfırdan harita yapıyor gibi gözükecektir, sorun değil arka alanda haritanız oluşuyor. Haritanın oluşma sürecini ayarlar menüsünde alan düzenleyici bölümünde yüzde olarak görebilirsiniz. (Her temizlik bitiminde artış oluyor.)


    İlk temizlikte girmediği odalar olabilir cihazın sorun değil harita kayıt modu haritayı sürekli geliştiriyor ve oda gibi büyük bir alan bulduğunda haritayı güncelleştir gibi bir uyarı gösteriyor, burada eveti seçin.


    Haritanız oluştuktan sonra cihazın parçalarını geri takabilirsiniz ve kaldırdığınız eşyaları yerine koyabilirsiniz.


    Selametle,








  • "Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+" Modeline sahibim Arkadaşlar cihazı uzun süredir kullanıyorum güzel bir harita çıkarmış her odayı farklı renge boyamış sınırlarını çizmiş vs ama ben mesela sadece şu odayı temizle diye seçemiyorum bunu nasıl seçiyoruz? İstiyorum ki sadece salonu ve mutfağı süpürsün mesela uygulamada salonun ve mutfağın sınırlarını düzgün çizmiş ama öyle bir seçim yapamıyorum nasıl yapıyoruz o seçimi?

  • kmesne kullanıcısına yanıt

    o renkli harita ekranında, her şey, oda, bölge falan yazar temizliğe başlat butonu üzerinde hemen. ben dreame kullanıyorum ama uygulama ekranları aynı gibi

  • hocam ilk mesajdan bi kaç yer kopyalayıp dreame l10s konusuna ekliyorum müsadenle. güzel toplanmış ilk yapılması gerekenler genel olarak

  • Merhaba. Mob 2 pro aldım arkadaşlar. Eve getirdim, şarja koydum, tam şarjın ardından temizlik yaptırdım. Harita oluştu, temizliğe devam ettim. İlerleyen günlerde de temizlik yaptırdım. Temizlik anlamında hiç bir sorun yok. Fakat ilk tam şarjdan itibaren net olarak gözlemlediğim şey şu oldu:

    %100 şarjla işleme başlıyor ve 2 dakika bitmeden telefon uygulamasındaki şarj yüzdesi %65' e düşüyor. Yani gücünün %35' ini şarj istasyonundan ayrılmasını takiben 2 dakika içinde kaybediyor.

    Vatan bilgisayara verdim, GenPa' ya gönderdiler. FABRİKA VERİLERİNE UYGUNDUR, ARIZA YOKTUR açıklamasıyla veri geldi.

    Vatandaki çalışan dedi ki "kurulumu tekrar yapın ve deneyin, bazen yazılımı güncelliyorlar ve sorun çözülüyor". Şimdi makina şarjda, bitince deniycem. Ama bu bana hiç mantıklı gelmedi. Yine de deniycem. Servisten önce 90 m² lik temizlik alanını tek seferde bitiremeyen bir cihaz vardı. Bakalım değişen bir şey olmuş mu?

    Buraya kadar ki bölümü XİAOMİ ve GENPA' ya da şikayet olarak ileteceğim.

    Son bir sorum olacak. Makina servisten gelince uygulamaya bağladım. Oluşturduğum yüm odaların isimleri görünüyor. Temizlik tarihçesinde, yapılan tüm temizlikler tarih ve saat bilgileriyle görünüyor. Hatta ilgili tarihe girdiğimde haritayı bile görüyorum. AMA HARİTA LİSTESİNE GELDİĞİMDE ORTADA HARİTA FİLAN YOK. Neden, haritam neden silindi. Diğer bilgiler duruyor ama haritam yok.

    Sabrınız için teşekkür ederim.




  • Hızlı bir tüyo vereyim, mutlaka her temizlik sonrasında öndeki sarhoş tekerleği kontrol edin saç vs toplanıp bu tekerleği kilitliyor ve bu robotun pilinin hızlı bitmesine neden oluyor gidecem diye zorlanıyor bataryayı hızlı bitiriyor.Bunu çözene kadar iki kere servise gitti ki çözen ben oldum sonunda servisdeki adam bile bakmamış.

  • Önerir misiniz alınır mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.