Şimdi Ara

XM HAKKINDA GÖRÜŞ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
16.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2.5 Aylık citroen xm kullanıcısıyım ancak bugün alette silecek suyu aldığına dair uyarı olduğunu öğrendim ve gene saygıyla tasarımcıları andım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: planet53

    Benim scorpio v6 degil normal 4 silindir v6 olanlar 2.9 cosworthlar. Xm in en sevmedigim yonu uzun yolda guven vermiyordu yok bi boru patlayacak yok bi rekor gevsiyecek surekli bunlari dusunmek adami hasta ediyor ama cok farkli araba temizini bulursam hemen alirim antalyada var v6 exclusive sahibiyle gorustum ama mesafe isi bozuyor senin arac hangi modeliydi xmin

    Antalya' daki araç yaklaşık iki yıldır satışta. Dikkat ederseniz, resimlerin birbirinden farklı olduğunu görürsünüz. En barizi koltuklar kimi foto. larda krem rengi, kimilerinde ise siyah.

    Tekirdağ' dakine Forumdan bir arkadaş, umutla gitmişti, üstelik araç sahibine araç on numaraysa geleceğim boşuna beni yollara dökme demesine rağmen.

    Dediğine göre araç resmen dökülüyormuş.

    Bu arabaların sağlamı pek kalmadı.

    Saygılar.




  • Tekirdagdaki arac acaba kimin ocagini batiracak merak ettim ilandanda kayboldu satildi galiba o arac icin 1400 km nasil gittim enayiligime doymadim resimlerde bu kadar diri gozukupte yakindan bu kadar hasat olan baska bi arac varmi acaba.antalyadaki xm in resimlerinin bi cogu temsili bende farkindayim ama en full xm o su anda benimde aracim cok guzeldi bos bulundum sattim bu aracin full olanlarina binilir yani exclusive olanlara.biraz daha scorpioya biniyim satip parayi yastik altina koyucam bi süre soteye yaticam duserse alirim dusmesse gumrukten cikarticam bi tane xm.yine bulamazsam cekerim 2006 model bi lada vega 112 hb bakarim keyfime en azindan kafam rahat olur tabi onunda 1600 cc 16 valf hid.direksiyon ve klimalisini su ana kadar gordugum en masrafsiz araba...
  • Merhaba hocam Tekirdağ daki araçta ne tür problemler gördünüz merak ettim, detay verebilir misiniz?
  • Pompada sorun vardi bi cok yerinde yag kacaklari vb.ici dökuluyodu bilgi ekrani ve otomatik vites gostergesi calismiyordu ben gittigimde araç yükselmiyodu bile sistemde sikintilar vardi.
  • OO çok kötüymüş ya, hayret ilanda hiç öyle gözükmüyor...
  • Arkadaslar forumda satilik xm varmi acaba bilen varmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sindoman

    Simdiye kadar kullanipta unutamadigim tek araçtir kendileri.Onu kullanmak inaninki hiçbir arabayi kullanmaya benzemez.Iki tane XM araca sahip oldum.Ilki 1995 model 2.1 turbodizel (109 hp) ikincisi ise 1998 model 2.0 turbobenzinlydi(147 hp).Bu araçlarla ikiserkere izine geldim (Belçikadan).Inanin buralar Audi ve Mercedes ile dolu olmasina ragmen ve alack guçum olmasina ragmen onlara donupte bakmadim bile.Ailecek bu arabalarin hastasi idik.Malesef artik çok esklidiler ve temizini bulmak artik imkansiz gibi.

    Bu arabalarin iki versiyonu vardir.Birincisi 1989 dan 1995 kadar olan ve hidroaktif 1 suspansiyonlu vesiyonudur.Ikincisi ise makyajlanmis olan ve 1995 den 2000 yilina kadar uretilen hidroaktif 2 suspansiyonlu olanidir.

    Yine arcicana her iki versiyonunda 4 siferli olan klasik hidroaktif suspansiyonlu olan vardir ve bunlarin spor modu yoktur.6 siferli olan hidroaktif suspansiyonlu olan vardir ve bunlari dilerseniz konfor modunda dilerseniz spor modunda kullanabilirsiniz.

    Eger temizini bulabilirseniz alip binilesi araçlardir.Ben Izmit'liyim size ufak paraçalar için yardim edebilirim

    Merhaba hocam, ben 3 aylık xm turbo ct auto. kullanıcısı olarak sormak istiyorum, belçika da a nasıl parça problemi, servis problemi oluyor mu? Ve kesinlikle çok özel bir araç, paylaşımlarınız olursa çok sevinirim.




