Şimdi Ara

Xiaomi Mi8 kutu açılışı ve ilk inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • millet yine bilip bilmeden iphone x gibi demiş delirtiyorsunuz lan bilinçli insanları. xiaomi bilerek yapıyor BİLEREK! çakma diyen salaklara inat iphone tasarımını androis de kullanıyor hemde seviliyor. Amacı iphone'dan daha iyi, daha ucuz aynı tasarımda telefon üretmek. sen git 6000 verip iphone x al neden? "çünkü aypon abi" bizde gidip mi 8 alırız neden? yarı fiyatına aypondan daha iyi telefon.

  • 3. yorumum, spam yapmayı istemem ama düzenleme seçeneği mobilsayfanızda yok neyse. mi 8 ve mi8 explorer edition hakkında öğrendiğim bir şeyi paulaşmak istiyorum. iki cihaz da yüzünüzün resmini gördüğü an açıyor. yani çalınsa ve sizin yüzünüzün çıktısını alsalar yada tablette açıp telefona tutsalar kilit kesinlikle açılıyor buna dair videoları youtubede görebilirsiniz. explorer edition her ne kadar gelişmiş yüz tanma özelliği olsa da açığı şuan var. birde ön kamerasından hoşlanmadım. yıllarca samsung'u kötüledim doğal olmayan renklerde resim çektiği için. p 20 pro ile kaşılaştırılan fotoğraflarsa yüzü kırmızı tonda çekmiş mi 8. p20 pro daha doğal çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 13 Haziran 2018; 2:42:34 >
  • Erdi bey telefonu türkiyeden aldınız da fiyatını söyleseydiniz iyi olurdu dolar olarak ok Türkiye deki vergilerle ne kadar olur diye düşündüm paylaşım için teşekkürler

  • Ben anlamıyorum bir Allah kulu da sormuyor ki geçen sene de 7. yılıydı, neden modelin adı 6 oldu? 8. yıl nedir? Neden önemli?

  • bildiğim kadarıyla L1 L5 GPS teknolojisi cep telefonlarında ilk cıkaran xiaomi oldu..sırf ilk olması bile bu özelliğin incelemeye değer oldugunu gosteriyor..sabırsızlıkla gps performans testlerini bekliyorum..

  • gkon kullanıcısına yanıt
    İzleseydin cevabını almış olurdun.
  • TechTablets'in video incelemesi hiç de iç açıcı değil, kameraların fotoğraf kalitesi ne kadar üstünse video kalitesi de o kadar berbat, videonun ses kaydı 10 yıllık telefon hissi uyandırıyor, özellikle ön kamera overexpose'dan (renkleri fazla Cumhurbaşkanı okul meselesi için açıkça "Kendilerine başka yer bulup orda kursunlar okullarını" sözlerini kullanmış yanlış anlamadıysam aydınlık alanları bembeyaz gösterme) geçilmiyor. Video sabitleme berbat, hoparlör tekli ve Mi Mix 2S'in yanında feci eziliyor, GPS doğru çekmiyor, kesinlikle GPS'e güncelleme lazım olduğu belli, merak eden youtube'dan TechTablets kanalından izleyebilir, ses ve batarya konusundaki tam fikrim için GSMArena'nın detaylı laboratuar tarzı incelemesini bekleyeceğim.

    Not: Bunları bir Xiaomi fanı ve kullanıcısı olarak yazıyorum. Telefonu kötülemeye çalıştığım anlaşılmasın ama sanırım 4000 civarına çıkarsa eğer paraya kıyıp Asus ROG Phone alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 13 Haziran 2018; 12:14:19 >




  • donanım, yazılım, fiyat hepsi iyi sadece tasarım olmamış bence
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Anlatmaktan anamız ağladı yemin ediyorum



    Not: LineageOS'tan selamlar,iSheep bellenmeyelim de



    iPhone alan adam karmakarışık death star kontrol paneli istemiyor, maksimum gücü basit bir şekilde sunan ve 874689999965 tane çöpware barındırmayan bir cihaz istiyor. Gidip custom rommuş kernelmiş vs uğraşmak istemiyor. Bu adamlar "Plug n Play" adamlar,ben LineageOS gibi Volkswagen deyimiyle "Boşline" olan bir Custom ROM kullanmama rağmen her gün güncellemeleri manuel olarak kontrol etmem gerekiyor (Unoffical olduğu için),TWRP güncellemelerini saymıyorum onun uygulamasından kontrol ediyorum. iPhone alan adamın bununla uğraşacak vakti yok. Ayrıca kullanmak istenilen uygulamanın sadece App Store'da olma ihtimali de var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benzer fiyatlardan satıldığını düşünürsek OnePlus 6 daha iyi bir tercihmiş gibi duruyor. Tabi üzerine biraz daha ekleyip, temiz ikinci el, Samsung garantili S9 Plus almakta mantıklı olabilir :) Garantisiz telefonlara 3000TL ve üstü paralar vermek, bana çok riskli geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 13 Haziran 2018; 21:01:34 >
  • Sansa Stark kullanıcısına yanıt
    Artık app tekeli tam tersine dönmüş durumda yalnız

  • Fiyatı ne kadar 2000 tl üstündeyse boşuna izlemeyeyim bari 2000 tl üstünü telefona verecek kadar zengin değilim henüz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkon

    Ben anlamıyorum bir Allah kulu da sormuyor ki geçen sene de 7. yılıydı, neden modelin adı 6 oldu? 8. yıl nedir? Neden önemli?
    olsun 8 olsun 9 olsun 10 ne önemi varki hocam bir Allahın kuluda sorsun? cihaz bu işte adına takılmayın..8'in ne önemi olacak 8 işte,8 isim kısmında daha cazip gelmiş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 13 Haziran 2018; 20:8:19 >
  • İnceleme güzel. Mi 8 Explorer Edition için de bir inceleme bekliyoruz.
  • iphone'a 6000TL verenlerin gözleri yaşlı.

  • Kızılötesi kumanda özelliğini kaldırmışlar. Yazık olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazın en önemli sorunu bence, Türkçe olmaması. Ne zaman Türkçe olur?
    Cihazın ikinci sorunu ise, Playstore yok. Yani bu cihaz android değil mi?
    Yanıtlarsanız sevinirim. Yakın zamanda almayı düşünenlerdenim, çünkü telefonum yok. Nedense bu telefon hoşuma gidiyor.

  • ipoyn nedir , bilgisayar gibi tilfondur . bu telefonun alt modelini kullanan arkadaşımın dediğine göre iphone on basar dedi didi bende alcam nokta.

  • Telefon çok iyi apple'cılar ağlamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone mu Xiaomi mi sorusunun cevabı.. fiyat / kalite olarak mi bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.