Şimdi Ara

yağlı radyatör kullanım mantığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fakirin 7 dilim fanlı modeli var elimde bi kaç ay önce aldım. izmirde yaşıyorum kuzey cephe 10 m2 odada kullanıyorum. ama en doğru nasıl kullanmalı hala çözemedim. ben termostatı da kademesi de sonda fan açık günde 5 saat falan kullanıyorum. bu şekilde 2 dk çalışıp 3 dk duruyor. ama tüm gün evde olduğumda 1-2 saat çalıştırıp kapatınca oda yarım saat geçmeden soğuyor. çalıştğında da öyle aşırı bi sıcaklık olmuyor soğuğu kırıyor sadece. acaba 7 dilim yetersiz mi geldi? termostatı yatay konumda ve 900 w olan 2. kademede çalıştırınca 7 dk çalışıp 4 dk duruyor. ne şekilde çalıştırmak daha mantıklı?



  • bende king fansız olandan var 7 dilim termostatı 25 Dereceye ayarlıyorum çocuğun odası kuzecephe 12 m2 gece Odasına girince sıcaklık yüzüne vuruyor resmen.Sizin cihazın termostatında bir sıkıntı olabilir son ayarda sürekli çalışması yada 20-25 dk çalışıp öyle durması lazım. Bizim eski Kumtel Ufo vardı oda aynı şekilde son ayarda 5 dk çalışıp kapatıyordu 2 kere servise gönderdir bi değişiklikyok İçini açıp termostatını görünce zamanında 300 Tlye alınan aletin içinden 3 liralık porselen termostat çıktı Söküp Gazlı termostat Taktık şindi süper..
  • evwt E kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın çok geç gördüm mesajınızı. benimki 5 dk çalışıp 3 dk duruyor gibi hep bu civarlarda. şimdi kış ortası servise de götüremem. ne yapmamı önerirsiniz? termostatı tamirciler falan eve gelip değiştirebilir mi kısa bi sürede? bana maliyeti ne olur?
  • Ozgeerk kullanıcısına yanıt
    20 lira civarında filandır termostat ancak tamirciler gelip değiştireceğini sanmam kendi beceriniz varsa söküp değiştirin yoksa kışı böyle atlatın müsait zamanda servise gönderirsiniz.Kış günü macera aramanın anlamıyok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.