  • antalya daki yeşili bana sorun.. ben o arabayı gidip gördüm. 1.5 yıl falan oldu. sahibi sanayide çıkmacı, o araç 6500tl idi, yavaş yavaş toplandı.. ama benim mantığım xm gibi detaylı araçların toplanmışına ( ne kadar iyi toplanırsa toplansın) binmeyi almıyor..
    tercihler farklıdır tabi..
  • Dogrudur kardes bende bi aralar gormustum bu araci nette fiyati 7000 olarak aklimda. Ama arac su anda iyi durumda diye biliyorum 12000 den asagi birakmiyo sahibi.tereddütte kaldim bu aracta oyle biseyki en fullunu almak istiyo insan tr de bitane daha var cok temiz 2000 model v6 3000 ankaradaydi en son yakinda oda cikar sahneye scorpio pek aratmiyo xmi ama yinede merak iste kasinti basiyo insani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz 3000 v6 bulsam ben de kaçırmak istemem. Uzun süredir ilanlara bakıyorum ama pek bir gelişme yok.


  • yeni bir video
    xm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: planet53

    Dogrudur kardes bende bi aralar gormustum bu araci nette fiyati 7000 olarak aklimda. Ama arac su anda iyi durumda diye biliyorum 12000 den asagi birakmiyo sahibi.tereddütte kaldim bu aracta oyle biseyki en fullunu almak istiyo insan tr de bitane daha var cok temiz 2000 model v6 3000 ankaradaydi en son yakinda oda cikar sahneye scorpio pek aratmiyo xmi ama yinede merak iste kasinti basiyo insani

    @planet53,
    scorpio detaylarını sizden okumak isterdik. özellikle konfor ve motor gücü - bu arada sorunsuzluk - gibi konularda neler söyleyeceksiniz ?
  • Kusura bakma gec farkettim msjini scorpioyoyu sattim simdi mondeo v6 2.5 ghia aldim.ozetlemek gerekirse scorpio kasa olarak xm den daha devasa arka diz mesafesi daha fazla 200 le giderken bile motor sesi almiyosunuz ses izalosyonu 1.sinif hizlanma ve viraz kabiliyeti iyi arkadan itis olmasi avantaj.yakit cok iyiydi tüple uyumludur gercekten uzun yolda cok konforlu bi arac adil olmak gerekirse scorpio xm den daha iyi bir araç eksileri silindir üst kapak çatlatiyo ve motor ici elektrik tesisati kuruyo güzel baktirdinmi tam binilesi araç ama ben yine duygusal olup xm alicam o aracla aramda ince bir bag var bide forumdaki bütün bilgi alacak arkadaslara söylüyorum xm i biliyosaniz yani bi ustasi kadar bilgi sahibi iseniz alin yoksa ruh sagliginizdan olursunuz hemde 3 kurusluk bi isten dolayi.bide acemi birinden aldiginiz süspansiyonu dagilmis bi xm i zor toparlarsiniz
  • @planet53, teşekkür ederim.
    şunu anladım ki aynı araçları takip ediyoruz. gerçekten otomobilde hurafelere değil, kendi gerçeklerine inanan bir kullanıcısınız, ki kullandığınız ve takip ettiğiniz araçlar bunu doğruluyor.
    XM çok aradım, temiz bulamadım. bahsettiğiniz kadar araç arızasını çözecek yetenekte değilim. zamanla vazgeçmek zorunda kaldım.
    98-00 toyota camry 2 yıl aradım. düzgün, bakımlı bir camry malesef bulamadım. bulsam hiç düşünmeden alacağım bir araçtı, ama olmadı.
    ford yetkili servisinde çok yakın bir arkadaşım çalışıyor. ona da güvenerek scorpio baktım. ama kendisi bile parça bulmakta zorlanabiliriz dedi. olsun dedim ama bu seferde otomatik olanını bir türlü bulamadım - yani temiz ve otomatik-
    tüm bunlara bakarken hep aklımda olan ve takip ettiğim bir otomobil daha vardı. SAAB 9.3 nihayet temiz, bakımlı aradığım gibi bir Saab buldum ve satın aldım. - 2000 model Saab 9.3 LPT ( düşük basınçlı turbolu ) 2.0 litre 154 hp, 219 nm, otomatik. tipik liftback kasa saablardan.
    scorpio yada camry aklımda kaldı ama. siz scorpiodan neden memnun kalmadınız. yada başka bir sebepten mi sattınız. iyi günler




  • scorpioyu almadan önce saab 900 turbo alıyodum 500 liradan sebep inattan almadım saablar ayrı bir kalitedir ve çok severim. bende değişiklik hobisi var scorpıonun parçası çok zor bulunan bişey değil ben samsundan gelirken 1 kac araçla maytap geçtim aracı bi okadar rdaha sevmeye başlamıştımki yanımdan bmw 745 solladı beni bende hadi koçum diye torpidoyu tokatlayıp takıldım peşine 60 km boyunca aramızda hep 100 mt. gibi bi mesafe oldu geçemedim ama arayıda açtırmadım o mesafeyi korumak için virajlarda yüksek devir düşük vites aracı çok zorladım derken oğlum aklıma geldi bıraktım peşini.sonra rizeye geldim baktım araba dengesiz calışıyo kopuk bi ustam var conta yaktı dedi durumu anlattım 2300 motorla 4500 motorun arkasına takılırsan böyle olur dedi açtık motoru contada bişe yok silindir üst kapak çatlatmış neyse bi piyasa yaptım devir dayim pompası 50 çelik conta 60 bujı kablosu 50 rotbası 25 salıncak fişeği tanesini 20 den ve çıkma kapağı 950 tlye dolu şekilde aldım hemende buldum bi şeye kafam takıldığı zaman kimseyi takmam alırım 28 yaşındayim burdaki yaşıtlarım dogandan ve eropadan başka arabayı bilmezken benim binmediğim avrupa araç kalmadı muhakkak herkesin bi korkusu vardır saygı duyarım çok sevdiğim almak istediğim araçlar var ama işte o korku bendede var mesela pontiac grand prix v6 3100 cc en çok sevdiğim araba cesaret edemiyorum istanbulda yaşasam binerdim ama malesef rizedeyim. sana tavsiyem düzgün bi scorpio bulup almandır bindiğin araçta çok iyi ama kasa olarak scorpio gerçekten muhteşem bulursan ilk kontrol ediceğin şey su kabına yağ karışıyomu hortum şişiriyomu motor sıcakken gaz verdiğin anda eksozdan duman kesiyomu bide elektrik sistemine baktırdınmı tamamdır bu iş.




  • ha unutmadan camry de fena araç değil ama bana hep itici geldi zevk meselesi tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: planet53

    scorpioyu almadan önce saab 900 turbo alıyodum 500 liradan sebep inattan almadım saablar ayrı bir kalitedir ve çok severim. bende değişiklik hobisi var scorpıonun parçası çok zor bulunan bişey değil ben samsundan gelirken 1 kac araçla maytap geçtim aracı bi okadar rdaha sevmeye başlamıştımki yanımdan bmw 745 solladı beni bende hadi koçum diye torpidoyu tokatlayıp takıldım peşine 60 km boyunca aramızda hep 100 mt. gibi bi mesafe oldu geçemedim ama arayıda açtırmadım o mesafeyi korumak için virajlarda yüksek devir düşük vites aracı çok zorladım derken oğlum aklıma geldi bıraktım peşini.sonra rizeye geldim baktım araba dengesiz calışıyo kopuk bi ustam var conta yaktı dedi durumu anlattım 2300 motorla 4500 motorun arkasına takılırsan böyle olur dedi açtık motoru contada bişe yok silindir üst kapak çatlatmış neyse bi piyasa yaptım devir dayim pompası 50 çelik conta 60 bujı kablosu 50 rotbası 25 salıncak fişeği tanesini 20 den ve çıkma kapağı 950 tlye dolu şekilde aldım hemende buldum bi şeye kafam takıldığı zaman kimseyi takmam alırım 28 yaşındayim burdaki yaşıtlarım dogandan ve eropadan başka arabayı bilmezken benim binmediğim avrupa araç kalmadı muhakkak herkesin bi korkusu vardır saygı duyarım çok sevdiğim almak istediğim araçlar var ama işte o korku bendede var mesela pontiac grand prix v6 3100 cc en çok sevdiğim araba cesaret edemiyorum istanbulda yaşasam binerdim ama malesef rizedeyim. sana tavsiyem düzgün bi scorpio bulup almandır bindiğin araçta çok iyi ama kasa olarak scorpio gerçekten muhteşem bulursan ilk kontrol ediceğin şey su kabına yağ karışıyomu hortum şişiriyomu motor sıcakken gaz verdiğin anda eksozdan duman kesiyomu bide elektrik sistemine baktırdınmı tamamdır bu iş.

    aynı araçlara bakmamız hemşeri olmamızla da ilgili demekki yaşım biraz daha ilerlesin memleketimde garajıma 2 tonluk bir araç koyarım heralde...
    bende garip/enteresan -yada çoğunlukça garipsenen- araçlara bindim hep. subaru,jaguar,bwm,saab,infiniti i30.... en kötüsü, en afillisi jaguardı.
    ford scorpio bende amerikan aracı izlenimi yarttığı için çok beğenirim. birde ford amerikan ford olunca ayrı bir severim. arkadan itiş olması dönme kabiliyeti, düz gidiş kararlılığı,genel konfor gibi birçok şeyi daha keyifli kılıyordur.
    tabii benzin orada bir nebze daha uygun, keyfini sürün




  • Aşağıda linkini verdiğim XM nasıl? Trabzon'da ikamet eden birine tavsiye eder misiniz?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-kazasiz-deyisensiz-12-ay-kredi-kartina-taksit-olur-hic-pesinatsi-75131030/detay
    Aynı sitede bir de 1998 model var. Teşkkür ederim. Allah'a emanet olun.
  • 2 aracta gayet güzel siz dizel araç ariyosunuz heralde trabzonda bu araclara binersiniz bi sorun olmaz güzel bi baktirip alinabilinir özellikle süspansiyon sistemine baktiriniz kronik sorunlari yok bu araclarin is ciddiye binerse numaram 0538 835 8101 arayin bi cok konuda yardimci olurum ben ali rizede ikamet ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.